Je tu ještě někdo, kdo by chtěl hlasovat k Osadníkům? Dneska se ozvalo MOC lidí , tak pochybuji, že se najde ještě někdo. Že bych to dneska už ukončil.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Týjo, no jo vlastně. Však já vím. Protože vykání byl šlechtivkej přežitek a vůbec výmysl kapitalistických zmetků z USA.
Upravil/a Mike dne 02.05.2014 00:32
Ok, tak jsem se nakonec rozhodl že si udělám vlastní rod Představuji vám...
House Dranearan
... a jsme hrdými spojenci rodu Dwemerienů (doufám že jsem to zas nenapsal špatně )!
(jinak jsem si taky rozepsal jak by to bylo kdybych byl taková frakce v Total Waru ...)XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já byl dnes na návštěvě střední, kde jsem studoval. Pozval nás tam jeden učitel na přednášku kriminalistů o technice používané při vyšetřování. Zrovna tam psali matury, když jsme přišli
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, zadání bylo opravdu takové pofidérní, ale hlavně kvůli tomu, že to bylo nehorázně limitované tím počtem slov...
O to, že jsem to udělal nepochybuju, ale spíš o to jak (díky tomu ustavičnému proškrtávání, abych limitu vůbec vyhověl). Angličtina je jedinej předmět, kde bych se za špatnou známku styděl.
Mimochodem, na tohle jsem narazil, než jsem vyšel z domu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.