Mike: Noo, drahý to bylo dost, plechovka 1ks za 105kč.. ale stálo to za to, byli luxusní + se mi teď trůněj nádherný plechovky na policích
Upravil/a S3cR3 dne 24.03.2014 16:57
Já měl doma vystavený krabky cigaret z egypta, ruska, anglie, španělska, chorvatska, ukrajiny a číny. Pak se našla jedna aktivistka na úklid a nemám nic....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak já dal za plechovku 30 Kč, plus ráno jsem si koupil Coca Colu VaniLLa z UK za 20 Kč, a minulej tejden dvakrát Coca Colu Cherry z USA po 20 Kč... Takže jsem v tom taky teď za poslední dva tejdny stopil dost peněz... ale jako říkám - zajímavá zkušenost a lidi, pokud můžete, zkuste Canada Dry... je to Ginger Ale - Zázvorové pivo a je to fakt bomba. Kam se hrabe cola... No a Mountain Dew je samozřejmě tak peckovej.
LordeS: Hehe... tak to bych jí to nechal nasbírat znova. Ba ne, sranda, ale rozhodně nepotěší, když pak taková drahá sranda přijde docela vniveč.
Jináč se mi plechovky líběj - fakt pěkný, oproti těm klasickejm evropskejm... fakt, prostě západní zákazníci jsou asi něco víc jak my...
Tohle je zapomenutý video od jednoho mýho oblíbenýho YouTubera, on si na něm prý cvičil skilly v animaci, ale podle mě je to boží a zaslouží si to víc shlédnutí https://XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
no dovol, to beru jako urážku jen proto že maj hezčí plechovku nejsou něco víc, hlavní je přece jenom funkčnost, kašlu na plechovku
No jako mě o plechovku nejde, spíš o ten obsah. Jako tím jsem chtěl říct, že prostě Cola chutná fakt líp ta US, než ta, která se vyrábí pro český trh (v Polsku).
Upravil/a Mike dne 24.03.2014 18:54
Mopidu napsal:
no dovol, to beru jako urážku jen proto že maj hezčí plechovku nejsou něco víc, hlavní je přece jenom funkčnost, kašlu na plechovku
No jako mě o plechovku nejde, spíš o ten obsah. Jako tím jsem chtěl říct, že prostě Cola chutná fakt líp ta US, než ta, která se vyrábí pro český trh (v Polsku).
Však ani řetězce se netají tím, že pro každý trh mají trochu upravenou recepturu, prý podle preferencí a chutí lidí, co se na daném trhu vyskytují .... v zkratce, pokud to je hnusný, je to proto, že to tak máme rádi
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
JJ, přesně, vím no. Zjišťoval jsem si to v souvislosti s Coca Colou. Lidi na Slovensku se totiž bouřili, že jim ta jejich moc nejede.
Nesmysl .... dyť je to přeci přesně pro ně, takže jim to musí chutnat ... Prostě je dobré vědět, že je vždycky někdo, kdo ví o moc líp jak my, co je pro nás dobrý a co nám chutná
Pokud si teda výzkumníci Cocacoly nespletli Slovensko se Slovinskem
.
Mike napsal:
Hehe... Já mám někdy pocit, že tydle výzkumy se provádějí podle kupní síly obyvatel.
kupní síly ???? Spíš... kupujou to... hrňte to do nich.... Ale popravdě... když vidíš, že lidi by v akci koupili i ho*no, tak se není čemu divit. Samozřejmě sou tací, co fakt nemaj peníze, ale ty v akcích nemaj dva vrchovatý vozíky na hlavu...jen pro to, že to je "levnější"
.
Kissko: No, já jí nikdy neměl, ale říká se, že není dobrá. Německá docela ujde, ale nevím, radějc tu, co se prodává tady... Ale americká i britská mi fakt chutnají...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.