Super, takže SH se přidává ke mě. Tak co, modové? Co vy na to? Vymyslela jsem nejslepší řešení a zlatou střední cestu, všechna zásluha patří mě a boty mi můžete líbat později
Drazí uživatelé skyrim.4fan.cz, zmobilizujte všechny své bratry a sestry zde na fóru, ať hlasují pro přežití Kobek. Děkuji
Mopi: nepsal jsem to už na začátku?
Upravil/a LordeS dne 01.04.2014 17:23
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Diego napsal:
Já jsem hlasoval pro zachování sekce "hry". V poslední době se objevuji skoro jen tam. Slovní fotbal já nenechám smazat.
Važ svá rozhodnutí jablečný muži, abysme z tebe neudělali kompot....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS: nenene, ty sji navrhl smazat nepotřebný témata, ale dobrá, připíšu ti polovinu zásluhy
Tak, klaňte se mě a LordeSovi
Prostě proč mít dvě když stačí jedna (já vím, já jsem ten člověk co má 2 Dead Spacey jen proto, že byli zdarma, ale to je trochu něco jinýho ), splátáme to dohromady jako sendvič a všichi budou šťastní, nic důležitýho se nebude muset mazat
jo, to je hned ta druhá věc co by jsme měli udělat možná i první, protože to vlastně zabírá celou sekci, nikdo tam nechodí a nikdo to tam nemá rád je to jako tmavá slizská jeskyně uprostřed fóra s kostrama všude po zemi
SuperHunter napsal:
Smažme TESO ! To je nepotřebné
Přesně podle prvního příspěvku, je na výběr z těch dvou témat, o kterých se tady hlasuje. Pokud se nepletu, tak tady už dříve vyjasňoval Mike důvody, které vedou k určení témat pro potencionální smazání a TESO mezi ně prostě nepatří.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já si rád hraju a v kobkách se bojím i když ty zdejší vlastně ani neznám.... Z jakékoli kobky mám šílenej strach.... obvykle tam bývá děsná tma....
jedna z mých nočních můr....
asi mám kobkofobii......
takže u mne jasná voba....
přidávám čtvrtý hlas pro zachování her......
Kobkaři nezlobte se.....
PS: a opravdu by se nedala najít třetí možnost??????
Upravil/a SeveruS dne 01.04.2014 18:16
Právě jsem mluvil s Jolandou, prý pokud budou všichni hráči DrD svorě hlasovat, kobky přežijí. Prosím všichni hlasujte...
Est Sularus Oth Mithas
no ták, lidi, prostě všechny DrD co jsou aktivní šoupnem do her, smažem Kobky a nic se nestane, c'mon! Dál si budete hrát, jen v jiné sekci, nic se nezmění
Mopidu napsal:
no ták, lidi, prostě všechny DrD co jsou aktivní šoupnem do her, smažem Kobky a nic se nestane, c'mon! Dál si budete hrát, jen v jiné sekci, nic se nezmění
Mopi... tím by se ale nic nevyřešilo
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
proč? Já tam vidím shitload témat do kterých nikdo nechodí, nejde to prostě promazat a zachovat jen ty aktivní? Ani Hrozba už se nehraje - máz, moje DrD se nehraje - máz... a necháme jen to Škorpovo, Shadowrun a CTŽ, protože jsou jediný aktivní a ty šoupnem do her a smažem tamtu sekci
Upravil/a Mopidu dne 01.04.2014 18:29
Realita je taková, že i když se smaže pouze jedna z vedených sekcí, bude muset brzo přijít další opatření, protože místa je opravdu málo. Jak jsem říkal, s takovou vlnou příspěvků se nepočítalo. Dá se říct, že aktuální stav je už ZA hranicí únosnosti serveru...
Jinak, kompletně jsem důvody popsal na předchozí stránce...
O mazání kobek tu nikdo nemluvil, zde je anketa, podle ní se bude jednat, následně se pak bude muset zvážit další postup, který se snad povede vyřešit co nejschůdněji, protože chod webu, resp. fora (obojího) je opravdu díky těmto apektům na hraně únosnosti.
Pokud byste chtěli přispět, můžete, stačí se obrátit soukromou zprávou na SA. Chod platí z vlastní kapsy a darů členů.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.