Zdravím, až tak důležité to zase není, ale potřeboval bych menší výpomoc. Od 5.4 do 10.4 budu mimo ČR, a tak nebudu moct psát žádné novinky, a proto bych chtěl poprosit nějakého hodného a spolehlivého člověka, jestli by se toho psaní nemohl na tu chvíli ujmout. Není to nic těžkého. Pokud se někdo takový najde, poskytnu mu potřebné zdroje a popř. návody pro přidávání novinek.. Jde jen o kratší novinky informativního charakteru, které se zobrazují na hlavní stránce. Jinak web poběží tak, jak má.
Bylo by dobré, kdyby ten dotyčný uměl anglicky (třeba i s pomocí překladače), protože většina zdrojů není česky. Ale není to podmínkou.
Člověk, který se toho ujme, dostane do sbírky obrázkovou medaili, která se zobrazuje v profilu i ve fóru .
OK, jak koukám, ujali se toho jiní, aspoň se web začíná trochu rozrůstat a nestará se o něj jen SkyrimAdmin, Zarat, já a dodatečně Mortuus a Scarcz. Kdybych na něco narazil, pošlu vám to do zpráv nebo napíšu na forum.
MortuusDominus i Whirt (popř. Zarath a Pipi94) : Pokud by byl zájem, což bych pochopitelně uvítal, zájem psát dlouhodobě (= občasně, ne jen od 5.4 do 10.4) stačí jen napsat! To budu rád
Jinak prosím lidičky, kteří hodlají pomoci s novinkami aby si mě přídali na skypu, nebo jiném podobném programu. Nerad bych se později při psaní nějaké té novinky neshodl s ostatními, abychom jednu novinku nenapsali všichni a neobjevila se tu 5x .
to by bylo nepříjemné.. btw, pokud někomu nevhovuje skype, jako třeba MortuusDominus, můžu tady pro vás založit ve fóru speciální vlánko, které uvidíte jenom vy a nikdo jiný. Tam každý z vás pak může napsat co bude psát
OK, přidám si Zaratha a s dlouhodobým psaním... Nevím, původně jsem to tak smýšlel, ale teď jak dělám Myths a Infernal City (a to ještě lajdácky )... Pracuju už nějakou tu dobu na článku o Areně (to už určitě víš), tak se mi to snad o víkendu podaří dopsat ...
Do ničeho tě samozřejmě nenutím.. Je to jen na tobě.. Samozřejmě ať toho na tebe není moc Každopádně tu možnost máš.. btw Whirte pošlu ti email za chvíli
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.