Mike napsal:
Máho, neplánuješ pro vyšší optimalizaci zisků z prodeje a zefektivnění marketingu a obecné zvýšení své prestiže otevřít nějaký ten e-shop?
Heleď, přemejšlim nad tim, ale nevim nevim, jestli by se mi to v tuhle chvíli vyplatilo. Páč na skladu mám dohromady kolem 7 triček a obchody se nehejbou zas tolik, abych teďkon mohl přemejšlet nad eshopem.. ale časem to přijde určitě
Má ještě někdo zájem přidat se do hry Shadowrun ? V tuto chvíli je předpokládaný start 17.2.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Má ještě někdo zájem přidat se do hry Shadowrun ? V tuto chvíli je předpokládaný start 17.2.
já bych se přidal už se snažím nějak sepsat přihlášku ... jen nevím kam na Zemi se hodit ...
To nereš, budeme hrát zatím jen na jednom kontinentu. Mapu ještě dodám. Podívej se ještě na pravidla apod, je tam pár nových informací.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Android jsem měl leden-březen 2013... a nikdy víc... kamarád má Sony Xperia J... a o ničem. Spolužačka Samsung Galaxy S III mini a taky o ničem. I ta Nokia Lumia 520 mi přijde lepšejší. Ale je to o názoru.
Tak já tu pálku zatáhnu, ale doufám, že to vydrží...
Androiďáku!
KDyž už se o tom tak bavíme... jaký systém používáte ve smartphonu, máte-li smartphone?
E: Jo, bude.
E2: Nahodil jsem to na web. Dík.
Upravil/a Mike dne 01.02.2014 14:42
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.