Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Shadowrun
LordeS
Shadowrun
(nejedná se o původní hru Shadowrun z r. 1989 - toto je jeho upravená verze pro skyrim.4fan.cz)


Naše hra se odehrává ve světě zdecimovaném jadernými bombami. Lidská populace je na pokraji krachu. Díky vyspělé technologii a hlouposti, zpustošili lidé svou zem radioaktivním spadem. Korporace přidaly do svých bomb novou složku, která urychlovala rozpad radioaktivního izotopu. Jejím nikým nepředvídaným účinkem, byl vznik nového viru - ANTOLAS. Jeho dílem byla radikální změna lidské DNA nebo bolestivá smrt. Zasažené ženy začaly rodit zmutované děti. Později zasažené lidi změnil jak po fyzické stránce, tak po té psychické. Někoho přetvořil na novou rasu Orků. Dalším původně lidem, zůstala jejich vlastní podoba, u nich se ovšem projevily magické schopnosti. Zvou se Metalidé. Tito mutanti, stvořeni lidskou rukou, později převzali vládu nad většinou světa. Ve velkoměstech, které se dobrovolně, či nedobrovolně odevzdaly do rukou Nového řádu Probuzených, vládnou Orkové a metalidé.
Odpor se pohybuje mimo zákon a je trestán smrtí. Většina okolního světa je téměř neobydlená – Pustina. Málokdo se dobrovolně či ne, vydá do Pustiny. Na některých místech je stále silná radiace nebo se tam prohánějí zmutovaná zvířata a bandité rabující poslední zbytky zásob. I přes to, zde můžeme najít pár posledních měst, které se drží nezávislosti nebo stále odporují Novému řádu.

Přidáš se k nim i ty nebo povedeš partyzánské operace za jiným účelem? Můžeš bojovat i za peníze, nebo se budeš snažit jen přežít? Či uděláš velkej kšeft a počkáš, jak to dopadne? Tak či tak, je jen na tobě jak se k novému světu postavíš. Přežiješ, nebo budeš jen další mršina v Pustině.....

Budu čerpat z her, filmů, převážně založených na životě po apokalypse, a něco málo ze své fantazie.


Stručná herní historie

2004 - Libye podnikla chemický útok na Izrael, a ten odpověděl jaderným úderem.

2005 - New York postihlo velké zemětřesení.

2006 - Radikální skupina Hippies obsadila raketové silo a žádala její zrušení od korporací, které ji postavili na chráněném území. Po deseti dnech do sila vtrhly speciální jednotky a hippies postřílely, byla však odpálena jedna hlavice na Rusko. Zbylí členové hnutí Hippies byli obviněni z odpálení hlavic a podle nového zákona, byla jejich velká část odsunuta do koncentračních táborů. Dodnes se spekuluje o tom, kdo ji opravdu odpálil. První pandemie viru ANTOLAS - mutace lidské tkáně nebo velmi bolestivá smrt.

2007 - Probuzení - části lidské populace se houfně rodily zmutované děti, a tak objevili se první metalidé – Orkové a lidé co měli magické schopnosti. Jejich dospívání bylo pětkrát rychlejší než u lidí. Začali se považovat za zrozené mesiáše a bohy. Později si začali říkat Probuzení na počest jejich zrodu. Bylo hlášeno mnoho různých zázraků i pohrom ve všech státech. V následujících pěti let zanikala a vznikala nová náboženství, zavládl hladomor a padlo nejvíc vlád v lidské historii.

2013 - Šaman Vyjící kojot vyhlásil vznik Národa Probuzených a kvůli odporu americké vlády demonstroval svou sílu výbuchem jaderné hlavice, která zničila město Los Alamos v Novém Mexiku.

2014 - Lidé se začali bouřit proti Novému řádu. Kdo s ním nespolupracoval, byl stíhán jako terorista pod hrozbou smrti.

2015 - Vláda USA, kterou v roce 2013 převzali orkové, začala s operací na vyhlazení amerického odporu Než byla operace spuštěna, na hrozbu lidstvo odpovědělo odpálením čtyř jaderných pum na strategicky důležitá místa Nové vlády. Bohužel tím jen uspíšili plán Nové vlády a do ovzduší byl vypuštěn modifikovaný virus ANTOLAS

2015 - 30. září - Den Goblinizace - asi 38% lidské populace zmutovalo a vznikli další Orkové a metalidi. Zuřivá noc - celosvětové vraždění metalidí a Orků. Rasové nepokoje vypukly v Evropě, masové vraždění na obou stranách. - Probuzení získávají, jak dobrovolně tak i silou, nová území zabíráním starých států. Odpáleny jaderné bomby do států, které se odmítly podrobit. Zavedeno čipování lidí.

2023 - Euroválka- již osm let trvají konflikty v Evropě a Asii – stále neutichají. Lidstvo pomalu kapitulovalo.

2024 - Zničeny cílová centra komunikace na obou bojujících stranách, další den byla zastavena palba, avšak konflikty neustávaly - Teroristické útoky na Probuzené pokračovaly.

2037.10.2 - Dnes – Orci s pozůstatkem metalidí, ovládají veškerou vládu, policii, armádu, průmysl, nemocnice a celou infrastrukturu. Lidé jsou používáni jako levná pracovní síla, pokusná zvířata na mutace pro jejich vědce a…….bohužel i jako potrava. Vláda zavedla na určitých místech speciální budovy na umělou reprodukci lidské populace, bohužel i té Orkské. Většina důležitých lidí se kvůli své bezpečnosti přidali na stranu Nového řádu. Jediná možnost, jak se vyhnout jejich kontrole je žít v ghetu nebo přežívat v radioaktivní Pustině. V Pustině existují i jiná města bez jejich kontroly, ale tam nejsou žádná pravidla a život tam se moc neliší od přežívání v ghétu.
…Vytaženo a upraveno z historie Shadowrunu



Rozdělení herní populace dle kast:
a)Vláda- Metalidé, Orkové(Orkové jsou páteří armády a policie vč. všech ozbrojených složek)

b) Občané(čip): bohatí podnikatelé, bývalí politici, vědci, učitelé a ''Věřící'' – lidé fanaticky věřící Pravdě Metalidí a jsou plně oddáni Novému Řádu(viz. film Equilibrium) Lidé v této skupině(dle své profese apod.) jsou podporováni a zásobováni Vládou. Z této skupiny jsou verbováni lidé do ozbrojených složek na průzkumné mise, či jako policejní informátoři nasazeni v ghetech. Zákaz zbraní – nulová kriminalita

c) Dělníci(čip): obyčejní lidé, někteří se chovají jako ''Věřící'', přesto však nemusejí být. Tváří se oddaně, aby přežili. Zde se vyskytuje mnoho práskačů a podrazáků, kteří se chtějí časem začlenit do skupiny b) Tato skupina je minimálně podporována Vládou.(bydlení a jídlo).
Zde je minimální kriminalita - zákaz zbraní – policie 2krát denně kontroluje tuto část města.
Policejní drony neustále létají nad touto čtvrtí.

d) Poslední skupinu tvoří lidé na okraji společnosti. Tato skupina není podporována Vládou a nemá přístup do většiny částí města. Lidé žijí v ghettech na okraji měst, v Pustině (většina populace mimo města osídlená Metalidmi a Orky), mezi nimi se nejčastěji pohybuje odpor a gangy. Přestože je odpor vůči Novému řádu trestán smrtí, v ghettech se stále vyskytuje. Zatím se nepodařilo lokalizovat hlavní členy hnutí odporu. Policie do těchto míst často pořádá razie. Vláda čas od času náhodně vybere několik lidí z této skupiny jako potravu pro Orky, nebo otroky či pokusné oběti pro výzkum. Je zde rozšířena prostituce, obchod s drogami, ilegální zbraně, hazard apod. Vláda nechce čerpat zdroje na vymícení ghett, proto se snaží lokalizovat zdroje odporu a doufá, že lidé v ghettech brzy sami zemřou.


______________________________________________________________________________________________________

Pravidla:

1) Dotazy mi pište do zpráv, nebo do diskuze.

2) Jeden Hráč – jedna barva (prosím, neberte tmavě rudou a tmavě modrou – na mobilu to nepřečtu) - bílou barvu má vypraveč

3)Hrát se bude kdykoliv, kdy odepíšu, popř. po domluvě.

4) Snažte se psát tak, aby to odpovídalo vaší postavě. Za správné hraní charakteru budu rozdávat perky nebo body k impl. Za zkratky například OMG, LOL a podobné sra*koidní pi*oviny budete napomenuti, popř. vás ze hry vyloučím. Vulgarit bude nejspíš hodně, pište je podobně jako já. – Za nesmyslné množství můžete být opět vyloučeni.

5) Nepoužívat citace

6) Ve hře záleží jen na strategii, povolání, vybavení a určených povahových rysech.

7) Pokud chcete hrát týmově, zvolte si případně vůdce skupiy a vaši společnou herní minulost

8) Pokud něco napíši do spoileru pro daného hráče, nebo on napíše něco pouze pro mne, NEČTĚTE TO. Zkazíte hru sobě i ostatním. Viz pravidlo 4 - Snažte se psát tak, aby to odpovídalo vaší postavě.

Rady:

1) U sebe máte věci, dle vámi vybraného povolání a toho co jsem vám dal do začátku. Zbylé věci budete kupovat, nacházet a vyměňovat. Takže si je někam zapisujte, abyste se zbytečně neptali, co máte u sebe.

2) Po vybrání charakteru si smíte zvolit vlastní vzhled, rasu (běloch, mexičan, hispanec, afroameričan…), popřípadě jméno a poslat mi ho do zpráv.

3) Máte možnost komunikovat se členy vašeho týmu, ale pouze pokud se chcete dohodnout na taktice, obchodech, věcech ohledně vaší skupiny a ostatních věcí, co do hraní patří. Ale snažte se psát rozumně viz. 4. pravidlo a nekonverzujte dlouze. Nelze se bavit o událostech mimo hru. Tyto komunikace, provádějte klidně beze mne.

4) Každý hráč může získat zbraň. Ale jsou i zbraně, které smí užívat pouze určité rasy/povolání.

5) Smlouvání: Obchodovat lze mezi hráči či náhodně potkanými výměnným obchodem/penězi/ kredity - Na Černém trhu lze koupit cokoli. Běžné obchody mají omezený inventář a slouží výhradně pro Občany. Ve hře se vyskytují speciální injekce s mutagenem. Jsou vzácné a jen vědec může uhodnout jejich účinek
… Rady a pravidla zdroj. Co tě žere? Lord Rade


______________________________________________________________________________________________________

Zvolte si rasu.

Rasy :
Člověk – né všichni lidé jsou pouze obyčejnými lidmi
Metačlověk – od narození projevuje magické schopnosti, někteří nesouhlasí s Novým řádem a proto
byli vyhnáni do ústraní. I když s Novou vládou nesouhlasí, nenávist k nim může stále pokračovat.

Zvolte si povolání
Číslo v závorce udává maximální množství implantátů, či jejich složitost viz. Technologie. Metalidé(šamani) nemohou mít žádné. Implantáty jsou sepsány níže.

Povolání: - jeden hráč - jedno povolání v herní skupině
Voják(3) (člověk) ovládá veškeré civilizované zbraně, kromě energetických. Arogance vůči
přeživším je obrovská. Nepoužívá sestavené zbraně bez záruky kvality a nevojenské zbraně. Díky výcviku má skvělou fyzičku a základy přežití v Pustině. Je očipován Novou Vládou. Jeho čip však nemusí být aktivní.
Voják - může být členem odporu, nájemným žoldákem, veteránem z válek
Voják má 50% šanci na zásah jakoukoliv střelnou zbraní, kromě težkých a energo

Hacker(2) (člověk) počítače jsou jeho život. V davu se dokáže bez problému ztratit ale v matrixu ne. K jeho tělu je připojený datajack, který slouží k připojení jeho mozku do PC. Jeho povolání je však nezákonné. Používá pouze malé zbraně. Automatické i poloautomatické.
Hacker má 50% šanci na nahackování elektroniky, po připojení datajacku 70%


Vědec(3) (člověk) Znalost fyziky, chemie a dalších věd. Používá poloautomatické pistole a energetické zbraně. Expert na výbušniny a lékařství.
Vědec má 50% na teorii ohledně vědy, lékařství apod. 40% procent na zásah s energo zbraní

Tulák(2) (člověk) - většinu svého života strávil v Pustině nebo na ulicích metropolí. On jediný ví nejlíp co si sbalit s sebou na výpravu do zamořených plání pustiny. Vypracoval si odolný organismus, díky kterému potřebuje ochranný oblek pouze do nejhorších míst zamořených radiací. Potřeba potravin o ½ menší než ostatní. Nejčastěji používá brokovnice nebo holé ruce.
50% při souboji beze zbraní

Pouliční samuraj(2) (člověk) - celý život vyrůstal na ulici. Bojuje, aby přežil a to buď z nouze, nebo za peníze. Používá meč- katanu nebo odstřelovací pušku- obojí nelze. Jeho specialita je velké EGO, a proto je většinou nenáviděn. On jediný zná tajemství ghet a je mistr v plížení a střelbě na velkou vzdálenost.
Pouliční samuraj katana – používá bodné a sečné zbraně, pistole/kolty a krátké samopaly
Pouliční samuraj puška – bodné zbraně, pistole/kolty a odstřelovací pušky

Samuraj katana 65% na zásah chladnou zbraní
Samuraj sniper 60% na zásah s odstřelovaní puškou



Chladné zbraně(na blízko) mohou používat všichni. Nejlépe však ty, které jsou jim vlastní.
Např. Voják -bajonet, pažbu zbraně....
Šamani – své hole...
Hacker – pažbu zbraně...
Řidič – hasák, francouzák apod...
Chladné zbraně, krom speciálních, budu tolerovat. Aneb někoho vzít cihlou po lebečně, může každý.

______________________________________________________________________________________________________
Technologie
Nejvýznamnější novinkou je kyberware neboli implantáty řízené počítačem, avšak podřízené nervovému systému. Na klinikách jsou schopni operací od náhrady končetiny přes umělou paměť v mozku až po reflexní vlákna, která urychlují lidské reakce. Jelikož jsou tyto zákroky do organismu zvláště agresivní, může každé povolání mít určité maximální množství implantátů. Prvotní množství je uvedeno u názvu povolání.

Implantáty: Každý implantát jinou silou zasahuje do organismu, proto vybírej moudře.
Postupem hry budete mít možnost přidávání dalších implantátů nad rámec prvotního množství.Každý implantát má svou maximální úroveň. Např. 3x vylepšené reflexy -6. Vybraný druh implantátu nelze odebrat. Zde je uvedena pouze první úroveň implantátu.

Všechny implantáty účinkují příběhově, některé i přidávají procentuální šance.

omamný polibek - 2 (pro Hackera(žena) - 1) - na první úrovni působí jako opilost
zlepšený sluch -1
zlepšený zrak -2 + 5% při střelbě
instinkt nebezpečí -1
vylepšené reflexy -2 + 5% k soubojům, úhybům
zvýšená síla -2
větší odolnost vůči zranění -2 (pro Řidiče(muž) – 1)
odolnost očí vůči slznému plynu apod. -2
odolnost proti jedům a radiaci -3
odolnost vůči drogám -2
noční vidění: zelené -2
noční vidění: černobílé -3
oční zoom -2 + 5% na střelbu
fyzická regenerace -3
paměťový modul -1 - náhodné vzpomínky vaší postavy ve hře
vystužená kostra -3
1/2 snížená potřeba spánku -1
fotografická paměť -1
odolnost vůči telepatii -3 + 25% k odolnosti vůči telepatům


Účinnost nespecifikovaných implantátů bude pousouzena dle situace.

______________________________________________________________________________________________________
Vlastnosti:
Vyberte si jednu kladnou a jednu zápornou vlastnost. Písmena se nesmějí shodovat. + vám jednu slabinu vyberu já. Slabiny se dají kompenzovat implantátem.

Výhody:
a) Atletická postava -- vydržíš déle běžet a jsi obratnější než ostatní
b) statečný -- nic tě nerozhodí – důležitá vlastnost pro vůdce
c) orlí zrak -- nic ti neunikne - důležitá vlastnost pro odstřelovače + 10% u střelby
d) Elegantnost -- lehký krok - plížení
e) Pevné žíly -- nepůsobí na tebe tolik účinky drog, narkotik, stimulantů
f ) Ostrý sluch -- výhoda, pokud nemáš přehled o prostoru kde se nacházíš
g) Šťastlivec -- Lucky Boy (Strike?) +10% na všechny hody
h) Odolný -- odolnější vůči zranění, jedům a radiaci
ch) Silný -- portýr -nosič zavazadel ...když jí někomu flákneš, stojí to za to.
i) Pohodář -- učebnicový příklad optimisty
j) Tvrdá játra -- velká odolnost vůči alkoholu

Slabiny:

a) Nadváha -- bříško tě zpomaluje a spotřebuješ více potravin
b) Zbabělost -- strašpytel
c) Špatný zrak -- brejloun, když o ně přijdeš, jsi v loji bez brýlí - 25% u střelby
d) Nemotornost -- slon v porcelánu
e) Narkoman -- fetka každým coulem, nevydržíš den bez šlehnutí
f) Nedoslýchavý -- ,,Koukej, támhle jde koala.“ ,,Koho,že jsi volala?“
g) Nešťastlivec -- Život je pech, a pro tebe obzvlášť. Nebuď smutný, i ostatním nosíš smůlu. – 10% na všechny hody
h) Hypochondr -- dvojnásobná spotřeba léčiv
ch) Slabý -- Co uděláš, když se chceš proletět po místnosti? ...zapneš větrák
i) Výbušnost -- vytočí tě každá prkotina
j) Kamarád z mokré čtvrti -- Alkoholik
k) Rasista -- Arogantní vůči jiným rasám, národům než je on sám
l) Kleptoman -- Přivlastňuješ si věci, které nejsou tvoje....zatím

____________________________________________________________________________________________________

Vaše herní historie

Týmy musí mít společnou historii - jak jste se potkali apod. Před hraním probereme úpravy.
Samozřejmě je možné sloučení do týmu až v samotné hře.
Napište svou historii tak, aby co nejvíce odpovídala hernímu světu. Např. Tulák nemůže mít implantát, když strávil celý svůj život POUZE v Pustině.



Co po vás chci:
Jméno
(vzhled - pokud chcete)
Barvu
Rasu
Povolání
Implantát – pokud nechcete nemusíte
Výhody
Slabiny
Herní historii


Vaši přihlášku pošlete přes PM.
Dotazy pište prosím, do diskuze nebo přes PM (do předmětu napište SR-dotaz-... ať mohu co nejlépe odpovědět.).
Podle přihlášek a dotazů stanovím včas datum prvního hraní + pošlu PM.
Z 90% budeme hrát na skupiny jako v CTŽ - po doručení dalších/zbylých přihlášek budou vytvořeny skupiny.
Upravil/a LordeS dne 12.05.2014 22:07
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
LordeS
Přihlášky

1. Přihláška:

Lord Rade, (Lord Rade)
Jméno: Své skutečné jméno zná jen on sám. Ti šťastnější ho kdysi mohli nazývat Lordem. Teď je to jen Tulák.
Barva: Zelená
Rasa: Člověk, běloch
Vzhled: Je vysoký. Má propadlé tváře, orlí nos, dlouhé hnědé vlasy a vousy.
http://fanart.tv/...58e1e1.jpg
Povolání: Tulák
Implantát: Žádný
Výhody: Statečný
Nevýhody: Rasista, Kamarád z mokré čtvrti
Nemá čip

Narodil se roku 1994 do celkem normálního světa. Když vše začínalo jít do háje, tak byl poměrně mlád a jisté skutečnosti mu došli až s příchodem nových ras. Rok od roku v něm rostla zášť vůči orkům a metalidem, kteří by se dle něj vůbec neměli míchat do dění lidí. Ve svých devatenácti letech se proto přidal k boji proti Novému řádu. Bojoval však slovy a protesty než násilím. V momentě kdy vládu USA převzali orkové, tak zjistil, že tato cesta nemá cenu. Tenkrát přišel na myšlenku na vlastní komunitu z lidí ochotných proti vládě bojovat, což se mu díky neústupné odhodlanosti podařilo. Vedl krvavé střety, založil si své vlastní náboženství a prohlásil se bojovníkem za spravedlnost. Postupně se k němu přidalo na pět set lidí a pro potřeby si museli zabrat celou vesnici, kterou očistili od mutantů a všech ostatních, kteří se těmto potřebám vzepřeli. Začalo se mu proto říkat Lord Rade. Jednou však dny jeho vlády skončily. Pamatuje si, jak hleděl na oblohu a pozoroval letoun, který letěl přímo nad jeho hlavou. Pak začal shazovat bomby. Lord Rade přežil jen díky tomu, že ho jeden z mužů stáhl do kanálů. Vše co vybudoval, bylo v okamžiku ztraceno a zbytek jeho podřízených raději kapituloval. On sám se stáhl daleko od dění a žije osamocený život v Pustině. V hlavě mu však stále kolují myšlenky na den, kdy bude vláda včetně všech orků a metalidí zničena a on při tom bude stát.
____________________________________________________________________________________________________

2.Přihláška
Abejundio Aciano (Kissko384)
Barva žlutá
Rasu Člověk, Mexičan
Povolání Hacker
Implantát – 1/2 snížená potřeba spánku
Výhody: Elegantnost
Slabiny: Nešťastlivec, Slabý
Blokovaný čip(přesměrovaný na jinou osobu)

Narodil som sa v roku 2017. Neviem kto sú moji skutočný rodičia, adoptovala si ma jedna stará dáma. Mala dosť peňazí a pekný dom na kraji mesta. Mal som dobré detstvo a nechápal som čo sa deje inde. Na 10 narodeniny mi kúpila notebook a ja som sa prepracoval na vrchol v počítačoch. Jeden večer do domu vbehlo pár mužov a začali strieľať. V ten deň som ušiel, no domov som sa už nevrátil. Odvtedy to so mnou išlo dolu kopcom. Presúval som sa z miesta na miesto a nevedel som o tom čo sa deje vo svete. Keď som to zistil, začal som systematicky ničiť vládne systémy. Nikto ma nepozná, nemám priateľov a peniaze kradnem iným z bankových účtov. Vždy mám na sebe kapucňu a presúvam sa výhradne po strechách. To, je môj život.

____________________________________________________________________________________________________

3. Přihláška
Jméno : Peter Williams (scorpioncz)
Barva : Modrá
Rasa : Člověk
Povolání : Voják
Implantát : Vylepšené reflexy
Výhody : Atletická postava
Slabiny : Slabý, Výbušnost
nemá čip

Herní historie : Narodil jsem se roku 2006 do upadajícího světa a rok předtím, než se objevili první mutanti. Měl jsem štěstí a narodil se do rodiny dříve prosperujících anglických podnikatelů přestěhovaných do USA. Vyrůstal jsem vcelku v pohodlí, byl jsem jedináček a rodiče vlastnili sídlo dál od města, to vše bohužel skončilo když si ze sídla vojáci hnutí odporu udělali základnu. V té době mi bylo pouhých 13 let, základnu se vojákům podařilo tajit 3 roky, což znamená že když zaútočili orkové mi bylo 16 let. Moje rodiče zabili, většinu vojáků také a já uprchl s malým zbytkem přeživších co nejdál ... ukryli jsme se a já jsem se přidal k hnutí odporu. Dnes je mi 31 let, aktivně bojuji za hnutí odporu proti mutantím vládám. Já i mí přátelé doufáme že navrátíme vládu lidstvu, jako to bylo za starých časů.

____________________________________________________________________________________________________

4. Přihláška - MRTEV
Jméno - Své pravé jméno zavrhl, jako všechny ostatní věci které mu připomínali jeho minulost. Teď si říká Rónin. (S3cR3)

Vzhled - http://illuminent...nan_01.jpg
Barva - Růžová
Rasa - Člověk
Povolání - Pouliční Samuraj - meč
Impantát - Vylepšené reflexy
Výhody - Atletická Postava
Slabiny - Narkoman, Kleptoman
Nemá čip

Historie - Narodil jsem se v roce 2015. Můj otec byl důležitá osoba v odporu, a vedl celé město proti Nové Vládě. Když mi bylo 15 let, Orkové spustošili celé město, a mého otce doslova roztrhali na kusy. Mě, a spoustu dalších mladých lidí zajali, a vezli mě do jejich města, nejspíš prodat do otroctví. Cestou byla ovšem karavana přepadnutá nějakými bandity, a začal tam krvavý boj. Využil jsem situace k útěku, a začal jsem utíkat. Bylo mi jedno kam, hlavně pryč od toho všeho. Skončil jsem v jednom z lidských ghett, a pár dní jsem tam přežíval. Při jednom toulání jsem našel mrtvolu nějakého muže. Měl u sebe Katanu, kterou jsem si vzal. Postupem času jsem se naučil, jak to v tomhle světě, mimo bezpečí města odporu, chodí. Začal jsem jako poslíček pro různé gangy a jíné spodiny ghett. Postupem času jsem si ovšem vybudoval jméno, a určitý respekt na pracích, které se ostatním hnusily a neměli na ně žaludek. Začal jsem makat sám pro sebe, nikoho nerespektuju, nikomu nevěřím, a nikdo nemůže věřit mě. Nenávidím Metalidi a Orky, ovšem když se nabídne nějaká příležitost, sem tam pro ně něco udělám, protože platí výrazně lépe, než nějaké gangy v ghettech. Už ani nevím co mě žene dopředu, svou minulost jsem zavrhl. Když momentálně nepracuju, hniju v bordelech, a utrácím své peníze za děvky a drogy.

____________________________________________________________________________________________________

5.Přihláška
Jméno a příjmení.. Thomas Wallern (Aurelius)
Barva: modrozelená
Rasa: Člověk
Povolání: Vědec
Implantát: odolnost vůči telepatii
Výhody: Odolný
Nevýhody: Hypochondr, brejloun
Očipovaný

Životopis..
Narozen roku 2002 do rodiny slušných rodičů, otec byl lektor na Univerzitě a tak dohlížel na moje vzdělávání. Matka byla sestra u obvodního doktora. Po vystudování se mi podařilo získat slušnou práci a dokonce i ženu svých snů. Stejně jako já se věnovala vědě, proto není divu, že jsme v sobě našli stejné zalíbení. Pracovala jako asistentka u našeho přítele dr. Jareda. Vůbec nás nezajímalo co se ve světě děje. Mojí prioritou bylo bezpečí mé ženy a mé vlastní. Nikdo se proto nemůže divit, že jsem souhlasil s očipováním sebe a jí. Žena s tím sice nesouhlasila, ale nakonec ocenila podporu Vlády pro Občany. Měla svoji hlavu a občas jsem ji viděl, jak si elektronicky dopisuje s jakým si cizím mužem. Až dnes ráno, jsem konečně pochopil souvislosti…

____________________________________________________________________________________________________

6. Přihláška
Jméno: Nikolajevič Nietssche “Jackie“ (Leneren) - MRTEV
Rasa: Člověk, běloch
Povolání: Pouliční Samuraj - Puška
Barva Karmínová
Vzhled: http://th02.devia...41krs7.jpg, ramena má potetovaná severskými a nacistickými motivy, na hřbetu pravé ruky Chaos star a na pravém prsu "Meine Ehre heißt Treue"
Výhoda: Atletická postava
Nevýhoda: Rasista, Výbušnost
Implantáty: noční vidění: zelené -2
Nemá čip

Historie: Narodil se roku 2016. Jeho matka zemřela při útoku na jejich vesnici a skutečného otce neznal. Uprchl při útoku a dlouho se toulal Pustinou. Ujali se ho ruští nacisté, kteří mu dali nové jméno, nový život. Naučili jak přežít na ulici, jak se chovat mezi lidmi, jak se schovat a jak střílet ze zbraně. Sice nikdy nebyl nijak moc nadaný, ale to vynahrazoval fanatickým zapálením a amokem, který ho popadal v soubojích na kratší vzdálenosti. Většinu času se ovšem držel dál se svojí oblíbenou puškou SVD. Na jedné akci se konečně setkal se svou sestrou El, o které si myslel, že zemřela společně s matkou, při útoku na jejich vesnici. Málem se opět rozloučili, protože jako první věc, jí chtěl prohnat hlavou kulku. Později se vydali cestovat a setkali se s Róninem, který prohloubil jejich znalosti ulice a teď znovu jen cestují a hledají někoho, kdo mu dobře zaplatí za služby...

______________________________________________________________________________________________________

7. přihláška
Jméno: Elizabeth “EL“ (Mopidu) - Osud neznámý
Rasa: Člověk, běloch
Povolání: Hacker
Barva : oranžová
Vzhled: http://fc03.devia...5n8qrx.jpg
Výhoda: Elegantnost
Nevýhoda: Kleptoman, Slabý
Implantáty: omamný polibek, instinkt nebezpečí
Nemá čip

Historie:
Jako malá holka, bydlela s rodinou v jedné malé vesničce. Matka zemřela při útoku na jejich vesnici. Ke svému otci se nemohla hlásit, protože by tím ohrozila jeho postavení. Jejich pravý otec zemřel při útoku. Bratra ztratila také. Pár týdnů se toulala Pustinou, než se vrátila zpět do vesnice. Nenašla však nikoho naživu. Těla byla spálená a vesnice kompletně vyrabovaná. Vyrazila do města, hledat další šanci na nový život. Toulala se po ghettech a naučila se žít na vlastní pěst. Získala kontakty v Podsvětí a párkrát pracovala pro gangy. Na jedné akci se konečně setkala se svým bratrem Jackiem, kterého považovala za mrtvého. Společně se snaží přežít každý další den.

____________________________________________________________________________________________________

8. přihláška
Jméno : Lee (matthew074)
Barva : Zelenožluta
Vzhled : http://postimg.or...egey8lnwt/
Povolání : Tulák
Implantát : Nemá
Výhoda : Ostrý sluch
Nevýhoda : Rasista, Nadváha

Historie : Narodil se v roce 1999 v jedné malé bezvýznamné vesničce v Texasu. Vyrůstal v klidu na rodinné farmě kde si žil bez obav z nástrah okolního světa. Pro štěstí celé jeho rodiny byl otec paranoidní bláznivý starý technik ve výslužbě co si na farmě vybudoval provizorní podzemní úkryt kde se rodina ukryla. Měsíce ubíhali a s nimi začali docházet zásoby což znamenalo nutný přesun do bezpečnějšího a trvalejšího místa. Rodina opustila svůj domov a vydala se pustinou do nejbližšího města v okolí s naději že zde naleznou útočiště. Omyl byl však pravdou město bylo plné násilníků vrahů a zmutovaných lidí ,kteří měli to "štěstí" a katastrofu přežili rodinu povraždili a malého Leeho si vzali jako otroka/zábavu. Pořádali zde zápasy dětí těch ,které dorazili do města či už nudily rodiče. Lee pro přežití udělal cokoliv v zápasech se nebál použít brutálních praktik k tomu ,aby zneškodnil protivníka a dožil se dalšího dne. Časem dospěl a vybudoval si konečně své místo na slunci mezi těmito zvrhlíky. Jakmile měl možnost podřízl při spaní svého dosavadního živitele obral ho a vydal se do pustiny na vlastní pěst. Živí se přepadáváním dalších poutníku pustiny a menších bezbranných karavan.

_________________________________________________________________________________________________________

9. přihláška
Jméno: Alyx Redriver (SuperHunter)
Vzhled: http://s19.postim...dowrun.jpg
Barva: Světle zelená
Rasa: Člověk, běloch
Povolání: Pouliční samuraj - puška
Implantát: 2st. Zlepšený sluch, 2st. Fotografickou paměť
Výhody: Elegantnost
Slabiny: Výbušnost, Slabý
Historie: Narozena jako jedináček roku 2014 do takřka normální rodiny, otec pracoval ve větší společnosti, matka žena v domácnosti. V jejích 17 letech co se v jejich okolí začali dít nepokoje se přestěhovali do města, kde se bohužel museli zabydlet v ghettu. Její rodiče byli později zabiti během přestřelky. Sama tedy dále přežívá na vlastní pěst. Později se ukázalo, že je docela zručná s odstřelovacími puškami. V současnosti si vydělává menšími, příležitostně většími, prácičkami pro místní gangy.

____________________________________________________________________________________________________

10.přihláška
Jméno: Walter O'Connell (Sarako)
Vzhled: http://s18.postim...1412361396
Barva: Světle Žlutá
Rasa: Člověk
Povolání: Voják
Implantáty: zlepšený zrak, zlepšený sluch
Výhody: Orlí zrak
Slabiny: Nedoslýchavý, Kleptoman
nemá čip

Narozen roku 2008, jeho matka byla prostitutka, otce nikdy nepoznal. V 5-ti letech ho matka vyhodila na ulici a on přežíval z toho, co ukradl. Od svých 19-ti let (2027) strávil většinu života jako žoldák.
V průběhu jedné z bitev při výbuchu blízkého granátu částečně ztratil sluch. O rok později mu byl přidám implantát napravující jeho poškozený sluch. Od roku 2034 se stává velitelem žoldácké jednotky "Desert Raptors".
Začátek roku 2037: po krvavé potyčce s orky ztratil všechny své muže. Několik týdnů se zotavoval ze svých zranění a nyní se opět živí prací žoldáka.
Nějakou dobu se mu smůla lepila na paty. Doufal, že je vše ok, ale poslední práce se vyloženě posrala.
Padl do zajetí a prodali jej otrokáři jménem Loredo. Pár chvil si užíval v otrokářské společnosti.
O něco později se mu povedlo uprchnout a přitom zabít jednoho ze strážců. Je jasný, že tímhle to pro něj neskončilo...

____________________________________________________________________________________________________

11.přihláška
Jméno: Harold (MightRider)
Vzhled:http://fc07.devia...78ijk2.jpg
Barva: Azurová
Rasa: Člověk, běloch
Povolání: Hacker
Implantát: fotografická paměť, snížená potřeba spánku
Výhody: Ostrý sluch
Slabiny: Špatný zrak, Hypochondr
blokovaný čip

Herní historie:
Narodil se roku 1997 v Texasu. Už v raném dětsví se u něho objevovali známky vyšší inteligence a eidetické paměti. V rodině byl jedináček. Jednoho dne si jeho otec pořídil počítač a Harolda si toho všimnul. Okamžitě se s ním začal učit a později to dotáhl velmi daleko. Po vypuknutí nepokojů dostal jeho otec Alzheimerovu nemoc. Brzy byl jejich dům vypálen, on jako jediný z vesnice poblíž Dallasu přežil. Vydal se tedy sám na vlastní pěst okusit zkoušku života. Aby si vydělal, nezdráhal se hackovat účty a pracovat pro metalidi či Orky. Později byl ale zrazen a pochopil, že svět je moc velký a nebezpečný. Jelikož neměl moc přátel, stal se brzy introvertním typem, odešel do ústraní, žít do Pustiny. Vybudoval si dům a vynalezl algorytmus, který sledoval v blízké okolí a varoval ho před jakýmkoliv potencionálním nebezpečím. Třeba i z nejbližších vesnic. Dnes sedí ve své chatce, na stěně několik obrazovek, vedle sebe notebook. Bohužel dochází zdroje a bude muset znovu zařídit šťávu pro svého "hlídacího psa". Jak to dopadne?
Upravil/a LordeS dne 01.11.2016 20:22
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
LordeS
Aurelius - Thomas Wallern
Dveře výtahu se pomalu otevřely. Opět ses vracel velmi pozdě večer z práce. Tvá manželka dnes měla pracovat doma. Pro změnu nevolala do laboratoře a nenadávala, že jdeš pozdě. Vyšel jsi, zabrán do svého PDA, na chodbu a nevědomky zamířil ke svému bytu. Znovu sis procházel data o výzkumu nového vylepšení pro ''xicht''.
Vytáhl jsi klíč s čipem a snažil se odemknout. Klíč však nenarazil na žádný odpor. Dveře byly pootevřené. Rozrušeně jsi vešel dovnitř. Tvůj byt byl v pořádku. Tvá žena by měla být doma. Zavolal jsi její jméno, ale nikdo neodpovídal. Rychle jsi prohledal všechny místnosti až na pracovnu, kde trávila většinu času tvá žena.
Pln obav jsi otevřel posuvné dveře. Pracovna vypadala jako po loupežném přepadení....a na zemi ležela tvá žena s proříznutým hrdlem. Vypadala mrtvá už pár hodin.

xicht - váš slangový název pro velmi tenkou látku v podobě kukly na obličej. Základní verze ''xichtu'' se umí pomocí hologramu přeprogramovat na vizáž několika osob, co má v paměti


Lord Rade - Tulák Lord
Jsi v ruinách rozpadlého domu. Po delším nočním pochodu jsi usedl a odpočíval. Chystal ses zde přenocovat, ale nemělo smysl rozdělávat oheň. Mohl by přilákat nějakou zmutovanou potvoru. Zakručelo ti v břiše. Mohl by sis tím ulovit večeři. Usmál ses, nad představou jak trpíš průjmem a zvracením díky masu nějakého mutanta. Vytáhl jsi placatku a dal si pár doušků tvrdého alkoholu. Myšlenky tě vrátily několik týdnů zpátky do doby, kdy Orkové zaútočili na vaši vesnici.
Viděl jsi tváře svých lidí, jak se kroutily strachem a bolestí. Dal sis dalších pár doušků.
Nepřátelské letouny bombardovali tvé poddané. Viděl jsi, jak všichni postupně umírali....jak hořeli jejich těla... Snažil ses vymazat ty obrazy z hlavy dalším alkoholem.
Jak Ork svým kulometem roztrhal malé dítě, po jehož porodu jsi slavil s jeho otcem. Poslední doušek chutnal jako vysvobození.
Jak jsi ležel v kanalizaci a hleděl nahoru přes mříže, jak Orkové procházejí a smějí se snadnému vítězství. Tenkrát jsi byl sám zraněn a nemohl jsi nic udělat.....nebo mohl?
Vzteky jsi mrsknul prázdnou placatkou proti zdi.
''Hej, slyšel jsi to? Myslíš, že je to on?'' zazněl hlas.
''Jo, někde tady musí být, k večeru ho viděli jít tímhle směrem...alespoň doufám, že ho brzo najdeme. Měj připravenou zbraň.“ ozval se druhý, možná známý hlas. Nejseš si jist co jsou zač . Alkohol ti zmátl vědomí.
Uslyšel jsi cvaknutí závěru a kroky, které se k tobě pomalu blížily...


Kissko384 - Abejundio Aciano
Dnes večer jsi dostal email, který zněl: ''Chcete zvětšit ereKci? Navštivte nás každý den dopoledne na této adrese: JD267'' Normálně by šlo o obyčejný spam, ale to velké písmeno K znamenalo novou zakázku. Číslo 267 označovalo číslo domu Občanů. Právě ses procházel tmavou ulicí v ghettu. Místy fungovalo veřejné osvětlení, jinde zas svítily do ulice neonové reklamy místních bordelů a heren. Jeden z nich těch pajzlu tě zaujal tím, že v osvětlené výloze postávaly nahé kurtizány. Fascinovaly tě jejich nahá a ohebná těla. Představoval sis, jaké by to bylo, kdybys je mohl mít pro sebe, klidně hned tam v té výloze. Vůbec jsi nepostřehl, že se k tobě pomalu přiblížila skupinka výrostků (dětí). Probralo tě až to, že jsi dostal ránu do zad. Padl jsi hlavou přímo na výlohu. Přitom ti někdo strhl z ramene brašnu s notebookem a veškerou tvou výbavou. Kromě bolavé hlavy se ti nic vážnějšího nestalo. Pomalu ses zvedl ze země a začal je pronásledovat.
Upravil/a LordeS dne 03.02.2014 20:13
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
Sakra, pomyslím si. Rychle popadnu brokovnici, rozhlédnu se a rozhodnu se pro ten nejlepší úkryt, co mě napadl. Schovám se za roh nejbližších dveří a brokovnici držím hlavní nahoru. Vyčkávám... A nebo ne. Seru na to. Jakmile uslyším nějaký pohyb, tak vykouknu a vystřelím. Pak se schovám a zakřičím: ,,Tady nejste vítáni!"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
kissko384
"Stojte vy malí smradi!" - rozbehnem sa za nimi, pritom pozerám kto z nich má moju brašnu.
Upravil/a kissko384 dne 03.02.2014 20:34
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Aurelius
Zděšeně se podívám na ležící tělo manželky. "Zatraceně.. já vím, že sis mě zvala jen pro peníze.. ale.. i tak jsem tě měl rád." povzdechnu si, následně se podívám na koberec "Taky jí mohli sejmout mimo koberec.. byl dost drahej." povzdechnu si a začnu prohledávat pracovnu (aniž bych se čehokoliv dotkl), pokusím se zjistit co tu mohli hledat.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
LordeS
Lord Rade
Přesunul ses k nejbližšímu rohu zdi a připravil sis brokovnici. Matně jsi zaslechl, jak jedné z postav zaskřípal pod botami štěrk. Odhadl jsi místo zvuku a vystřelil. “Ku*va, to bylo o fous.“ O pár vteřin později přišla odpověď. “Nestřílejte, nechceme nikomu ublížit…..jen někoho hledáme.“

Kissko384:
Rozeběhl ses za dětmi (3děti). Na ulici postávali hloučky žebráků, nikdo jim však nevěnoval pozornost. Ti malí zku*venci byli rychlejší než ty. Za běhu prohledávali tvůj batoh. Právě jsi přeskočil povalený sud a děti doběhli na křižovatku. Dva z nich zabočili doprava a jeden doleva.

Aurelius:

Po vizuálním prozkoumání pracovny jsi zjistil, že zmizel její notebook. Jen ti přišlo zvláštní, že v otevřených zásuvkách(šuble) zůstali veškeré nákupní smlouvy a vyúčtování. Nezdá se to, jako obyčejné vloupání, při kterém přišel majitel bytu o život. Na stole, v rozbitém skle, ležel rámeček, otočený fotkou do stolu, pravděpodobně s vaší zásnubní fotografií. Pamatuješ si, že tu fotku měla Nailia vždy v pracovně na stole vedle svého notebooku.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
kissko384
"Nezavadzaj!" - odstrčil som žobráka čo mi stál v ceste a pustil som sa za tým jedným, čo odbočil doľava.
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Aurelius
"Notebook, po čem mohli jít.." zamumlám si pro sebe, následně se zamyslím. Pokusím si vzpomenout na čem manželka naposledy pracovala (tedy pokud to vím).

Kolik mám peněz a co mám u sebe ?



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,To vás neučili, že se nejdřív klepe?! Ať hledáte kohokoliv, tak tady ho nenajdete! A pokud hledáte přeci jen mě, tak se už po druhé trefím!"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Lord Rade: ‘‘Dobře, promiňte. Nestřílejte, půjdu k vám. Odložím tady zbraň.“ Slyšel jsi odhození nějakého předmětu na pošlapanou zem. Podle zvuku postava nadále stojí. Využil jsi chvilky a přebil zbraň.

Kissko384:
Odstrčil jsi postávajícího somráka. Za ten krátký dotek jsi ucítil jeho vychrtlou postavu. Místní zdrogovaní feťáci vypadají všichni stejně. Doběhl jsi na křižovatku a viděl, jak se ten chlapec pomalu zvedá ze země. Asi zakopl. Během dvou vteřin jsi byl u něj. V malé ručce svíral tvůj kabel. Nevypadal na víc než 9let.


Aurelius:
Matně si vzpomínáš, že dělala něco pro dr. Jareda. Neposlouchal jsi ty její kecy každý den. Hlavně tě kdysi nakrklo, že chatovala s nějakým uživatelem LH87. …popravdě se ti moc se svou prací nesvěřovala. Od té doby, co jsi za ní podepsal rozhodnutí o čipu, tě začala více ignorovat.

Aktuální výbava: Obyčejné oblečení, PDA
Platit můžeš čipově – 6 000 dolarů máš na čipovém účtě
Upravil/a LordeS dne 03.02.2014 22:24
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
kissko384
Zrazil som ho zase na zem, zdvihol a zatiahol do bočnej uličky (ak je nejaká blízko).
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Lord Rade
,,Chceš tím říct, že jsi tam sám? Mám dojem, že jsem slyšel víc lidí... A já nemám rád, když mi někdo lže. Lžeš mi?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Asi si budu muset promluvit s naším kamarádem.. pomyslím si. Následně pokud existují telefony zavolám polici.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
LordeS
Lord Rade:
Zaslechl jsi tlumené slovo: “Sakra“ zdálo se ti, že vychází odněkud vedle tebe, ale z jiného místa než od postavy venku. Po tvé levé ruce se táhne 3 metry zeď, pak následuje roh. “Nevím, co jsi slyšel, já se tu chtěl jen podívat po svém příteli a hned jít dál. Nechci potíže, stojím tu sám.“ Zakřičela postava venku.

Kissko384: Uchopil jsi malého chlapce za oblečení. Začal tě kopat do nohou. Dal jsi mu facku aby se uklidnil. Když jsi toho malého zmetka zvedal, kousl tě do ruky. Reflexivně jsi jej pustil. On zahodil kabel a s brekotem utekl pryč. Ti zbylí dva s batohem už budou nejspíš v trapu(pryč) ale třeba ještě máš šanci je dohnat.


Aurelius:
Opustil jsi tělo manželky a prošel bytem do kuchyně, kde jste měli nástěnný obrazový telefon.
Na chladničce jsi zahlédl přilepený lístek. Přišel jsi blíž a prohlédl si ho. Stálo tam: “10:00 schůzka s Jaredem – výzkumný fond.“ Zmačkal jsi papírek a zahodil do koše. Natáhl jsi ruku k ovládacímu panelu telefonu. Než jsem se ho dotkl, zobrazil se příchozí hovor. Volající: Jared
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
Že já se s tím seru, řeknu si v duchu. Vykouknu zpoza rohu a pokud muže uvidím, tak ihned vystřelím. Pak okamžitě přeběhnu za opačnou stranu dveří. Jestli jsem muže usmrtil, či znehybnil, tak se opřu o zeď a pozoruju místo odkud jsem sem přiběhl. Jestli jsem muže neusmrtil a nemá zbraň, tak se za ním rozeběhnu a pažbou ho praštím do hlavy. Pak se schovám za ten roh.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
kissko384
Zoberiem kábel a bežím na miesto kde som videl tých dvoch. Popri tom si prezerám budovy okolo, aby som sa dostal vyššie a mal lepší výhľad.
Upravil/a kissko384 dne 04.02.2014 15:35
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Aurelius
"Pff.. co ten chce." zamumlám pro sebe, než zvednu telefon (kouknu na hodiny) a následně vezmu telefon se slovy "Čau."


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
LordeS
Lord Rade:
Opatrně jsi vykoukl. Jelikož je noc, viděl jsi jen několik obrysů. Na jeden z nich jsi zamířil a vystřelil. Okamžitě ses přesunul na druhou stranu dveří. “!@#%§fix, řekl jsem, že ti, ty kreténe, nechci ublížit. Au, dohajzu…“ Hmátl jsi do kapsy pro další patronu. Přebil jsi zbraň a zvedl ses od zdi. V tom okamžiku spoza rohu (ta strana odkud jsi přeběhl) vystoupila postava s namířenou zbraní a zapnutou baterkou přímo na tebe. “Jste to vy, pane?“ než to dořekla, namířil jsi na ní svou brokovnici.

Kissko384:

V uličce si zahlédl požární schodiště, však žebřík k němu byl vysoko. Navíc, kdyby ses chtěl vrátit na křižovatku, zdála se ulice dost široká na přeskočení. Vrátil ses proto zpět na ulici a rozhlédl se. Ulice, kterou utíkali zbylí haranti, nebyla tak dobře osvětlená jako ta s bordelem. Však na konci ulice jsi viděl, u pouliční lampy, tři osoby, z toho dvě byly malého vzrůstu.

Aurelius:

Zmáčkl jsi tlačítko na telefonu. Na obrazovce se objevil obličej Jareda. “Dopr*ele, konečně.“ Řekl hned bez pozdravu.
"Volal jsem už třikrát. Doufal jsem, že už budeš pryč. Předpokládám, že asi víš, co se stalo. Nebudu to komentovat a ty taky drž hubu. Máš odposlouchávanej telefon. Nevím, jestli jsi jí kontroloval čip, ale už dostaly příslušné úřady signál, že je vypnutý. A ty jsi v průseru. Měl jsem s ní domluvenou schůzku. Doufám, že víš na kdy. Zajdi za mnou a vše ti vysvětlím. Ale teď radši zmiz, protože jdou i po tobě. Nikomu raději nevěř. Vyhni se všem a zmiz do ghetta. Tam se jim můžeš ztratit…..Ku*va, právě lokalizujou volajícího. Stav se zítra za mnou.“ Jared během hovoru vypadal velmi rozrušený a nenechal tě ani promluvit. Jakmile skončil telefonát, mihl se za oknem policejní dron.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
,,Táhni do hajzlu!" vykřiknu a vystřelím. Pak se schovám znovu za roh. ,,Varoval jsem vás do p**i! Já vás varoval!" Hluboce vydechnu a uklidňuju se.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Shadowrun • Diskuze, Inventáře, Perky Zdejší kobky 68 28.09.2016 19:05
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist