Aha No, musím zamakat Hearthbreakera som neudělal (nemám rád Bánší !!) takže nemám zas tolik challengí... Ale chcu udělat challenge za Gethy nebo Kolektory, a pak mě všichni budou shánět až na ně půjde Ořech (můj výraz pro Preatoriána )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Aha To já dřív nevěděl že to jde, a teď to stejně moc nedělám, nebaví mě hrát to jako zase od začátku
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak to mě nevadí ... prvních 6 lev. máš stejně za první hru a zkouším si různý kombinace schopností a zbraní. Teď třeba používám Particle rifle, ale jenom abych měl challenge, pak se vrátím k M-99 Zrovna tak sem přetrpěl Vindicator, což je teda hrozná flinta.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BadWolf napsal:
Wait... *BW kalkuje v mysli*
Zaprvý...
EldeR hraje MP ? Zahrajem si někdy ?
Zadruhý...
Kdo sakra používá Shitengera ? Je to s Vindicatorem nejhorší útočná puška Když už tenhle styl boje, tak aspoň Phaeston, ale já mám Sašu...
(teda pochopím EldeRa, kterej asi nic jinýho nemá, ale hRDLo !)
Já ho nepoužívám, ale ten challenge je pocta voice actorovi Zaeeda.
hRDLA napsal:
Tady je ta challenge: http://blog.biowa...n-tribute/
Ale teď jsem si to přečetl a nejsem si jistej, jestli mám někoho s INFERNO granátama...
Podle mě maj inferno granáty jenom Krogan a Batarian soldier .......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No já teď z Reserves packu dostal asarijku, gheta a vorchu... je to pech :D
No tak ze 7. reserves packu mi konečně padl batarian soldier a během dvou zápasů jsem zahrál 50000 bodů s inferno granáty, takže challenge hotov.
Upravil/a hRDLA dne 23.02.2013 09:21
Tak koukám do 30 denního challenge a ten Dunmer z Morrwindu zní úplně stejně jako Drell z Mass Effectu, nepřijde vám?
Ligos napsal:
Kupodivu to není hlas žádného hlavního protagonisty, ale přesto mi tak nějak přirostl k srdci...
Jedná se o hlas, který mi otevřel cestu do tak nádherného světa, jako je Morrowind. A dovedete si představit, jak mě mrazilo v zádech, když jsem úplně stejný hlas od úplně stejné postavy slyšel po tolika letech i ve Skyrimu, resp. v Mohyle duší?
Asi tušíte, o kom je řeč, ale pokud ne, malá nápověda:
Tak jsem dostala toho mega korba Gheta je to sranda
Neumí utíkat, ale v pohodě do svýho melee chytne i banshee a je asi třímetrovej a to melee je fakt skvělý
Upravil/a Mopidu dne 28.02.2013 17:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.