ja som hral 1 a 2 a šetrím na brother a revelations a neuveritelne sa teším na trojku, a z toho čo som videl, bol zatil naj postava Yusuf da Istanbul
You can kill yourself, or die trying...
Hrál jsem první 3 díly, ale k Relevation se dostanu snad brzo, taky. Na trojku jsem zvědavej, to už bude zas něco jinýho a rád si zahraju za indiássassína. Snad to ale nebude moc náročný na grafiku.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Norbi napsal:
ja som hral 1 a 2 a šetrím na brother a revelations a neuveritelne sa teším na trojku, a z toho čo som videl, bol zatil naj postava Yusuf da Istanbul
Trojka by mohla bejt fajn, protože mě se (zase) líbí ta doba a prostředí.
Norbi napsal:
Trojka by mohla bejt fajn, protože mě se (zase) líbí ta doba a prostředí.
Uvidíme, jak se bude řezat tomahavkem.
mňa viac láka ten luk, ale zas som videl ako napr. v jednom traileri preskočil oknom a schovával sa v tráve , takže sa nenormálne teším
You can kill yourself, or die trying...
Nerevar napsal:
hrál sem Assassína 1,2,Brotherhood, Revelations ne(ten mě neba ) a teď se nemůžu dočkat až bude trojká!!
Proč tě Revelations neba? Mě se líbí ten Istanbul a prostě hlavně celé to prostředí.
páč už nic nenabízí
ale fakt nic :/
ta hra na mě neudělala dobrej dojem protože to bylo prostě takový divný
zatim na atmosféru i příběh je NEJLEPŠÍ dvojka, i když Brotherhood má lepší hl. nepřátele(Borgiovi sou dokonalý! ) ale nej je zkrátka dvojka
i když mě zklamal trailer na trojku... zlatej trailer na jedničku - kde assassín znamená ASSASSÍN a ne terminátor, kde Altaïr příde, zabije cíl, utíka před cca 5-to strážcema a pak zmizí, a ne jak Conner(nebo Connor?) kde si vezme koně, nechá ho zabít a pak vyseká celou armádu, přitom kdyby to bylo reálnější tak nějakej voják využije situace(Conner(Connor) mlátí vojáky) aby si přebil zbraň a assassína zastřelil, takhle z nich tvůrci udělali nasmrtjdoucí ovečky, ale když sem viděl gameplay záběry tak sem se málem pochcal radostí a musim říct že jestli to bude tak skvělý jak to vypadá a ne jako u Skyrimu(ten Todd mi toho nasliboval ) tak to bude bezkokonkurenčně hra roku, a jestli ne a hra roku bude nějaký zas**** CoD BO2, tak sou lidi retardovaný ovce co nepoznaj dobrou hru
Nerevar napsal:
hrál sem Assassína 1,2,Brotherhood, Revelations ne(ten mě neba ) a teď se nemůžu dočkat až bude trojká!!
Proč tě Revelations neba? Mě se líbí ten Istanbul a prostě hlavně celé to prostředí.
páč už nic nenabízí
ale fakt nic :/
ta hra na mě neudělala dobrej dojem protože to bylo prostě takový divný
zatim na atmosféru i příběh je NEJLEPŠÍ dvojka, i když Brotherhood má lepší hl. nepřátele(Borgiovi sou dokonalý! ) ale nej je zkrátka dvojka
i když mě zklamal trailer na trojku... zlatej trailer na jedničku - kde assassín znamená ASSASSÍN a ne terminátor, kde Altaïr příde, zabije cíl, utíka před cca 5-to strážcema a pak zmizí, a ne jak Conner(nebo Connor?) kde si vezme koně, nechá ho zabít a pak vyseká celou armádu, přitom kdyby to bylo reálnější tak nějakej voják využije situace(Conner(Connor) mlátí vojáky) aby si přebil zbraň a assassína zastřelil, takhle z nich tvůrci udělali nasmrtjdoucí ovečky, ale když sem viděl gameplay záběry tak sem se málem pochcal radostí a musim říct že jestli to bude tak skvělý jak to vypadá a ne jako u Skyrimu(ten Todd mi toho nasliboval ) tak to bude bezkokonkurenčně hra roku, a jestli ne a hra roku bude nějaký zas**** CoD BO2, tak sou lidi retardovaný ovce co nepoznaj dobrou hru
Taky nemám rád, když mohu třeba ve dvojce zmlátit 20 strážnejch, ale pořád žiju.
Těším se na trojku, ani už se nedívám na trailery od července a nečtu žádné články.
Jakákoli škola. Každý si může vybrat o čem si chce povídat.
Za mě obojí. Mám rád starou i novou. Hry ze staré školy jsou prostě(některé, pro mě oblíbené) výborné, když už nic tak z nostalgie je povinnost si je zahrát.
Upravil/a Diego dne 30.08.2012 22:53
Já jsem teď u konce AC jedničky a už brzo si objednám dvojku, která je prý lepší a především delší než jednička. Každopádně je to moje 3 nejoblíbenější hra.
[quote]hRDLA napsal:
Když už je to volná konverzace o všem možném z her, tak se zeptám, stará škola nebo nová škola?
težká otázka...vyrůstal jsem na staré škole(arkanoid,žabáček(ten ne),kocour,králík...)ted hraju novou(dragon age,Skyrim...) i starší(ne moc staré ale nejnovější to není - heroes 2,3,age of empires 2...) za mě stará
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.