Takže za a)Veselý narozeniny vám všem !(protože moje narozeniny jsou obvykle jedinej den kdy si vzpomenu že něco jako narozeniny existuje, tak vám radši přeju rovnou )
Za Všichni si to dneska musíte užít, páč nechcu vidět žádný smutný tváře na moje narozky ! Ne ne ne, to se prostě nedělá !
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
BW:
To už tě znám tak dlouho!
Tak to pořádně oslav a užij si to.
Co si dostal, nebo co dostaneš?
Konečně mám Dark Souls II ! Úplně super !
Zrovna jsem kvůli stupiditě (a gravitaci) ztratil 7 000 duší, takže still the same old Dark Souls
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Osadníci nemohou pokračovat sami. Proto hlasujte, ať se dočkáte v pondělí pokračování .http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4703&rowstart=80
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Dle těch gifů a obrázků, kde je v porovnání s Obamou má fajn charakter. Žádnej řiťolezec nebo tak.
Ale nepodporuju ho. Ty mediální války, kde jsou Rusové vyobrazeni jako svatoušci (hlavně tady v česku) a Američani jako zlosyni mě neovlivňují, i když Rusko mám raději.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Taky mám raději Rusko, ale jen pár jeho názorů. Např. "Chceš žít tady s námi? Dobře, dodržuj naše zákony, pokud se ti to nelíbí, jdi pryč."přesně si to nepamatuji vůči muslimům a jiným imigrantům. Za tohle prohlášení sklidil 10minutový potlesk.
Est Sularus Oth Mithas
Putin je nejlepší světovej politik a pravej vůdce.. Obama je jen loutka bankéřů, ten nezmůže nic.
LR: Ta mediální válka je přesně naopak.. české média dělají z Putina druhýho Hitlera, a pan Obama je jen mírotvorce...Přitom je to uplně jinak..Ale českej národvěří jen tomu, co mu předhodí TV Hovna
Upravil/a S3cR3 dne 26.05.2014 15:05
Jo novinky sou hrozný, prozápadní média jak svině.. Ale ty komenty stojej za to.. Ty starý komouši dokážou rozbouřit diskuzi i u článku o český zmrzlině
S těma novinkama souhlasím. Samej komunista a pohádkář o tom, jak to zde bylo v tý době super.
Secre: Jo některá média dělají svatoušky z Obamy a jiná zas z Putina. (třeba AC24 a jim podobné)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.