Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ve Znamení Draka
SuperHunter
Lehce překvapením ucuknu když uvidím co moje kouzlo udělalo s goblinem.
Kývnu na Darastrixe potom co mi poděkuje půjdu směrem k Doranovi. “Řekni nám kde jsou a možná se podívám co půjde udělat s tím tvým zraněním,” řeknu goblinovi v jeho řeči až budu poblíž.
 
Tondulin
Všichni
Jakmile jste si byli jistí, že je již přepadení u konce začali jste se srocovat u jediného přeživšího goblina. Vypadá to, že jeho rána na boku nebude tak hluboká a s nějakým provizorním obvazem by měl být "v pohodě" schopen pohybu. Boriq mezitím z batohu vytáhl menší provaz a i když by goblina nejspíš nejradši dorazil, pouze mu svázal ruce. Po příchodu Safrily se s ní goblin pustil do řeči, které nerozumíte.

Doran
Boriqovi se tvůj návrh očividně vůbec nezamlouval, což také hlasitě projevil. "Uklízení je pro ženský, já si na tyhle mrňavý sráče pěkně posvítím, ty ještě zakusí mojí sekerečku. A navíc, jestli tam budou mince tak ty půjdou ke mně do kapsy." Zazubil se, držíc provaz s upoutaným goblinem a připravený vyrazit hlouběji do lesa.
PER - 3+8=11

Safrila
"Zbytek je v jeskyni nedaleko odsud, ale nevím, proč by jste tam chtěli páchnout, Klarg vás roztrhá na kusy, chlupáč jeden debilní."

Darastrix, Aurelio
Darastrix si sebral zpět jeden ze svých šípů a Aurelio mezitím nadnesl svůj nápad s řezáním uší, ostatní se však zatím soustředili na vypátrání úkrytu dalších goblinů a tak ti nikdo neodpověděl. Mezitím co jste oba čekali, než si to s tím zajatcem vyříkají se Aurelio jen tak z nudy znovu zadíval na mrtvoly obou koní a všiml sis, že jeden z nich měl bílou skvrnu na šíji. Ani nevíš, proč sis toho detailu všimnul, ale Barryho kůň měl naprosto identickou skvrnu a dá se tedy předpokládat, že právě on byl zajat gobliním kmenem.
INV - 15+5=20

Mapa
 
SuperHunter
"Klarg? Co je zač? Nějaká vaše bestie co to tam stráží?" budu dál vyzpovídat goblina pokud mě nikdo nevyruší nebo se jeho stav nezhorší.
Upravil/a SuperHunter dne 12.06.2021 02:10
 
Sarako
,,Tady skříťa je můj zajatec a vůz je tvůj." odvětím s úsměvem Boriqovi ,,Samozřejmě můžeme nechat vůz u cesty a doufat, že s ním nikdo neodjede. Dokud je naděje, že jsou ti dva nešťastníci, co tu po nich zbyli mrtvý koně, naživu, Doran z Berdusku udělá vše pro jejich záchranu." načež se otočím k ostatním: ,,Takže kdo jde s námi?" očekávajíc jasnou odpověď a připraven vyrazit s Boriqem.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Pohlídám vůz.“ zareaguji a vyrazím k nejbližšímu mrtvému goblinovi, abych se podíval jestli nemá i něco jiného než luk a šípy. Než se k němu sehnu, raději do něj šťouchnu holí ve snaze ujistit se, že je skutečně mrtví a nehrozí mi žádné nebezpečí. Poté se sehnu a prohlédám ho jestli u sebe krom luků a šípů nemá i něco jiného, něco ostrého co by šlo použít jako nůž.


 
Killiaden09
Přesunu se ke koním a zkonroluji jak dlouho zde leží. Pakliže pouze chvíli pokusím se zachránit kůži, maso a větší kosti, načež zbytky mrtvol odtáhnu stranou z cesty. Po té se budu snažit odhadnout jak dlouho mi zabere odstranit strom z cesty.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
Safrila
"Klarg tady velí, je to hnusnej tupej gobr, kterýho všichni nesnášej, ale nikdo se mu nepostaví. Má pracku jak medvěd a svýho věrnýho smradlavýho čokla Trhavku. Kdybyste ho odpravili udělali by jste tím službu asi všem goblinům v jeskyni." Vidíš, že goblinova rána stále lehce krvácí, i když si drží ránu oběma rukama. "Řekl jsem ti co jsi chtěla vědět, zaděláš mi tu ránu?"

Doran
"Ten tichej s kapucí říkal, že tady zůstane. Co si budem stejně tyhle magičové vždycky jen dělaj, jak jsou hrozně mocný a jen co vidí první krev maj hovno v nohavici a utíkaj za maminkou. Vohlídat vůz snad zvládne." Dodal trpaslík na vysvětlenou a ještě počkal, než se Safrila vykecá se zajatcem, načež bude připraven tě do lesa následovat.

Aurelio
Došel jsi ke goblinovi a šťouchnul do něj holí, jelikož měl však viditelně proraženou lebku, dle tvého očekávání se nic nestalo. Vedle něj leží spadlý luk, na zádech má připevněný toulec s několika šípy, zdobenými černými peříčky. U opasku jsi spatřil to, co jsi hledal v podobě kratšího meče.

Ještěrák za tvými zády mezitím začal porcovat koně a zpracovávat jejich maso, načež by tvoje řezání gobliních uší mohlo zůstat relativně nepovšimnuto.

Darastrix
Přesunul jsi se ke koním a podrobněji si prohlédl mrtvoly. Mrtvoly jsou relativně čerstvé a usuzuješ, že přepadení se odehrálo zhruba tak před dvěmi hodinami. Rozhodl jsi se na věc nahlížet prakticky a získat z nebohých zvířat aspoň ještě nějaký užitek. Začal jsi s vyndáváním šípů z jejich těla a následným stahováním z kůže.
MED - 14+1=15
(Zpracovávání bude probíhat ještě další tah)
Mapa
 
Sarako
,,Je moc hezký, že jste se dali se skříťou do řeči, ale je potřeba vyrazit." prohodím k Safrile ,,Až se setmí, skončí ti dva nebožáci na rožni, a už nebude koho zachraňovat. Jdeš je s námi zachránit, nebo chceš raději počkat u vozu, jako čaroděj?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Výborně.“ popadnu kratší mečík, potěžkám ho a následně se obrátím k mrtvému, „Je mi líto, ale přísady do lektvarů jsou nemilosrdné.“ poznamenám a odříznu goblinovi uši, následně když budu hotov je uschovám do něčeho, abych si nezašpinil svůj vercajk a zároveň nebyly uši úplně na očích. Poté bafnu toulec se šípy a otevřu goblinovi ústa, „Tak se ještě podíváme na perličky.“ poznamenám tiše pro sebe, přičemž shlédnu goblinův chrup. Vytrhávat zuby mu nebudu, protože nemám nic co bych k tomu mohl použít.

 
SuperHunter
Začnu goblinovi ošetřovat ránu aby přestal krvácet. Nejlépe kusem nějaké látky co je po ruce.
"Půjdu s vámi. Tady náš nový kamarád říká že v jeskyni kam odvlekli naše nebožáky je jejich šéf Klarg společně s nějakým jeho psiskem a vyzněl i tak že by ostatní goblini docela ocenili kdyby jsme se jich zbavili." odpovím Doranovi a shrnu to co mi goblin řekl.
 
Tondulin
Doran a Safrila
Safrila v rychlosti zafačovala goblina a převázala mu kusem látky ránu, tak aby cestu pokud možno přežil, načež Boriq zatahal za lano a uvedl vašeho zajatce do pohybu. Goblin vás vedl pár metrů směrem k vozu, pak ukázal směrem na západ, kde přeci jen při troše soustředění byla vidět "cesta" - spíše vyšlapaná tráva s ulomenými větvičkami sem a tam.
MED - 8+6=14

Aurelio a Darastrix
Zatímco zbytek skupiny se vydal na ušlechtilou záchranu zajatců rozhodli jste se věnovat řezničině. Darastrix "zpracoval" z koňských ostatků co se jen dalo a většinu jeho zbroje teď pokrývá krev, nepoužitelné části pohodil někam do lesa a tak už vám v dalším průjezdu cestou vadí pouze spadlý strom. Mezitím Aurelio jako každý správný šílený alchymista začal z goblina ořezávat uši použitelné pro svoje lektvary.

Aurelio
Uši jsi uschoval do menšího kusy látky a vložil do svého batohu tak, aby ti pokud možno neušpinily tvé další předměty. Když jsi byl s dílem hotov, rozhodl jsi se otevřít goblinovi pusu. To co jsi spatřil tě zaujalo, všechny jeho zuby byli vytvarované tak, aby tvořili perfektní špičky. Jsi si jistý, že takto jim zuby přirozeně nenarůstají a jedná se totiž o umělou úpravu. Usuzuješ, že v nouzovém případě, kdy by goblin neměl po ruce žádnou jinou zbraň by takto vytvarované zuby mohli vcelku dobře posloužit.
NAT - 10+5=15

Mapa
 
Sarako
,,A nezmínil se náš nový kamarád dámě o tom, kolik jich tam je?" zeptám se cestou potichu Safrily, přitom se budu bedlivě rozhlížet o okolí, ve snaze odhalit goblinovy schovávající se kamarády.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„No vida vida...“ usměju se při pohledu na zuby goblina, „Parádní jehličky.“ zamumlám si pro sebe, následně se rozhlédnu jestli neuvidím někoho poblíž. Když uvidím jak můj ještěří kolega porcuje koně zvolám na něj: „Kolego. Neměl bys kleště? Tenhle zelený příšerák má solidní zuby, které by se mohli hodit.“
 
Killiaden09
Zvednu se od své práce a ohlédnu se k Čaroději "Kleště ne ale mohu ti propůjčit sekeru na budoucí extrakci. Jinak mé jméno je Darastrix, i když si do budoucna asi můžeme tykat." Nabídnu čaroději jednu svou sekeru a druhou si připravím na spadlý strom.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
„Ah... Díky. Sekerka je lepší než nic.“ poděkuji poté co mi ještěřák půjčí jednu ze svých seker, „Ty zubiska by se dala využít. Je škoda je tu nechat...“ dodám a poukážu na mrtvého goblina. „Aurelio de Audito.“ představím se následně, „Ale nikde se nechlub tím, že mě znáš. Nemuselo by to pro tebe skončit dobře.“ dodám s úsměvem a zaměřím se na goblina.
 
SuperHunter
"Dobrá otázka," odpovím Doranovi a přemístím se blíž našemu zajatci, "Kolik tobě podobných tam najdeme? A budou dělat problémy když vyřídíme Klarga?"
 
Killiaden09
"Heh, občas i v malém počtu je síla." Okomentuji Aureliovu poznámku a začnu se věnovat stromu který nám stojí v cestě. Pokusím se z něj sundat části použitelné na oheň (survival) a zbytek se budu snažit odstranit z cesty.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Killiaden09
Smazat tento příspěvek prosím (lagnutý prohlížeč naklonoval odpověď)
Upravil/a Killiaden09 dne 02.07.2021 19:58
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
Doran a Safrila
Vaše cesta pěšinkou pokračovala ještě několik minut, během kterých vás goblin upozornil na najednu past. Boriq jeho varováním nedával moc velkou věrohodnost a při jedné příležitosti tak málem zapadl do pečlivě zamaskované jámy, naštěstí se Doranovi podařilo trpaslíka zachytit, ještě předtím než žuchnul, jak šutr do pasti. DEX - 14+4=18 "Jenom pár, nebyl sem tam vod počítání. Už tam budem, támhle vpravo za stromama je hlídka, dávejte bacha." Odpověděl goblin na Safrininu otázku a upozornil vás na hrozící nebezpečí.

Před sebou vidíte vstup do úzké jeskyně, z které vytéká pomalým tempem mělký potůček. Z obou stran vás lemují stromořadí velmi hustých nízkých borovic a všemožných keřů, kterými skoro nelze prohlédnout a tvoří tak perfektní schovku pro gobliny, kteří mají na starosti hlídání úkrytu.


Darastrix
SUR - 8+2=10 Po dialogu s Aureliem a zapůjčení jedné z tvých seker jsi ze stromu odsekal větve vhodné k založení nějakého večerního táboráku a začal je hromadit na kupu k pozdnímu využití. Když jsi byl hotov s větvemi, přesunul jsi se k samotnému kmenu. (Napiš jakým způsobem se budeš snažit kmen odstranit, případně odsunout.)

Aurelio
Se zapůjčenou sekerkou od Darastrixe si začal vymlacovat zuby, hezky jeden po druhém. SUR - 4+3=7 Tvoje nezkušenost se zubařským řemeslem se ukázala jako nešťastná, sekerou jsi totiž naprostou většinu zubů spíše rozmlátil či roztříštil, pouze 2 se ti povedlo extrahovat hezky v jednom kuse. Na to co zbylo z úst mrtvého goblina rozhodně nezůstal hezký pohled a slabší povahy by nejspíše rychle poslali šavli do nejbližšího keře. Zuby sis uschoval znovu do kusu látky k uším, aby se nijak nepoškodili a ještě se sekerou v ruce se otočil na svého ještěřího přítele, který zrovna dumal nad tím, jak odstraní strom z cesty.



Cesta

Úkryt goblinů
- Oranžový kruh naznačuje směr, kterým ukazoval váš zajatec.


(Příští tah bude provedena aktualizace inventářů na stránce.)
 
Sarako
Pohledem si změřím vstup do jeskyně (jak moc velká humanoidní postava je schopná se dostat dovnitř ve vzpřímené poloze a jak velká humanoidní postava by dovnitř mohla vlézt "po čtyřech" ?).

Pokud goblin odpověděl commonem, řeknu mu: ,,Měl bys zavolat na své kamarády, ať přijdou sem k nám." Pokud ne, počkám, až mi to Safrila přeloží, a goblinovi řeknu mu onu výše zmíněnou větu potom.

Upravil/a Sarako dne 06.07.2021 17:42
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Nemohu zabít draka Archív zodpovězených dotazů 2 18.11.2018 22:09
Akt 1 - Vzestup Draka (BUG?) Skyrim - dotazy, návody,.. 5 14.03.2014 12:41
Mod proměna v draka Archív zodpovězených dotazů 4 08.03.2014 21:42
Quest : Pád Draka Archív zodpovězených dotazů 4 27.02.2014 15:59
Nelze pozřít duše draka Archív zodpovězených dotazů 4 28.07.2013 03:55
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8044 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12478 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7412 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist