Zdravím, chtěl jsem vás tímto tématem požádat o pomoc u ukolu - Vzestup Draka , kdy se mi nedaří vstřebat duši. A tedy nemohu pokračovat v postupu dějem, pokud by se někdo našel se stejným problémem nebo kdokoliv věděl jak tuto chybu vyřešit byl bych velice vděčný
Wolf5cz napsal:
Prohledej formu, je to tu milionkrát.
Tak milionkrát to tu určitě není, protože sem tento problém tady ani 1x nenašel
A pokud máš na mysli odcestovat někam jinam a zase zpět , tak to také nefunguje.
Upravil/a DarkLordCz dne 14.03.2014 10:33
DarkLordCz napsal:
Zdravím, chtěl jsem vás tímto tématem požádat o pomoc u ukolu - Vzestup Draka , kdy se mi nedaří vstřebat duši. A tedy nemohu pokračovat v postupu dějem, pokud by se někdo našel se stejným problémem nebo kdokoliv věděl jak tuto chybu vyřešit byl bych velice vděčný
Dále doporučuji podívat se do tohoto zodpovězeného tématu: Quest : Pád Draka.
A na závěr, pod tímto tématem nalezneš (dole na stránce) seznam podobných témat. Zkus projít tato témata v případě, že jsi nenalezl odpověď na svůj problém, či ti nebyl jiným způsobem zodpovězen.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.