Zdravím, jíž pár dní hraji Skyrim, kde mám všechna tři DLC a pár módů (Falskaar, CLimates of Tamriel,...), no a jak jsem se dostal k úkolů vzestup draka, nešla mi pozřít jeho duše (Mulmuinir, či jak se ten drak jmenuje) a to ani po půl hodině čekání... víte někdo, co s tím mám ? Díky za odpovědi
Jestlipak sis po registraci pročetl pravidla a napadlo tě (což by snad mělo slušného a rozumného člověka napadnout i bez nich), že nejdřív odpověď na otázku pohledám, a ptám se, až když zjistím, že ještě nebyla zodpovězena nebo že mi odpověď nepomáhá?
Hledej, šmudlo... Napovím, že je to tady A příště probohy hledej, než se začneš ptát...
Upravil/a nagasadowcz dne 28.07.2013 02:27
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
V pořádku, byla to jen rada pro příště. Ty jsi alespoň na rozdíl od některých tazatelů slušný... Každopádně jsem rád, že se ti to povedlo. Téma zamykám a přesouvám do archívu. V případě dotazů či nejasností mi pošli PM.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.