Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé
Lord Rade
A četli jste ty otázky a odpovědi, co mi lidé zasílali? Pak byste pochopili, jak byl můj projekt velkolepý http://skyrim.4fan.cz/images/smiley/animal0065.gif
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
EldeR
LR velkolepost ti nikdo neupírá, ale v zájmu toho aby jsi moc nevyčníval a neoslňoval svojí velkolepostí běžné smrtelníky ti nemůžeme dávat moc prostoru, jinak bys zastínil i původní záměr webu, jímž je Skyrim Grin Grin Grin
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Lord Rade
Konečně mi někdo řekl pravý důvod Wink Grin
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
ImperialFob838
Ten Kattos se taky předvedl v sekci hry.Angry
Chtěl si položit jednu otázku ve Skyrim otázkách,ale pravidla mu to nedovolili a proto si založil tu "hru" otázka.
Upravil/a ImperialFob838 dne 31.10.2014 12:33
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
Mopidu
Ale dyť je Skyrim už 3 roky stará hra. Kdyby nebylo toho že jsme se tu tak hezky sešli takoví fajn lidi tak je to tu dávno mrtvý Grin tak s jedním prkotinným tématem nevidím problém Grin

K Ligosovu "Tohle je herní web", aaaawwww, řekni mi kdy ty jsi tu naposled řešil hry ^^ oh, moment, nebyla jsem to já kdo dostal zákaz mluvit v nekonečné o hrách? Shock Sad jo, museli jsme si pro ně založit vlastní téma, což jsme udělali jen s Mass Effectem. Když do tohohle tématu hry nepatří, tak proč tu je? Tohle je herní web, žeano!

A k EldeRovu příspěvku z pravidel: SPAM, zvláštní že jsou spamovací témata zakázaná. Pamatujete na Bitvu o kopec? Na Citace? Jestli tamto nebyl spam tak už nevím a bylo to tu už když sem ještě chodili lidi :/ proč je to teda tentokrát zakázáno?

Jen chci poukázat na to že melete hovadiny. Radeovo téma je možná blbost, ale má plný právo ho to mít, ničemu nevadí
Upravil/a Mopidu dne 31.10.2014 14:03
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Whirt
Hele, citace byly, ale to bylo celkem dávno a od té doby tu nikdo takovou kravinu nevytvořil, že jsem si říkal, že jsme z toho vyrostli a Bitva o kopec byla hra, která existovala i na jiných fórech.

Jinak si pamatuju, že právě kvůli tomu, že jeden čas se tu dal spamingu takový prostor, tu vznikl jeden z největších konfliktů (ano, mluvím o rudém ptactvu). Jenže to je problém, lidem vadí, když se to v čas nezastaví a lidem vadí, když se to zastaví v čas.

Ještě se doplním:
Kattos má evidentně zasednuto na Radeho.
Rade založí vcelku provokativní téma.
Kattos na to v reakci založí téma naprosto vybočující z pravidel.
Rade na to odpoví naprosto nevhodným příspěvkem pro jakékoliv fórum (pokud to není internetová seznamka).

Proč dávat Kattosovi důvod, aby mohl na Radeho nadávat. Oba tím akorát přidávají do ohně. Takže to je taky důvod, proč by tu možná nemělo být Radeho téma.

Můžeš říkat že melu hovadiny, ale tak to je, jen se snažíme předejít zbytečnému konfliktu.
Upravil/a Whirt dne 31.10.2014 14:35
 
Lord Rade
To si děláte srandu? Necháte tu téma, které tu založil zřejmě šestiletý kluk a smažete obrázek lízátka, které jsem mu k tomu dal, protože je "nevhodný" ? -_-
Upravil/a Lord Rade dne 31.10.2014 15:02
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
A tak je to vždycky, člověk něco napíše, jediná věc tam někomu nesedne a jako jedinou si ji vybere, aby na ni zareagoval.

Obě témata jsou zachovaná jako důkazy v případě, že by se stalo znovu a museli bychom Kattosovi dát ban. Tvoje vzrušující lízátko sme vymazali zaprvé, že není třeba mít nějaký důkaz proti tobě, vzhledem k tomu, že tě nechceme zabanovat a zadruhé ho tam prostě není potřeba a je nevhodné. Jestli ho máš opravdu tak rád, tak si ho stáhni, ale takhle je to další zbytečné popichování k vznícení dalšího konfliktu.

Jasně že se můžeš naštvat za něco, co není striktně proti tobě.
 
Lord Rade
http://www.quickmeme.com/img/ff/ff28653b8002085ece9b798ef6311113bd8a61ad515054bf4b035dbe47876c45.jpg

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
nagasadowcz
NAGOVY BODY

1) Rade, mezi Hate Parkem a tvým tématem existuje jeden podstatný rozdíl. Tvoje téma prakticky slouží k vyprovokování dosud neexistujících komentů provokativními reakcemi na libovolné posty. Hate Park slouží k tomu, aby byly případné konflikty izolovány co nejdříve a zbytečně se nerozšířily, a také k tomu, aby si lidé věci vyříkali SLUŠNĚ v rozumné diskuzi. Ne trollením a dalším rozdmýcháváním nešvarů. Proto je tvé téma s Hate Parkem nesrovnatelné a narozdíl od něj NEVHODNÉ.

2) Kattos je hlupák, který nerespektuje pravidla fóra a to OPAKOVANĚ. Vůbec bych se tu již nebavil o nějakém napomínání, to už tu jednou proběhlo a on i přesto porušil pravidla. Já jsem pro trest.

3) Máhovy recepty nejsou ničím nevhodné ani pohoršující a neohrožují poklidné fungování fóra. Proto není důvod proti nim jakkoli zakročit.

4) Mopidu, máš pravdu ve své argumentaci proti Ligovi. Ligos to ale jen špatně vyjádřil, když dal důraz na to, že jde o HERNÍ fórum. Na tomto fóru se Skyrim už dávno neřeší a to je zcela v pořádku. Máme tu sekci, která slouží ke všemu ostatnímu a drží fórum při životě. Je štěstí, že se tu sešla taková parta, že to tu stále navštěvujeme, že to tu neumřelo, že jsme schopni jít dál i 3 roky po Skyrimu. Jde spíš o to, že jsem SOLIDNÍ HERNÍ fórum, ne nějaká sociální síť, nebo chatboard.
Navíc, neoznačil bych Radeho téma za SPAM. SPAM je relativní. To, co je v jednom topicu SPAM (např. Nekonečná), je v jiném legitimní příspěvek (např. Slovní fotbal, Bitva o kopec atd.) Tady jde vysloveně o TROLLENÍ, které tu na fóru nemá co dělat. Trollovat si můžete jít na Facebook nebo 4chan do míst tomu určených. Toto SOLIDNÍ HERNÍ FÓRUM k takovým účelům sloužit nemá, a dokud do toho máme co mluvit my, moderátoři (tedy lidé, jejichž povinností je to tu nějak rozumně udržovat), tak sloužit nikdy nebude. Věřím, že toto měl Ligos na mysli a v tomto jsem s ním zcela zajedno.

5) Jen to, že nějaký příspěvek není PŘÍMO PROTI PRAVIDLŮM, neznamená, že se proti němu nelze ohradit prostě ze zdravého rozumu. Jako moderátoři s, troufám si říct, bohatými zkušenostmi s mechanismy hádek a konfliktů na zdejším fóru jsme dospěli po společné dohodě k názoru, že takové téma není pro chod fóra dobré, resp. že by se s největší pravděpodobností ukázalo jako škodlivé. Pakliže se bezprecedentně objeví nějaká činnost, která je nevyhovující, ale není proti doposud zavedeným pravidlům, je zcela přirozené a správné, že se zavede NOVÉ PRAVIDLO, které bude fungovat jako prevence proti takové činnosti.
Kdybychom byli opravdu nefér, kdybychom nevěřili v demokratická řešení a diskuzi, tak bychom všechna inkriminovaná témata rovnou smazali a nijak se o tom s vámi nebavili. Namísto toho jsme témata pouze zamkli a ponechali je k nahlédnutí každému, aby si udělal obrázek. A tady, na místě určeném diskuzi, vám ve svobodné diskuzi a k vyjádření se nikdo nebrání. Věřte mi, kdybychom byli zlí mocnáři, skutečně by to vypadalo jinak.

6) Snažíme se případné problémy zneškodnit již v zárodku, ještě než nekontrolovatelně propuknou. Ano, jistě, můžete říct, že "by se přece nemuselo nic stát". Vše ale napovídá tomu, že by se s největší pravděpodobností v důsledku toho topicu semlelo něco nežádoucího. Prevence spočívá v tom, že člověk racionálně předvídá na základě předchozích zkušeností. Myslím, že jsme tu všichni dost rozumní, abychom uznali, že předchozí zkušenosti nasvědčují závěru nás, moderátorů.

7) To slovo zní HOWGH, Rade.

8) HOWGH.
Upravil/a nagasadowcz dne 31.10.2014 15:30
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Lord Rade
http://static.comicvine.com/uploads/original/11114/111144184/3815145-7472691259-45471.jpg

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/168/697/34npc3l.jpg

Upravil/a Lord Rade dne 31.10.2014 15:41
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
LordeSovy odrážky jsou rozhodně lepší jak Nagovy body, o tom bez debat Grin joke samozřejmě Grin :

- Kuchařka super Smile

- LR se očividně nudí, tak bych ho nechal za trest opsat Marxův Manifest

- kattos je blb, už jen za založení kontroverzního téma za účelem urážek a slovního napadání, jednal mimo pravidla fóra, a proto bych ho nechal čekat za mne u doktora alespoň 4 hodiny Frown Grin

- Mopi: über souhlas

- kdyby nikdo nepsal tyto sračkoidní téma, všichni bysme se pekelně nudili Grin

____________________________________________________________________________________________________

Jen tak mimo řeč, kdopak z vás má už přezuto na zimu? Já akorát čekám v servisu Frown
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
Momentálně se trochu nudím, ale v šest vypadnu, tak se nemusíte bát. Jinak já přezuto nemám a sere mě to vynakládání peněz do auta... Přemejšlím, že to prodám, stejně teď nikam nejezdím...
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
LR: tvl to mi povídej..... sice jsem to neplatil já, ale vyšlo to na pěknej bakšiš cca 12,5tis
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
Počkej, o čem teď přesně mluvíš? Pneu tě určitě tolik nestálo ... Nebo ty sis kupoval nový? To bych nedal... Mě stačí takhle platit 6k ročně + výměna pneu. Nepočítám nějaké ty menší opravy... Fakt to asi dám někam na inzerci a jestli se mi ozve někdo s dobrou nabídkou, tak se toho rád vzdám...
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Ligos
Bože lidi vzpamatujte se - pochopitelně jsem nemyslel "herní web", jako že by se tu měli řešit pouze a jenom hry.

Jen jsem chtěl položit důraz na to, že témata typu "Ten a ten je č...ák" se tady prostě zakládat nebudou, neboť tohle není žádný chat, kde si lidi boudou léčit svoje komplexy...(aneb jak titulek na hlavní straně říká - stále je to "The Elder Scdrolls V - Skyrim - česká fansite"... )


Upravil/a Ligos dne 31.10.2014 16:27
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
BadWolf
BWho HOUSENKY (ano, přesunuli se z chatu, a mají novou funkci a jsou kratši):

ShockOoOo
Souhlasím s Mopi, a víceméně s Nagovým bodem 4 (tam až na to, že já se obvykle nesnažím odhadovat co lidi mysleli když jsem je nepochopil).

ShockOoOo
Rade, Rade, Rade... mám pro tebe DVĚ věci.
1) to tvoje "Didn't read, lol" odpověď... akorát ukazuje jakej seš vůl...
2) Zpátky k tomu předčím si zdrhnul:
Opakuji, nevím skoro nic o daném tématu, ale vycházím z toho, že Edda pokud vím byla napsaná samotnýma vikingama a že zhruba vím o čem to je...
NAPSANÁ vikingama... Je o jejich bozích, který uctívaj...
Takže, pokud to není něco a lá Kosmas, tak mi sakra vysvětli jak !@#%§ mohli být negramotný v době kdy uctívali svoje bohy? Heh?
One a side note, víš vlastně co negramotnost znamená? Tam by totiž mohl pramenit problém.
Chudák Tas, fakt že jo...

Nic proti tobě jinak nemám Rade, ale... ty už se hádáš debilněji jak Len dřív, nebo já nevím... Že tě to baví...

ShockOoOo
Já tu nekonečnou fakt blbě vychytám... už dlouhou dobu, od té vaší... no, já tomu říkám Občanská válka. No od tý doby víc preferuju chat a tím zaostávám tohle. Možná to je složením lidí, možná to je praktičností. Nevím. Celkově ale můžu říct, že vás mám rád všechny Wink
Ale pokaždý když se náhodou kouknu do Nekonečný... tak je tu hádka... sakra mám pech nebo se tu pořád hádáte Grin?

ShockOoOo
Měl jsem dneska referát o Persii (teda nestihl jsem to dokončit). Nebudu vás zatěžovat nudnýma detailama, ne každej je na historii jako já, ale navrhuju aby někdo udělal show jménem Game of Persia.
A GoT pak můžou zařadit do pořadů pro děti.

ShockOoOo
Máhova kuchařka vypadá strašidelně. Bojím se to přečíst.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
BW - Ten gif byl sranda a vůbec nevím, před čím jsem zdrhal! Někdo teď trollil pod mým jménem, nebo co?
Ale k otázce - Edda nebyla psána Vikingama a už vůbec ne nějakými piráty. Napsal ji Snorri v době, kdy byla tato víra kaput a všichni byli křesťané. Psána byla 200 let po Vikinzích a po éře jejich bohů.
Negramotnost znamená neznalost čtení a psaní a to tehdy, když je uctívali opravdu neuměli! (až na runy, ale v nich se nic delšího nepsalo)
Doufám, že jsi teď chytřejší.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Ok, uznávám teda že pokud je tohle pravda tak jsem měl milný informace a za to se teda omlouvám.

Jestli si to nebyl ty tak si to vyřiď se svým kumpánem.

Tohle ale fakt nebyla vhodná chvíle na "vtipnej" gif...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
LordeS má pravdu. Bez hovadin by jsme umřeli nudou Grin Grin a to Lordovo téma mohla bejt sranda, ale tak to je jen můj názor Grin

BW: dycky je chvíle na vtipnej gif Grin Grin
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/692/782/11f.gif
Upravil/a Mopidu dne 31.10.2014 16:47
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
předměty nezůstávají tam kde by měli Skyrim - dotazy, návody,.. 11 18.10.2014 16:46
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství šesté Archív fóra 6000 30.06.2014 17:29
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4088 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8053 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5477 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4651 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12490 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7330 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6224 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7419 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist