Ahoj mam vaznej problem s grafikou - nevidim efekty (ohnive utoky,mlhu, atd ...) mapa je rozmazana a divne problikavaj stiny. nevite co stim ??? nikde nemuzu najit jak to spravit
No já bych zkusil nejdřív vypnout mody, pokud je používáš, pak zkontrolovat a popřípadě aktualizovat ovladače grafický karty a samozřejmě mít na Steamu povolený aktualizace hry, abys měl aktuální patch.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nevim ja us sem tu hru 1 mel a sla krasne ale pak sme mislim preinstalovali kompa a us to takhle blblo a pak po case jeste jednou a ted us zacaly blbnout i stiny
Jak sem už psal ... ovladače grafický karty (pokud se přeinstalovával komp, je to dost pravděpodobný), popřípadě módy. Ještě se můžeš zkusit povrtat v nastavení grafiky ve hře samotný, třeba snížit kvalitu vykreslování stínů a podobně.
Už se mi taky stalo, že nejnovější ovladače grafický karty nefungovaly správně a musel jsem použít starší, na kterých vše běželo bez problémů.
Upravil/a EldeR dne 27.06.2014 11:31
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Otevři Start, a klikni pravým na Počítač
Vyjede ti okno s vlastnostmi počítače, kde je napsáno, jaký máš procesor a kolik máš RAM. Napiš nám sem RAMKY, a klikni na 'Správce zařízení' na straně
Objeví se další okno, kde budeš mít vypsány 'grafické adaptéry' a 'procesory'
Vypiš nám to sem
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
To to hraješ na nějakym notebooku ne ? Doporučuju dát si v launcheru v nastavení minimální nároky, protože sotva splňuješ minimální požadavky hry na počítač...
To, co psal SuperHunter, ti neudělá s tvým PC nic, jen sníží kvalitu grafiky ve hře, ale zvýší její výkon.
Odkazy ode mne jsou ovladače na updatování tvojí grafiky. Druhý odkaz ti zjistí systém a vybere správný ovladač. Případně popros o radu někoho zkušenějšího ve.svém okolí.
Je možné, že není problém jen v grafice.Třeba máš spuštěno mnoho dalších procesů, které zpomalují výkon.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.