Tasemnice napsal:
Hádanky jsou skvělá zpráva! Na novějších hrách mi chybí (ty ve Skyrimu, co se pořád opakují dokola, nepočítám.. v Oblivionu jsem si všimla jen těch v DLC Knights of the Nine ).
Pro mě první dungeon stěžejní problém je, jelikož jsem zatím nic jiného nezažila Ještě jsem si ani nestihla zvyknout na ovládání.
Přes kvanta lektvarů jedu vždycky, tady jsem se ale k žádnému zatím nedostala...
Uf, nejsem jedinný, kdo ten první dung hrozně kazil Já to zvládl až naponěkolikáté za mága
nagasadowcz napsal:
Lidi, napadlo mě, že pokud budu mít dost času, rozjel bych tu takový drobný projekt. Byly by to mé úvahy o všem možném, přičemž byste na ně samozřejmě mohli reagovat a rozpoutat debatu. Bylo by to nejspíš v sekci Váš svět. Měli byste zájem?
Ano, bylo to na minulé stránce, ale až ke konci a odpověděl jen Mett. Tak chci vědět, co na to ostatní - jestli nemají zájem, nebo to jen přehlédli.
Za mě ano, rád bych takové debaty pročítal, mohlo by to býti zajímavéčtivo
Upravil/a Leneren dne 20.10.2013 11:09
BadWolf napsal:
Ad Arena:
Na to si zvyknete kluci. Většina lidí co se mnou něco hrála (asi nejvíc hRDLA, páč to je až děsivej kápo ) může dosvěčit že hardcore hráč jsem na nic, ale Arenu už pěkně zvládám. První dungeon je síla, ale když chrápete tak to jde, a jakmile se na nějakej ten 37. pokus dostanete ven je to boží
Jinak, vůbec není potřeba být Warrior, já jsem Bard a v pohodě to jedu...
No já nevím, ale hRDLA tvrdil, že Arena je víc hardcore než Daggerfall. Myslím, že v tomhle si měl lepší úsudek ty
Jinak já jsem to napoprvé dohrál za Bojového mága Dunmera
Tasemnice napsal:
Lorde: Ty nemáš rád dunmery? Jak může někdo nemít rád dunmery? Dunmeři a khajiiti jsou moje oblíbené rasy.
Prostě kdybych si mohl vybrat: zeleného elfa, zlatého elfa, vysokého elfa nebo černého / temného elfa.
Tak ten temný to rozhodně nebude. Ale khajiity mám rád. Hrál jsem za ně oblivion a teď svůj Skyrim.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
BadWolf napsal:
Ad Arena:
Na to si zvyknete kluci. Většina lidí co se mnou něco hrála (asi nejvíc hRDLA, páč to je až děsivej kápo ) může dosvěčit že hardcore hráč jsem na nic, ale Arenu už pěkně zvládám. První dungeon je síla, ale když chrápete tak to jde, a jakmile se na nějakej ten 37. pokus dostanete ven je to boží
No já nevím, ale hRDLA tvrdil, že Arena je víc hardcore než Daggerfall. Myslím, že v tomhle si měl lepší úsudek ty
No já se o hRDLovi zmínil hlavně proto že s ním to nejde S ním když něco hrajete tak on to tam prostě všechno tak owní
A jinak já to taky ze začátku tvrdil ale teď už ne Budu muset zahrát ten Dagg pořádně...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Ad Arena:
No já se o hRDLovi zmínil hlavně proto že s ním to nejde S ním když něco hrajete tak on to tam prostě všechno tak owní
A jinak já to taky ze začátku tvrdil ale teď už ne Budu muset zahrát ten Dagg pořádně...
Předpokládám, že víš, co bych asi teď řekl o Daggu Takže v jeho hraní máš mou plnou podporu
A já jsem bohužel s hRDLOU ještě nic jinýho kromě Minecraftu nehrál... Škoda, skoro jsem s ním ztratil kontakt. Možná je problém taky v tom, že teď nehraju téměř nic
BadWolf napsal:
Tas: Argoniansko-dunmersko-khajiitskej placák ! Já teda úplně nejradši mám rád Argoniany, ti jsou prostě boží **19
Vaše Eldernosti: Ale zajímavý že komiksová bublina bojovat umí, co ?
Nevím, proč by nemohla Jeho komixová bublinatost umět bojovat, v tomhle případě by se asi nikdo moc nedivil, ale u koaly ano
Jinak co se týče těch ras .... hrál jsem TES v podstatě za všecky mimo Lesního elfa a Argoniana, nějak se mě prostě ty ještěrky nelíbí no.... A Orkyně taky ne, páč většinou hraju za ženský charaktery , nicméně orka jsem jednou už taky hrál, ale spíš jen ze zvědavosti. Ve Skyrimu ještě nemusím Bretonce, protože maj takovej divnej výraz v obličeji, jako malý dítě, když mu sebereš lízátko a má začít každou chvíli brečet Dunmera a redguarda sem hrál v podstatě akorát v Daggerfallu a Morrowindu. A High elfa zase akorát ve Skyrimu, takže když se to tak shrne, mimo Khajiitů, který mám z nějakýho důvodu rád a většiny lidských ras, jsem v podstatě TES rasista
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tasemnice napsal:
Tak Island v červnu už mám skoro jistý Teď musím sehnat pár lidí, abych nebloudila tou pustinou sama. A možná ještě vymyslím nějaký lov na parazity
Aby to nebylo tak, že paraziti vymyslí lov na tebe Ale musím říct, že závidím
Elder: Z toho příspěvku mě došly jen dvě věci a jednou si nejsem jistý - máš rád Khajiity a pravděpodobně nemáš rád Mery s Argoniany. Pokud ano, tak...
Tas: Co ty víš, třeba zmutovali v... obří megahnusný sliznatý... deky. Jep, obří megahnusný sliznatý deky Co ti voblížou obličej
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
Tasi: Tak to jo A kdy že tam vlastně pojedeš?
Mimochodem jsem dneska dodělal prozatím poslední obrázek ze sbírky "Podivné akvaristiky".
Angler fish - zatím nemám ponětí, jak se to jmenuje česky
Boží, tahle se mi líbí asi nejvíc
Jinak to vypadá jako Mořský Ďas, ale já se v rybách nevyznám (vlastně se od té doby co jsem zapomněl všechno o paleontologii vyznám akorát v TES lore )
Mopi: Moje oblíbená ryba (a už to vidím, začneš mi dělat podpis s Mořským Ďasem... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.