Whirt napsal:
Dneska se rodiče rozhodli zničit mi jediný nástroj, kterým se dokážu uživit - ruce Po šesti kubících dřeva se sotva trefuju do klávesnice.
Co se týče diskuze Nagy a Tasemnice, musím se přiklonit k Tass. Už jen kvůli tomu, že příčina využívání nemusí být jen lidská blbost.
Tahal jsi dříví na zátop? To věřím, mě stačilo, jaxem musel v létě nosit vodu, když nám přesekali za domem v ulici potrubí... čili se dokáži vcítit - a věřím, je to jistě velice nepříjemné.
Mike: Ano, je pravda, že jsem to mohl očekávat - jako každý rok - ale letos to přišlo nějak brzy A to se můžu ještě těšit na celodenní návštěvy lesa. Heslo naší rodiny - šetřit, šetřit, šetřit
W: No, tak to opravdu nezávidím. To bych radši chodil po domě v kabátě, než stípat, nebo nosit dříví, fakt že jo. A vůbec... ne, díky Bohu za elektriku, nebo na co to topíme.
Mike napsal:
W: No, tak to opravdu nezávidím. To bych radši chodil po domě v kabátě, než stípat, nebo nosit dříví, fakt že jo. A vůbec... ne, díky Bohu za elektriku, nebo na co to topíme.
Tak ty to neplatíš..... tak neděkuj bohu, ale rodičům
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
M: No to já teda radši nařežu a navezu to dřevo, pak mě aspoň při kreslení a hraní her nebudou mrznout prsty. A navíc, aspoň si trochu posílím ty svoje "svaly".
Tak lidičky... S touhletou potvůrkou jsem se mazlil neobyčejně dlouho a stále mám pocit, že není kompletní. Každopádně latinský název této akvarijní rybičky je
Využívaný nemusí být nijak hloupý, spíše dobrosrdečný - sice se tomu v moderní době říká blbec, ale stále existují tací lidé - ale je jich málo... Proč? Protože jsou lidé spíše lakomí... Proč? Protože nikdo nechce být využit a za blbce... Proč? Protože už taky s nimi někdo vyjebal...
Tak buďme všichni lakomí, lepší než pitomí a pak si všichni navzájem můžeme stěžovat, jak jsou lidé k sobě sobečtí... a jelikož se jedná o začarovaný kruh, bude to ještě zajímavější... A to nemluvím o tom, jak tomu "kdo druhého využívá" musí jít karma do mínusu...
MIKU - prostě se styď , zpytuj svědomí a basta
Upravil/a MortuusDominus dne 19.10.2013 20:38
Mopi: TW 2 jsem hrál a považuji tuto hru za povedenou. Není sice tak rozsáhlá, jako jednička (kde to bylo místy spíše mínusem), ale zase má velmi dobré prostředí, úkoly a příběh.
Záleží na tobě.
EldeR: Včera večer jsem byl v Kauflandu, kde dělá napůl úvazku, jeli jsme tam jen pro nějakou minerálku, páč jsme pak jeli do Štětí na otočku a on hned, jestli spěchám, že bych na něj mohl počkat, až mu skončí služba... pfff... ale zlepšilo se to.. co já vím, třeba si někoho našel, snažím se od něj držet dál.
To nic nemění na tom, že by sis měl dávat pozor na prdel
Doporučuji značku Zákaz vjezdu přilepenou na hýždě
Whirt napsal:
Dneska se rodiče rozhodli zničit mi jediný nástroj, kterým se dokážu uživit - ruce Po šesti kubících dřeva se sotva trefuju do klávesnice.
Co se týče diskuze Nagy a Tasemnice, musím se přiklonit k Tass. Už jen kvůli tomu, že příčina využívání nemusí být jen lidská blbost.
Znám to
Mimochodem už se taky "těším" do lesa, vidím, že jsme na tom stejně
Tasemnice napsal:
Safra, ta Arena je nějaká těžká po tom, jak je člověk zhýčkaný Skyrimem
To mi něco připomíná.....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
eeee nope.
Nechápu ten jejich resp, sám v zavřený místnosti a respne se mi zloděj za záda viz 2.part.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@Mopi: Je to dobrá hra. Nikdy jsem ji pořádně nedohrál, ale vzpomínám, jak mě bavila.
@4FAN: Koukám, že jsem tu svou drobnou filosofickou úvahou vyvolal několik zajímavých komentářů. Moc mě těší, že se neoháníte tradiční morálkou a dogmatismem, ale řádně argumentujete. Pravda, od těch, kteří se ozvali, bych ani nic míň nečekal
EDIT: První dung je těžký... Poprvé. Pak už je to brnkačka. Hlavně se neztratit
EDIT2: Gravity byl super film, vřele doporučuju!
Upravil/a nagasadowcz dne 20.10.2013 00:11
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.