@Len: Vysoké sebevědomí a nulová opodstatněnost jsou nebezpečnou kombinací, Lene - pozor na to!
@4FAN: Já jsem byl na nákupech klasické britské literatury do školy a pořídil jsem si Farmu zvířat (Orwell), David Copperfield a Příběh dvou měst (Dickens), Jama a kyvadlo a jiné povídky (Poe) a Obraz Doriana Graye (Wilde). Mám radost
Příběh dvou měst jsem četl, skvělá kniha, jako snad všechny od Dickense .
@Tasi: Díky. Tak na Dickense se určitě vrhni, je výborný
@Máha: To jsem rád, že jsem dobře vybral. Dickens, podobně jako třeba King, Martin či Tolkien, i kdyby napsal úplný nesmysl, pořád by se to dobře četlo
@Len: Buď rád, že jsem napsal jen jednu větu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
BW, mám pro tebe menší dárešek ve formě podpisu
Dáááárešeeeek
Epic Ale asi si tam ještě nechám prsty
BTW, proč si teď myslíš že úplně miluju Dead Space ? Jako ne že bych nemiloval ale prostě takovýhle chvíle mám pokaždý když hraju nějakou novou herní sérii která je dobrá (i když přeci jen, ne každá se dostane na 5. příčku v mém žebříčku ) a dřív to všichni akorát ignorovali A najednou jsem nějakej Dead Space Guy
Ale já si nestěžuju, mě je to jedno
Stejně se teď musím učit jak magor páč jak jsem chyběl (a chybím) a ono bude čtvrtletí... Sakra, já ani nemám čas si něco zahrát...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
@Tasi: Díky. Tak na Dickense se určitě vrhni, je výborný
@Máha: To jsem rád, že jsem dobře vybral. Dickens, podobně jako třeba King, Martin či Tolkien, i kdyby napsal úplný nesmysl, pořád by se to dobře četlo
@Len: Buď rád, že jsem napsal jen jednu větu
Přesně tak . Jinak, dost teď koukám na tvůj profil na csfd, dal jsem si tě do oblíbených, tak často sleduju, co jak zhodnotíš a na dost filmů, jsem se díky tomu mrknul, fakt dobrej vkus .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.