EldeR napsal:
A jakej je rozdíl mezi černým a morbidním humorem víte ???
černej humor je 10 cikánů v 1 popelnici a morbidní humor je 1 cikán v 10 popelnicích ...
A extrémní humor je 10 popelnic v jednom cikánovi.
EldeR napsal:
A jakej je rozdíl mezi černým a morbidním humorem víte ???
černej humor je 10 cikánů v 1 popelnici a morbidní humor je 1 cikán v 10 popelnicích ...
A extrémní humor je 10 popelnic v jednom cikánovi.
Vtipy: Některý jsou dobrý Hlavně ten s tou ovečkou
Ligos: Kurňa naštvala jsem lidi tak moc, že odešli! Ale tak jasně, Mopi přece nic není, Mopi zachová radost v každé situaci, Mopi je úúúúplně z kamene, nikdy se nad sebou nezamyslela.....
Jináč jak dokážete mít tak moc sušenek? Já jsem ráda za svých 413 000 000 a to jsem jedna z prvních co to začli hrát a teda zlý babči už mám ve stádiu kdy se roztýkaj (kupuju všechno co má na sobě varování! )
Mopidu napsal:
Okay...Nudím se, asi tu teda pobudu.
Vtipy: Některý jsou dobrý Hlavně ten s tou ovečkou
Ligos: Kurňa naštvala jsem lidi tak moc, že odešli! Ale tak jasně, Mopi přece nic není, Mopi zachová radost v každé situaci, Mopi je úúúúplně z kamene, nikdy se nad sebou nezamyslela.....
A víš proč? Protože všechno moc řešíš
Upravil/a Mahoney dne 17.10.2013 19:56
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Když už jste řekli, že se tu módi nějak namnožili, napadlo mě jestli bychom je nemohli střílet jako škodnou..................................................................................................
Leneren napsal:
Eh, děsí mě, že polovina osazenstva jsou módi....ani nevím proč....
páč traktor, všichni víme jak se nám tu namnožili
Jo to jo .. .asi to je infekční
Nechceš mě snad nazývat zdrojem infekce
Ale teda je fakt, že je tu větší šance narazit na moda, než na obyčejného uživatele... Za chvíli bude normou být modem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.