Ale prostě já chodím rychle, takže jsem se nezastavoval, ale on na mě ještě pokřikoval, kdy mě teda bude, tak jsem na něj zařval, že až za půl roku. Tyjo, kdybych chtěl, tak si ten tarif koupim, a né že mě bude obtěžovat na ulici... to jsou prostě lidi, co vůbec společnosti neprospívaj, ale jen vlastně parazitujou na penězích jinejch lidí...
Lidi, u tohohle jsem se strašně smála, to by mělo bejt na všech lahvičkách s Plasmidama v Bioshocku teda až na to že tam je napsáno Jack Ryan's, což je trochu spoiler, ale tak... Would you kindly forget about it?
Nechtěl by tu někdo se mnou pomocí kolektivního myšlení napsat postapokalyptickou povídku? Poslali by jsme jí pak do "soutěže" na madbrahmíně. Jen tak, pro radost.
Já v poslední době nechci nic psát. Teprve až budu připraven, tak začnu psát Vikingy, ale ve společném psaní tuto záminku nemám.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Nechtěl by tu někdo se mnou pomocí kolektivního myšlení napsat postapokalyptickou povídku? Poslali by jsme jí pak do "soutěže" na madbrahmíně. Jen tak, pro radost.
Já v poslední době nechci nic psát. Teprve až budu připraven, tak začnu psát Vikingy, ale ve společném psaní tuto záminku nemám.
Brahmina stojí za pi*u ale klidně , tvl třeba fallout 2 dělalo scenář několik na sobě nenavazujících lidí a proto je tak úžasnej nejlepší ale zároveň nejhorší hra (plná bugů kvůli nesouvislostem)
taky z něj hodně beru pro Shadowrun
Upravil/a LordeS dne 24.07.2014 00:19
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No zrovna dnes jsem ve Falloutu 2 narazil na nějakou skupinu, která měla nejspíš narážet na Shadowrun, kterej jsem ani nehrál Plno postav s různými jmény a popisem, jmenovali se něco na H (Hovňousové asi ne, ale bylo to podobný ) No a honili tam nějakýho zuboženýho spammera
*Vím totiž, že tam padlo slovo "Shadowrun"
Tak mi to nedalo a vygooglil jsem si o tom. Jde o to, že ti lidé tam lynčují tohoto muže a jeden z nich měl v popisu postavy, že je "Zastánce tradic Shadowrunu" viz zde: http://fallout.wi...Hatchetman
S těma bugama souhlasím... Z nějakýho důvodu po mě jdou všichni v Broken Hills. Myslel jsem si, že je to tím, že jsem jednomu mutantovi (ne z jejich města) vpíchl sérum a ten se rozpustil ve sliz, ale pak jsem si vzpomněl, že to začalo tím, že jsem byl s jejich karavanou a na konci boje mě všichni začali pronásledovat a jeden z nejbližších mě kopal. (Asi by i stříleli, kdyby nebylo po boji a neměli po nábojích) Takže v tom boji se něco zabuglo a tím jsem si je všechny znepřátelil. Fakt super. Teď nemůžu mít Marcuse a nedokončím minimálně jeden tamní quest...
Ale přesto vše má ta hra takové kouzlo, že ji to jde prominout
Okay. To jsi první člověk. Počítám s tebou
Upravil/a Lord Rade dne 24.07.2014 00:47
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.