No víte co se o černém humoru říká - že je jako nohy. Však to znáte. Já jsem však celkově bez smyslu pro humor. Když někdo říká vtip tak už si v duchu říkám: ,,Teď... Vlastně ne... Za chvíli nastane čas, kdy se má člověk smát... Počkat? To už je konec? Aha. Tak nic."
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Dobře, to vážně nikdo, NIKDO netuší, kde je Whirt a co s ním je a nikdo se po něm vůbec neshání? Jestli někdo víte, dejte vědět, prosím, zajímalo by mě to.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego - Tak jsem si stáhnul ten Deadwood, jak jsi zde doporučoval. Jsem u čtvrtého dílu a zatím dobrý (I když by si některé scény mohli odpustit - třeba to, jak si tam ten chlápek držel péro a běžel nahej od jedný děvky k druhý ) Kvůli tomu se na ten seriál raději koukám v klidu, protože mě dělili dvě minuty a u téhle scény by seděl i můj mladší brácha
Jinak na to bohůmžel koukám s dabingem (jen takhle jsem to sehnal), ale ty hlavní postavy se daj přežít. Ty vedlejší jsou už horší a tak vždycky doufám, že je zabijou, co nejdřív, abych je nemusel poslouchat
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak to jsem rád, že se ti to líbí.
V první řadě je pár výjimek, kde mi přišlo, že pár scén je docela krkolomě natočené. Ovšem ve druhé (ani třetí) již tomu tak není.
Naga i hRDLA super ještě by mohl někdo postnout toho Pána prstenu a ty slevy. Nechce se mi to hledat
Upravil/a LordeS dne 21.07.2014 17:18
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.