Blatman napsal:
Tak jsem se rozhodl si to tak zahrát, když o tom tady všichni tak básníte. Lidi co hrajou Skyrim přece musí mít dobrej vkus . A musím říct, že to je po Gothicu nejlepší hra co jsem hrál !! A mise na Virmire je ta nejlepší část ze všech her. Něco tak emotivního jsem ještě nehrál.
Spoiler
Prostě je to upe super bombastico hra .
Další nakažený ME Vítej mezi svými .....
Moje Virmire
Mimochodem Rozjel sem už ME3 a dokonce sem začal hrát multiplayer...... Po zhruba 17ti letech hraju multiplayer, kde se střílí. (jinak sem hrál po síti akorát Diablo a Titanquest) A nehorázně se u toho bavím
Upravil/a EldeR dne 12.02.2013 10:04
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
hRDLA napsal:
Ne, že maj schopnosti, který jsou docela OP a pak člověk co hraje něco jinýho nemá šanci získat alespoň slušnej počet bodů.
Aha jasný .... no já sem v podstatě noob co se multiplayeru týče, první hru sem neustále ležel v krvi, protože se mě pokaždý dostali do zad. Teď už pobíhám jako všichni ostaní ještě si tak trochu zapamatovat ty mapy.
.
Mě baví inženýr a Vanguard Demolisherka má zatracený množství granátů a Vanguardi zas Biotic charge ale adept taky není k zahození, ale ty jeho štíty mě štvou
A v Singlu jsou podle mě dobrý Infiltrátoři + jsem si oblíbila svoji adeptku zato Vanguarda bych v singlu asi nehrála, tam se sebevraždy moc nevyplatí
V ME1 sem mimo inženýra a vanguarda hrál všecky, ME2 sem hrál jen vojáka, adepta a sentinela, kterej mě mimochodem docela bavil a v ME3 hraju v singlu adepta a na multi zatím vojáka. Než to dotáhnu do zdárnýho konce, tak ve světě ME strávím asi ještě stovky hodin
.
Považuje se za doublepost i když je mezi příspěvkama doba 3 dny ??? No každopádně sem získal v multiplayeru Voulskýho inženýra, za kterýho sem furt tuhej, takže mě moc nebaví a Turianskýho vojáka, kterej je naprosto famózní. akorát nějak nemůžu dostat pořádný zbraně .... furt akorát samej slabej šunt ...
.
Potřebuju nutně pomoct zabít Sarena. Už se o to pokouším asi po 6x a začíná mě štvát .
Je nějaká spešl taktika?
Upravil/a Blatman dne 15.02.2013 18:56
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
S tím nemám nejmenší problém, měl jsem Tali a Liaru a jako soldier jsem ho porazil v pohodě na Insanity. Stačí se pohybovat a používat na něj biotiku, ať se vystaví a můžeš na něj střílet.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.