Miku takovejch je .... inteligence rovnající se velikosti bot, ale sebevědomí takový, že si na něj můžou sednout... Každej z nich si myslí, že nadělá prachy, ale nemá ani páru o tom, jak by to měl udělat.
Ale zase na druhou stranu, nic nepobaví tak, jako když pak vidíš takovýho "ředitele zeměkoule" a multimilionářskou celebritu, jak zametá chodníky, prodává hamburgery, nebo se válí se sockama před obchoďákem a somruje drobný
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Ale souhlasím, že by nebylo špatné, když na to hRDLA přišel, to testnout a dát třeba upozornění, že s takovým názvem se obrázek nenahraje
EDIT: Zkontroloval jsem to. Je sice pravda, že se obrázek nenahraje, ale taky je pravda, že web uvede důvod, a sice avatar file name is invalid. Takže myslím, že není třeba nic řešit.
Upravil/a nagasadowcz dne 29.06.2014 23:05
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Potom co jsem na netu viděl jsem spíš pyšnej na to co na netu najít nedokážu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
matthew074 napsal:
Cítím velké napětí ve vzduchu... jakmile se načne poslední strana započne bitva.
Bude prd, protože "Prcek Len" už nás nemá rád, takže není s kým se předhánět... Ono celkově lidi, co se do toho zapojovali na fórum tak nějak kašlou...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Přesně. Ale vsadím boty, že Len je jeden z těch hostů, co sem furt lezou. Jen se z trucu nepřihlásí na účet, protože když někdo na jeho profil klikne tak musí vidět ono datum, kdy tu byl Lenoušek pohaněn (a nebo spíš naopak).
Takže moc bitva o konec nebude... protože ostatním kromě toho dítěte na konci fakt nějak extra nezáleží...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.