Projekt Pustina vypadal hodně.dobře. Škoda, že byla hra už ukončena, když jsem se sem prve přihlásil :/ to bych bral všema deseti
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Ono to bylo zajímavý, ale když si takhle vybavím, tak to bylo fakt dost složitý, ten systém (pamatuju si jak jsem se rozhodl že naběžím na mutanta s nožíkem a hRDLA to musel složitě počítat... pak jsem mu dal asi 1% dmg a to mi padla ta jediná možnost u který jsem ten útok přežil Lucky bastard ).
Problém byl v tom, že my starý flákači (teda hlavně já a ještě někdo myslím, pokud si pamatuju dobře) jsme nehráli pravidelně a pak to prostě nějak upadlo ...
LordeS:
OMG, teprv teď se podívám na ty tvoje Osadníky, což jsem vždycky myslel že byla povídka... A ona to je Pevnost z Pevnosti! To mě vždycky bavilo si to pročítat a rozhodovat, Pevnost byla super ! Wheeeeeee, jdeme si přečíst Osadníky !
Upravil/a BadWolf dne 26.06.2014 09:14
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Složitý systém je na prd. Náročné pro hráče a pro vypravěče ještě stokrát víc
BW: jj je to přesně ono snažil jsem se doma najít jedny z prvnich dílů časopisu ale bohužel nic. Tak jsem to trochu upravil
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
My doma někdě pořád máme ten úplně první díl s pevností a ještě několik dalších, ale musel bych je pohledat (můžou být hned tady vedle kompu v bedně a nebo v nepořádku v ségřině pokoji )
Stanu se pánem pevnosti, to jsem vždycky chtěl
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak si uřívám poslední volno, od prvního mě to až do konce prázdnin začne... tss... paradoxně v účetní firmě, přičemž o účetnictví jako takovým stejně nemám nejmenší ponětí... (ač z něho mám jedničku )
Tak si uřívám poslední volno, od prvního mě to až do konce prázdnin začne... tss... paradoxně v účetní firmě, přičemž o účetnictví jako takovým stejně nemám nejmenší ponětí... (ač z něho mám jedničku )
Miku účetnictví je v podstatě jednoduchý .... Musíš všecko poplatit a nedostat se do mínusu. Pokud se dostaneš do červených čísel, tak seš v řiti a pokud nebudeš splácet půjčky, tak ti rusky mluvící pánové poupraví ciferník
To ostatní je jenom cirkus pro lidi, aby měli z účetnictví strach a zaměstnávali někoho, kdo se toho nebojí.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ale jo, máš pravdu, princip jakože znám, ale prostě pak ta praxe je něco šílenýho.
Cirkus pro lidi... Hmmm No...
Miku to že praxe je něco úplně jinýho jak to, co ti říkali ve škole je naprosto běžný zjištění po opuštění vzdělávacího zařízení a projít si tím musí všichni. Živě si vzpomínám, jak jsem šel po svým prvním dni v práci domů s tím, že to, co nám říkali ve škole je mě úplně k ho*nu, protože v praxi se to dělá úplně jinak...
Neříkám, že to je správně, ale je to tak
.
Vždyť naše školství je katastrofální - funguje na principu "dostaneš teoretickou informaci-vrátíš přesně teoretickou informaci-máš za jedna". Praxe? Prakticky nula.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Vždyť naše školství je katastrofální - funguje na principu "dostaneš teoretickou informaci-vrátíš přesně teoretickou informaci-máš za jedna". Praxe? Prakticky nula.
V tom máš bohužel pravdu... na učňovský obory nikdo nejde (manuální práce je sprostý slovo), protože maturitu už dneska na některých školách dávaj v podstatě za účast a na vysokou taky není problém se dostat... A to už vůbec nemluvím o kvalitě těchto vysokoškoláků, kteří mají sice "titul", ale neumí si samostatně zavázat ani tkaničky u bot...
Nehledě na to, že se studují obory, které nemají absolutně uplatnění, význam, ani smysl.... ale hlavně, že má kdekdo titul a myslí si, že dostane 50 000 a služební auto. Ale nikomu už nedochází, že všichni nemůžou bejt ředitelé a manageři
.
EldeR: Nejvíc mě dostávaj takový ty týpci, co si myslej, že vydělaj velký prachy, přitom jejich chování je na nule a znalosti (reálný) jsou vyčerpaný během půlminutovýho rozhovoru...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.