Diego: To že vyšel nějakej Liberation jsem se dozvěděl teprve nedávno na steamu, AC 3 mě vůbec zklamal, takže další assassíny budu kupovat akorát tak ve slevě. Dohrál jsem ho jednou, pak jsem jel hlavně multiplayer a nakonec mi to leží na poličce.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Rade: AC 3 mělo podivné chování některých postav a ještě podivnější vyprávění příběhu a to mi tam vadilo zejména. Ale bavilo mě třeba lovit a toulat se přírodou, která nevypadal zrovna špatně. No a válčení na moři bylo holt skvělé, ale pár chyb by se našlo.
Lidi, hrajte Slovní fotbal, hrajeme většinou jen dva
Upravil/a Diego dne 15.01.2014 22:23
Tak jako tak, minulou nekonečnou sem uzurpoval já a vypálil Lenovi rybník... Ale už asi tuším, co Len sleduje tím, že nebude bojovat o poslední post ......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já jsem hrál všechny díly AC až na IV. Tu sérii miluju AC 1 byla dobrá, ale zamiloval jsem si díly s Eziem. Ezio je má nejoblíbenější herní postava. AC3 bylo fajn, ty nový možnosti atd aleeee.... Vůbec mi nesedl Connor a tak nějak děj celkově. Pro mě ten původní duch AC série zemřel společně s Eziem :-)
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tasemnice napsal:
BW: Podle Lena jsem aspoň muž, ale tys mě před chvílí nazval věcí
Ligos: Však tobě taky říkám strýčku.
takže jsem pořád ten lepší
To nikdo neřekl, ale přeber si to podle toho, jak se to tobě líbí
Diego ad Darksiders: Fakt? Já jsem teprve na začátku, příjemně se mi to ovládá, ale zatím mi to moc na přemýšlení nepřipadá.. mapa je udělaná tak, že ani nemusíš přemýšlet, kam jdeš a cestou všechny mlátíš Tak se těším, že to časem bude i o něčem jiném
Ale líbí se mi konečně hrát za postavu, která nemůže umřít Akorát mě tam nikdo nemá moc rád
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.