U nás nebe pěkný, příroda pěkná... tož jenom cigánů jak sraček všude
Mopi: Ok, nezapomenu Kdyžtak na mě zařvetě někdo na Steamu, kdybych to zapomněl, já i když jsem online tak jsem vlastně offline Eem, teda naopak, sorry Ale já na to asi nezapomenu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW hRDLo, BW, nezapomeňte na výročí na konci roku dne, kdy jsme se skámošili, je to pro mě důležitý datum, tak na konci školního roku mazejte na chat ^^
hRDLA: no a co? To jako nějak posouvá datum nebo něco?
EldeR: vidím že ten vtip už používáte se správným slovem, předtím tam Naga dával Pepsó, ale Pepsi končí na i, tím pádem by to byla Pepsina, ne pepsó
Upravil/a Mopidu dne 20.06.2014 16:23
S tátou soucítím, já si pamatuju akorát svoje narozeniny a narozeniny ségry (páč je má týden po mě )
I když, aspoň si pamatuju měsíce
I'll just leave this one here...
Upravil/a BadWolf dne 21.06.2014 08:38
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
22.11. je nejúžasnější možný datum mám ráda sudý čísla, hlavně dvojky, a 22 je moje nejoblíbenější číslo páč jsou tam dvě dvojky a navíc je to dvojnásobek toho dalšího čísla a vždycky dvě stejná písmena
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.