Miku já a reakcionář ???? Já sem se na rozdíl od tebe učil rusky, byl nejdřív jiskřička, pak i pionýr a zásadně odmítám imperialistický hnusy jako Cocacola a podobně
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR: Damn, nakonec z toho vylezu jako reakcionář já. Ale rusky jsem se učil taky a jsem jen menší imperialista, piju jen Pepsi. (okay, ta je sice taky z USA, ale není tak profláklá, jako CocaCola )
Náhodou Cimrman je boží mám ho na kazetách a starých LP deskách, na CD, i v MP3 podobě. Dokonce i video záznamy z představení - ale koukat na to je hřích Radši to divadlo. Škoda, že někteří už šňupou hlínu... :/
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Prosim tě, dej si příště přes držku, než sem začneš něco psát o GoT
Já to ještě neviděl...
Edit: díky ......fakt před každou epizodou vím, díky vám, co tam bude...
Upravil/a LordeS dne 16.06.2014 21:50
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
BW: Dle spoilerů asi vím, kdo je ta postava, která zemře a tu druhou dle tvého komentáře taky tuším... Jestli je to fakt on, tak je Arya malá čubka
Tento díl mě čeká dnes večer. Jinak jsem si za něj už našel náhradu - Hannibala.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nagasadowcz napsal:
A zrovna na tu jedinou bych asi naživo nešel.
Hele, v našem městě, i když je vcelku kulturně aktivní, můžeme být rádi, že Cimrmani jednou za rok přijedou, jako jedno z mála větších divadel. Často u nás sice ještě bývají Burani a HaDivadlo, ale myslím si, že nechat si to prošvihnout by byla hloupost. Viděl sem od Cimrmanů v podstatě všechno naživo, až asi na dvě (teď už na jednu ) hry. Proč tomu nedát dvě hodinky svého života, když divadlo je vždy lepší naživo, než ze záznamu (to pak není divadlo - na to prostě nevěřím) - navíc u nás ve městě jsme měli fakt originál, díky pár technickejm potížím, jenž se jinde nebudou již opakovat. Svěrák díky tomu každou chvíli perlil. Člověk prostě nikdy neví, co by se mohlo stát. Ale je pravda, že vyvrcholení, je celkově takové plytké, každopádně celkový průběh hry žeru.
Whirt: Ač se nepovažuju za kulturního burana, tak mě osobně nevadí divadlo ze záznamu. Teď teda mysím spíš operu, ale vzhledme k tomu, že je to taky jevištní produkce, stejně jako činohra... Jinak, právě činohra jako taková mě nikdy moc nebavila, nevím proč... (Třeba Lullyho, nebo Rameaua nemám prakticky možnost jinak sledovat než ze záznamu, v Česku se to nehraje...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.