Whirt napsal:
Half Life sem hrál všechny. Mimochodem, myslíš Half Life 2 Episode One, páč tak jak si to napsal to zní zmateně.
Ne, myslím klasický HL1
To tvoje PS o 17.stol to rozsekalo
Mike: Indie- independent developer aka nezávislý vývojáři, nezávislý na větších vydavatelských společnostech, a to chceš jako tvrdit že ty nemáš volný čas? Nebo taky místo vydělávání ztrácíš čas poslechem Lulliho a sledováním seriálů? Já si myslím že kdo co dělá ve svém volném čase je jeho věc a když to není protizákoné tak snad není důvod ho nějak soudit ne? Jestli si myslíš že všechny střílečky jsou stejný, tak se sakra mýlíš, namátkou třeba takové Spec Ops The Line je obrození každého hráče s nepohádkovým příběhem který chytne za srdíčko
Taky bych to do sebe neřekla, ale Mopiny chvalozpěvy mě přesvědčily Do 4 se pustím, až bude taky v nějaké solidní slevě. Z vyprávění se na ní fakt těším.
Mike: Indie- independent developer aka nezávislý vývojáři, nezávislý na větších vydavatelských společnostech, a to chceš jako tvrdit že ty nemáš volný čas? Nebo taky místo vydělávání ztrácíš čas poslechem Lulliho a sledováním seriálů? Já si myslím že kdo co dělá ve svém volném čase je jeho věc a když to není protizákoné tak snad není důvod ho nějak soudit ne? Jestli si myslíš že všechny střílečky jsou stejný, tak se sakra mýlíš, namátkou třeba takové Spec Ops The Line je obrození každého hráče s nepohádkovým příběhem který chytne za srdíčko
- Nojo, tak myslel jsem to s trochou nadsázky, ale koneckonců proč ne. Když jdou hry ze všech možných období, mohly by reflektovat zájmy i dalších zájmových skupin, ne?
Aha, to jsem nevěděl... Okay, no určitě volný čas mám, jenom ho obětuju na jiné věci, než hraní her primárně. Nejvíc času věnuju čtení, psaní wiki a při tom poslouchám třebas i Lullyho s tím, že práci progresivně sháním, zítra mám "pohovor" u jednoho milionáře, pro kterýho jsem dělal v roce 2012 a pak ještě, co se týče práce na příští rok, tak mám nástřel na jednu pozici, tak uvidím, jak to dopadne, ale to nechci předbíhat.
Nemyslím si, že jsou všechny střílečky stejný, ale z principu mě za srdce neberou... nevím proč, ale střílet po někom a tak mě opravdu nějak nebaví, tak nevím... (teď z toho vynechávám RPG, kde je boj určitou součástí hry, nicméně není - tedy v případech, se kterými jsem měl tu čest - primární náplní hry... jako v případě stříleček, ale to zas nebudu radšjc zobecňovat, protože se v tom neorientuju a je možný, že je střílečka, kde není primární střílení, i když by to dost popíralo svou podstatu, z názvu vyplývající...
No tak někdo si takovou náplň hry evidentně dokáže užít
I když nemůžu 17. století odepřít to, že křesťani se činili o to, aby bylo co hrát, ale to se činili v každém století
Jinak já si myslím, že se v herním světě vyskytuje opravdu velká spousta věcí, které dokáží okouzlit právě svým příběhem, popř. jinými složkami zpracování. Právě proto neznalost přináší takové teatrální údálosti, jako předvedla právě televize nova...
Tas: Saint Row si už chci pěknou dobu zahrát, ale pořád sem se k tomu nedokopal.
- Nojo, tak myslel jsem to s trochou nadsázky, ale koneckonců proč ne. Když jdou hry ze všech možných období, mohly by reflektovat zájmy i dalších zájmových skupin, ne?
Aha, to jsem nevěděl... Okay, no určitě volný čas mám, jenom ho obětuju na jiné věci, než hraní her primárně. Nejvíc času věnuju čtení, psaní wiki a při tom poslouchám třebas i Lullyho s tím, že práci progresivně sháním, zítra mám "pohovor" u jednoho milionáře, pro kterýho jsem dělal v roce 2012 a pak ještě, co se týče práce na příští rok, tak mám nástřel na jednu pozici, tak uvidím, jak to dopadne, ale to nechci předbíhat.
Nemyslím si, že jsou všechny střílečky stejný, ale z principu mě za srdce neberou... nevím proč, ale střílet po někom a tak mě opravdu nějak nebaví, tak nevím... (teď z toho vynechávám RPG, kde je boj určitou součástí hry, nicméně není - tedy v případech, se kterými jsem měl tu čest - primární náplní hry... jako v případě stříleček, ale to zas nebudu radšjc zobecňovat, protože se v tom neorientuju a je možný, že je střílečka, kde není primární střílení, i když by to dost popíralo svou podstatu, z názvu vyplývající...
1. když ta zájmová skupina čítá jednoho Mika tak asi ne
2. Mount And Blade: With Fire and Sword je RPG z evropy ze 17. století a můžeš si tam dělat co chceš
3. no vidíš já zas mám podepsané smlouvy a od srpna vydělávám
1. když ta zájmová skupina čítá jednoho Mika tak asi ne
2. Mount And Blade: With Fire and Sword je RPG z evropy ze 17. století a můžeš si tam dělat co chceš
3. no vidíš já zas mám podepsané smlouvy a od srpna vydělávám
- No jo, co ty víš.
- Jo, zajímací, koukám na to. Nevypadá to špatně... andělské vojáky se jim povedlo docela dobře trefit.
Andělští vojáci
- to se máš dobře
Whirt napsal:
hRDLA napsal:
Ne, myslím klasický HL1
To tvoje PS o 17.stol to rozsekalo
No tak někdo si takovou náplň hry evidentně dokáže užít
I když nemůžu 17. století odepřít to, že křesťani se činili o to, aby bylo co hrát, ale to se činili v každém století
Jinak já si myslím, že se v herním světě vyskytuje opravdu velká spousta věcí, které dokáží okouzlit právě svým příběhem, popř. jinými složkami zpracování. Právě proto neznalost přináší takové teatrální údálosti, jako předvedla právě televize nova...
Tas: Saint Row si už chci pěknou dobu zahrát, ale pořád sem se k tomu nedokopal.
- tss... to bezesporu, otázka je, jak moc dotyční lidé využívali náboženství k tomu, aby dělali to, co dělali...
- To určitě. Třeba Gothic mě příběhem totálně zaujal.
Vrátila jsem se z před premiery Jak vicvičit draka 2 od bezezubky jsem očekávala neočekávané Smutná scéna mně tam zaskočila :/ Ale odkazi na hvězdné války jsem našlajen jednu : ohniví meč (světelný meč).
Tak....a je to tady.....nikdo to nečekal, že to dospěje až sem....
Můj 1000. příspěvek
Wow, to je síla....historický okamžik
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Sakra, za pár dní to bude i rok na youtube.....to to letí
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Miku seš tady registrovanej o 4 dny dřív jak já ale máš víc jak 3X tolik příspěvků, takže už spadáš do kategorie spamer a u nich se na nějakou tisícovku nekouká
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
1) EldeR: Tak bylo to něco, s čím jsem já osobně prožil asi pět let života a co jsem hrál několikrát... dosti mi to přirostlo k srdci a oslovilo mě to jako máloco. Takže jsem si potřeboval vyjasnit nějaké to uzavření sám pro sebe a najít obecně přijatelný kompromis.
2) Mike: Tak prostě začni hrát a ono už to pak půjde samo, jak se jednou chytneš
3) hRDLA: Tak Mafii 1 si určitě zahraj, ta za to stojí!
4) Tas: Jo, SR, další hra, co si jednou chci zahrát.
5) Lordes: Tak gratuluju
6) Mike: No, EldeR má tak trochu pravdu
Upravil/a nagasadowcz dne 16.06.2014 16:11
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.