Ne všichni hráči už jsou tak zhýčkaní, že hned potřebují návod... Se nedivím, že s návodem to je hra jen na pár hodin. Třeba bys to bez něj hrál týden a víc si to užil
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
To už je druhá hra a stále to není Skyrim Přiď ještě jednou a poletíš
Ale je vidět (neuraz se), že moc nehraješ. Návod? Creepy příšerky? C'mon! Každopádně přicházíš aspoň se zajímavýma hrama
Když koukám, co tě baví za hry, tak si zkus z českých vod Machinarium, sice není hororově laděné, právě naopak, ale je to jedna z nejlépe hodnocených adventur vůbec.
A pokud máš chuť na klasiku tak doporučuju Dreamfall: The Longest Journey
Pamatujete na tu bábu z metra? Mám právo sedět!
Zde originální video:
Zde parodie
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
To už je druhá hra a stále to není Skyrim Přiď ještě jednou a poletíš
Ale je vidět (neuraz se), že moc nehraješ. Návod? Creepy příšerky? C'mon! Každopádně přicházíš aspoň se zajímavýma hrama
Když koukám, co tě baví za hry, tak si zkus z českých vod Machinarium, sice není hororově laděné, právě naopak, ale je to jedna z nejlépe hodnocených adventur vůbec.
A pokud máš chuť na klasiku tak doporučuju Dreamfall: The Longest Journey
Hele ... né, zkus obě ty hry. Na Skyrim tak nebo tak potřebuju lepší Mac. Tenhle je slaboučkej.
Mimochodem, i když je teda Year Walk i pro OS X a Windows, tak já to hrál na iOS, stejně jako Republiku. A musím říct, že fakt fakt fakt moc jsem se u Year Walk leknul... strašně moc... vcelku asi čtyřikrát, ale i tak...
Ne, fakt nehraju. Jednak jsem na to poslední dva roky neměl čas, za druhé mě nic opravdu neoslovilo. Na Machinarium jsem koukal, zvažuju. Dreamfall by mě asi nebavil...
Hej, ale TY si zkus zahrál ten Years Walk... (a až vyjde na Windows, tak klidně i République) Protože jakoby ta grafika, jak to vypadá, tak jsem si vzpomněl (nevím proč) na ty tvoje obrázky a tak... Nejlepší byl (z tý hry) stejně Bäckahästena
Bäckahästen
Lordes: jooo babča je nesmrtelná
Upravil/a Mike dne 15.06.2014 01:04
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@Rade: Jo, to byl výborný seriál. Asi jediný vážný seriál, co znám, co měl jasný konec a nezkazil se.
@4FAN: Tak jsem hrál znova konec ME3. V mnohém souhlasím s Indoktrinační teorií, chvílemi je naprosto zjevné, že jde o Shepardův sen (i kdyby třeba nešlo o IT). Ale nerozumím pořád jedné věci - co říká Starchild/Reaper/Catalyst tak strašně nesmyslného? Mně to, co říká, smysl dávalo.
EDIT: NEVĚŘÍM v IT. Věřím spíš, že konec je kombinací odfláklosti, změn narychlo a tlaku EA. A myslím, že konec, který hra uvádí, je prostě konec a schluss. Ale věřím, že původní záměr byl trochu jiný a něco z něj v "konečném konci" zůstalo, protože už prostě nebyl do vydání čas to úplně překopat.
Upravil/a nagasadowcz dne 15.06.2014 01:33
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mike: Tak Year Walk zvažuju, protože takový styl hry mám rád. Každopádně Dreamfall je snad králem mezi adventurami, neznám člověka, kterému by se nakonec (i po dlouhém rozjezdu hry) tenhle masterpiece nelíbil. Dokonce i kamarád, který je přes FPSka si to zamiloval.
Machinarium je, stejně jako Mafia, povinost pro každého čecha, a pokud si člověk neví rady, stačí použít návod, který je vestavěný přímo ve hře
Já sem jinak taky nedal moc času hrám, spíš sem sledoval seriály a neučil se To byla náplň mých posledních let Nicméně sem si spoustu her přece jen zahrál (především pak adventury, protože ty zpracovávají většinou příběh s kvalitními, logickými hádankami )
Doufám, že je to srozumitelné a řekl sem všechno, co sem chtěl, páč jsem lehce pod parou.
Tak vám tu naruším pokec o uměleckých hrách, adventurách a hororech, páč jsem se spožděním viděla trailer GTAV na PC a... MMM! asi jsem pochopila význam slova nerdgasm, protože todle byla zatracená nádhera a pustila jsem si to pětkrát
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.