Povídá takhle jedna lesbická upírka druhé: "Tak ahoj zase za měsíc."
________________________________________________ Chlápek čeká v porodnici.
Najednou vyběhne sestra a povídá: "Gratuluji, máte digitální dítě."
"Proboha, jak digitální?"
"Nemá ručičky."
Upravil/a LordeS dne 20.05.2014 11:31
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@BW: Jde spíš o to, že některé věci se staly mnohem rychleji, než měly. SPOILY ZE ČTVRTÉ ŘADY: Např. Jamie dojel do King's Landing až PO Joffově smrti, Stannis má být teď úplně jinde, aby se stihl dostat někam, kde musí být koncem řady apod. KONEC SPOILŮ. Co se času, který uplynul, týče, to je v seriálu taky celkem vynechané. V knize to teda není o moc lepší, ale aspoň je zřejmé, že v pěti dílech ságy, které jsou zatím napsaná, uběhly zhruba tři roky.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mike napsal:
Tyjo, lidi, zejtra mě držte palce, mám začátek v 7:45 ...
Zbláznil ses ??? V 7:45 budu vychutnávat ranní kávu a číst denní tisk, což by mi držení palců výrazně znesnadnilo, takže maximum co pro tebe můžu udělat je, že si vzpomenu na to, jak ti na čele vyráží studený pot, klepou se ti kolena kolena a stres způsobuje momentální ztrátu paměti....
P.S. Smiř se s tím, že lidi sou svině a seš v tom sám...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Mike: Zítra už ústní, jo? Tak hodně zdaru! V 7:45 budu spát, ale minimálně se můžeš spolehnout, že ti přeju úspěch, bro! A je to tak, jak říká EldeR - nakonec, na to nejdůležitější, je člověk vždycky sám. A nějak to většinou zvládne. Proto taky zkouška dospělosti Ale mám dobrou zkušenost s učitel, kteří se snaží pomoct. Třeba ve fránině paní učitelka kopala pod stolem druhou, když dávala příliš záludné otázky
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@BW: Jde spíš o to, že některé věci se staly mnohem rychleji, než měly. SPOILY ZE ČTVRTÉ ŘADY: Např. Jamie dojel do King's Landing až PO Joffově smrti, Stannis má být teď úplně jinde, aby se stihl dostat někam, kde musí být koncem řady apod. KONEC SPOILŮ. Co se času, který uplynul, týče, to je v seriálu taky celkem vynechané. V knize to teda není o moc lepší, ale aspoň je zřejmé, že v pěti dílech ságy, které jsou zatím napsaná, uběhly zhruba tři roky.
Aha Díky
Ty vole... Internet mě už sere... Mám vyspoilovaných takovejch věcí! Dřív, dřív ještě měli lidi tu slušnost že psali GoT spoilery pod GoT spoilerovatý videa. Teď je už píšou VŠUDE! Grrr!
A to jsem si tu postavu oblíbil No, nezbývá mi než doufat že si ti spoilerováci dělali prdel a ve skutečnosti je to naopak.
Ale jak známe Martina, oblíbená postava = smrt
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
@Mike: Zítra už ústní, jo? Tak hodně zdaru! V 7:45 budu spát, ale minimálně se můžeš spolehnout, že ti přeju úspěch, bro! A je to tak, jak říká EldeR - nakonec, na to nejdůležitější, je člověk vždycky sám. A nějak to většinou zvládne. Proto taky zkouška dospělosti Ale mám dobrou zkušenost s učitel, kteří se snaží pomoct. Třeba ve fránině paní učitelka kopala pod stolem druhou, když dávala příliš záludné otázky
Oh, díky.
Jako jo, to je pravda. No, tak snad už jsme na tu zkoušku dostatečně dospělej.
Tak to je dobrý. Ne, co vím od lidí, co šli v pondělí a tak, tak prej učitelé nedávali nějaký zákeřný otázky. A já mám ty samý zkoušející skoro, navíc super předsedu, takže snad to bude OK.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.