Mahoney napsal:
@Majkhý: Proč ti přijde tak směšnej?
Ale prosimtě, to se tu už řešilo, Mike je posedlej démonem smíchu, směje se úplně všemu - zkus napsat naprosto obyčejný slovo a uvidíš, jak jeho příspěvek bude žlutý smajlíky.
IT IS TIME FOR AN EXORCISM!
hej no nemužu z tebe ... ale výstižný
nagasadowcz napsal:
1) Po příštím díle GoT bude DVOUTÝDENNÍ PAUZA. To se teprve načekáte, vy nečtenáři
2) Mikeu, obecně proto, jak to vysvětlil Whirtos. V tomto případě proto, že ses zeptal, co máme proti politice
3) Já jsem byl na chatu od posledního období neklidu jen asi třikrát, čtyřikrát a podle toho, co jsem viděl, se vůbec nedivím, že už to tam někoho nebaví.
To amíci neumí nic jiného, než kopírovat výborné série od BBC? Nejen, že ten scénář je naprosto totožný, slovo od slova, ale také hodí do vedoucí role toho stejného herce... YouTube Video
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jo, to je tento! Aha, tak to jo Nepochybně jsem taky říkal, že na něj nejspíš zapomenu a pak se o něj jednou zase připomenu, než se k němu nakonec dostanu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Lord Rade napsal:
Už je to den, co jsem nebyl na fóru. Všichni mě tam jistě doteď oplakávaj a není jim kvůli mě do řeči. No co, takový je život.
L: Ok, zahlasuju
jj jen hlasuj
...už mám napsaný pokračování tak uvidíme,kdyžtak to změním
a napiš CTŽ ať si tam nepovídám jenom s mattem
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Já jsem dnes zjistil, že nebudu mít tu zlou učitelku na účto - máme změnu na jednoho učitele, se kterým docela vycházím... tak SNAD to dobře dopadne...
No, lidi, já to řeknu takhle, dneska mě zabrala celej den jedna otázka - Česko 1945-90. Nemám rád komunistický režim už jen proto, že zabere dvanáct stran dějepisné otázky.
Teď se učím baroko a řeknu vám, že je to zatím nejhorší umělecký směr, který se v Evropě vyskytl...
Jen se ho uč, doufám, že tam pořádně zmiňují paruky, Ludvíky a další veskrze zajímavé osůbky. A ano, jak jsem si všiml, nejspíše i chudáka ošklivého a mírně... no řekněme nemocného Karla II. (a jeho hezkou ženu )
Upravil/a Mike dne 13.05.2014 23:43
Já nemusím renesanci a baroko už vůbec. Dasavaď se mi líbilo umění od pravěku po Řím. Musím říct, že i nizozemská renesance stála za to a sochařství v renesanci taky nebylo tak špatné...
Paruky nepopisují, zaměřuju se jen na architekturu, sochařství a malířství + dějepisné údaje (ale ty se týkají maturity z dějáku).
Všeobecně se těším na impresionismus, konceptuální umění apod.
Jasný. No, jako konceptuální umění a impresionismus nemusím zas já.
Já se teď uším Malýho prince. Asi jediný, co jsem ani neviděl, ani nečetl, protože mě to těžce nebaví a vzal jsem to jen z nouze. Fakt, todle je typ díla, co mě těžce nebaví. Achjo.
Whirte, my jsme diametrálně odlišní, protože Malej princ je... no, nesedl mi, jak jsem řekl a van Gogh a jemu podobní se mě absolutně nelíbí, stejně jako hudba té doby, např. Debussy. Prostě nemám rád, nesedne mě to.
Já jsem se asi fakt měl narodit v roce 1650, protože se mi ta doba opravdu líbí baroko, se svým Rembrandtem, Lullym, Molièrem, Quinaultem, Ludvíkem, stavbama a parukama.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.