BadWolf napsal:
PROČ? Proč musela tahle epizoda GoT skončit v tom nejlepším ?!
Týden...
Týden! JAK TO MÁM !@#%§ VYDRŽET ?!
Navíc jsem teď moc rozrušenej na to abych si napsal matiku ...
Shut up! Já sem si objednal Child of light a dneska přišlo, řekl sem si, že to bude dárek k udělaný maturitě, ale ona je až za týden a já umím jen polovinu otázek
@Majký: Jop, ten xicht rovnou mažu, dal jsem ho tam spíš z nouze než z vhouze (to jsem si vymyslel teď, znamená to jako "než že by se nějak hodil" )
A ten kanadskej list tam je proto, že fandim kanadě
btw, tohle je super https://
Upravil/a Mahoney dne 12.05.2014 21:00
BadWolf napsal:
Týden...
Shut up! Já sem si objednal Child of light a dneska přišlo, řekl sem si, že to bude dárek k udělaný maturitě, ale ona je až za týden a já umím jen polovinu otázek
Furt jsi na tom líp. Já umím z účta fakt asi jen tu jednu...
to sou věci .... LR zanevřel z neznámých důvodů na chat, zmrtvýchvstání Mahoneyho, blížící se chechtorcismus Mika a ještě napínavej konec GoT, kterej sem ještě nestih odsledovat ......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BadWolf napsal:
Týden...
Máha: Jo ták - Kouknu
Přehodnotím svou definici - učil jsem se je, ale neopakoval, takže nevím, jak jsem na tom doopravdy - třeba takové přemyslovce a velkou moravu bych ti teď z hlavy nenapsal
No nic - jdu splnit svůj limit dnešních čtyř otázek
BadWolf napsal:
Týden...
Máha: Jo ták - Kouknu
Přehodnotím svou definici - učil jsem se je, ale neopakoval, takže nevím, jak jsem na tom doopravdy - třeba takové přemyslovce a velkou moravu bych ti teď z hlavy nenapsal
No nic - jdu splnit svůj limit dnešních čtyř otázek
Já se jdu podívat na účto, noooo...
- Já je taky jinak všechny četl, ale... nepamatuju si vůbec, ale vůbec nic...
EldeR: chechtorcismus Jáj Nemužu z tebe.
Máha: Hele, to jsou nějak třicátý léta, ne? Evokuje to ve mě Gatsbyho.
Upravil/a Mike dne 12.05.2014 21:20
Mike: Tak já se je prostě fakticky učím, nečtu si je, ale problém je, že mám strašnou paměť. Ale tak učitelky mě z toho (kromě jednoho učitele, kterej mě pravděpodobně nemá rád) snad nepotopí - pokud jsem se to už jednou učil, tak se mi v hlavě snad něco uchytit muselo, ne?
Máha: JJ, jasný no ... přišlo mi to tak. Ale jako není špatný ten song.
Whirt: Já taky... ale i tak... mě zas nejde do hlavy to účto.. principy a tak... Mě snad taky nepotopěj, ale právě ta učitelka na účto mě bytostně nesnáší, tak... snad, snad...
Lord Rade napsal:
Chat mi už přerostl přes hlavu, takže teď budu chodit nějaký čas jenom sem. (možná dny, týdny, měsíce, roky, světelné roky, uherské roky či světelné uherské roky)
BTW. Miku bez urážky - Mám tě od Tas pozdravit, když už jdu sem. Jen aby to nezůstalo nevyřízené.
Zdržuji se komentáře. Nechám vás tam nad tím dlouhé časy polemizovat. Možná přijdete na nějaký důvod, nebo možná zjistíte, že jsem vás opustil jen tak, protože se mi chtělo. Toť je ještě ve hvězdách.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
1) Po příštím díle GoT bude DVOUTÝDENNÍ PAUZA. To se teprve načekáte, vy nečtenáři
2) Mikeu, obecně proto, jak to vysvětlil Whirtos. V tomto případě proto, že ses zeptal, co máme proti politice
3) Já jsem byl na chatu od posledního období neklidu jen asi třikrát, čtyřikrát a podle toho, co jsem viděl, se vůbec nedivím, že už to tam někoho nebaví.
4) Chtěl jsem sudý počet.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.