Černobyl je na mě moc depresivní a postapokalyptické místo A přírody tam taky moc není.. Island je zajímavý aspoň z geologického hlediska (a jsou tam vikingové ).
Upravil/a Tasemnice dne 02.01.2014 19:33
Oh yeah! Zabil jsem Onose brokovnicí, killstreakoval jsem s granátometem, flamboval s plamenometem a skvěle využil každou minu. Čumte na to skóre! http://cloud-4.st...29E0BC741/
(sice hraju za chlapa, ale což)
BTW, hra je Natural Selection 2 XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já hraju za ženskou
Jak minule "To se respawnuješ ty?" "nevim, je to ženská?" "co já vim, takhle vypafaj všichni stejně" "tak čekej, to nebudu já-A! Už jsem to já!"
Protože ve škole maj dojem že jediný na čem záleží je to co potkáš v nějakým "světě" či co
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Do Černobylu se chystám už 5let. Ale ostatní se pořád vymlouvají a já neumím rusky ani ještě nemám zbroják
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.