Tááákže mám další věc co musíte vyřídit kokosákům na chatu
Táta mi už zabavil mobil komplet...takže už na chatu moc nebudu, asi jen když budu něco hrát + zavedl, že můžeme na kom dycky jen když dostaneme jedničku. Já dnes dostala 3 jedničky, to znamená že můžu být dnešek, zítřek a pozítřek na kompu, ale když dostanu trojku, jeden se mi odečte, čtverku, odečtou se dva, pětku, odečtou se tři... takže jim prosím zdůvodněte moji absenci děkuju
No vidíš, oni maturity a já jsem se ti pořádně ani neozval
Já se zas akorát válim ty jo.. Zítra poslední den školy tenhle týden
Upravil/a Mahoney dne 05.05.2014 18:26
Tak projednou jsem našel Honest trailer se kterým souhlasím na 100% https://XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jinak jsem zrovna strávila (a pořád trávím) děsně moc času tím, že se snažím vyscreenovat z epizody GoT perfektní screen když byli Jon a Snow naproti sobě.... I have nothig to do with my life ale hej, bude z toho awesome tapeta
e: tak asi po hodině to mám a zjistím, že to na tapetě vypadá příšerně Great! Best day ever! Ten out of ten!
Upravil/a Mopidu dne 05.05.2014 21:09
Tak tím pádem se mi ozvěte 20., abych vám další den držel palce. Protože plýtvat držením palců na státní je škoda. Raději na školní, to je ta skutečná a pravá maturita
A já už bych měl mít 20., když vše půjde dobře, po zkouškách, a tedy do října od školy klid. A vy se těšte, poněvadž už to teď tak taky budete mít
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak tím pádem se mi ozvěte 20., abych vám další den držel palce. Protože plýtvat držením palců na státní je škoda. Raději na školní, to je ta skutečná a pravá maturita
A já už bych měl mít 20., když vše půjde dobře, po zkouškách, a tedy do října od školy klid. A vy se těšte, poněvadž už to teď tak taky budete mít
No, pokud zejtra udělám AJ ... uvidíme, uvidíme...
Já to taky neřešim, na to nemam cash ani nervy..
až se to podělá celý tak to teprv někam povezu Hry už pořádně nehraju, na FB a sem si skočim a na film se taky mrknu, takže vlastně i stačí Jestli budou peníze, tak si to vyřešim na narozky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.