EldeR napsal:
Chcete vidět naprostou slátaninu s rádoby vikingskou tématikou, úplně nemožnýma hereckýma výkonama, prznící severskou mytologii, horší jak amatérskej film party nadšenců?? Podívejte se na film Thor Kladivo bohů (2009)
Ztracených 85 minut života....
Já vím, proč se tomu filmu vyhýbám
Škoda, že dobrých filmů o Vikinzích je jen hrst...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Počkat..počkat. Já ten film vlastně viděl Jako šlo to vydržet do konce, ale s vikingama to fakt nemá co společného. A jestli ti přišlo tohle hrozné... Tak se podívej na tenhle trailer https://
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Lord Rade: Vikingdom sem viděl a oproti Thorovi Kladivu bohů to bylo super ..... sice moderní akční pohádka, ale o hodně lepší Aspoň co se hereckých výkonů a zpracování týče. Jako když sem viděl v Thorovi tu partu zoufalců se směšně malými štíty, co se skoro všichni jmenovali jako někdo se severský mytologie, naprosto nevěrohodný stavby a o boji nemluvím radši vůbec.... no prostě těžký zklamání.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Gregor Clegane, čili Hora... Mám pocit, že v seriálu snad víckrát ani nebyl
EDIT: Už tu zdaleka nebývám tak často, ale... zdá se mi to, nebo je tu poslední dobou klid a zase je vše víceméně při starém?
Upravil/a nagasadowcz dne 28.04.2014 12:40
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.