Jj, Káďa říkal. Doufal že z toho nebude průser
Ale je pravda že "awsom osoby fotřík" je super reakce
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsme se vrátili z blázince. Bylo to docela fajn. Ale to video teda za moc nestojí a kvůli nedobyté baterii je ho jen asi 10 minut :/ Něco mi ale říká, že jsme na takovém výletě nebyli naposledy
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo, zatím netuším, jak to vyřešit, no... Asi si budu muset dát do PC konečně zas tu videokartu. Asi to i udělám. Asi. Jednou. Možná... To je jak Daenerys a její návrat do Westerosu
Doporučuji komedii Big Stan/Ten největší s Robem Schneiderem. Jeho typický humor, plus Carradine a Morrison(ová). Je to nehorázná debilita, ale prostě jsem se musel hrozně smát a pobavilo mě to
Mike: Hele, já jsem schopnej se tři dny v kuse babrat s prací jenom abych tam napsal tři řádky Prostě na moji totální neschopnost psát práce nemáš
(teda slohy a takový věci na češtinu, to se mi ale zase píše jedna báseň, jen musím nejdřív vymyslet o čem budu psát).
A navíc to vypadá profesionálně Nečet jsem to, ale vypadá to profesionálně
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Doporučuji komedii Big Stan/Ten největší s Robem Schneiderem. Jeho typický humor, plus Carradine a Morrison(ová). Je to nehorázná debilita, ale prostě jsem se musel hrozně smát a pobavilo mě to
Rob Schneider? Ten je přece mrkev nebo sešívačka! Případně má v sobě duši devítiletého chlapce jménem Kenny.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Chcete vidět naprostou slátaninu s rádoby vikingskou tématikou, úplně nemožnýma hereckýma výkonama, prznící severskou mytologii, horší jak amatérskej film party nadšenců?? Podívejte se na film Thor Kladivo bohů (2009)
Ztracených 85 minut života....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já právě ztratil dvě hodiny nad článkem na wikině. A jdu se teď učit.
Jinak... tydle filmy mě moc neberou... EldeRe, zkus se juknout na Twin Peaks, věřím, že by tě to bavilo (kdyby ses na to fakt chtěl podívat, tak přeskoč první díl, protože mýho tátu odradil, protože je zdlouhavej a věnuje se postavám... lepší je koukat od druhýho, resp. prvního, protože tamten je "nultej" - pilot...)
Fakt super seriál (krátkej je, jen dvě řady)... a... no, zkus.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.