Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jop, tohodle tu potkávám celkem často Ale když sem se na něj ptal, tak nikdo nereagoval
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Bro: No jako já bych tam nevlezl. Tady kousek od nás je jedna vila (kus za městem, tak kilometr do kopce, nebo dva...) co mj. gestapo používalo jako štáb... hele, měl jsem pujčený dva velký psy a i ti se tam báli jít... no, takže mě moc na tydlety strašidelný místa neužije... se bojím, jen to vidím z dálky.
Dva velcí psi nechtěli jít do starého zatuchlého baráku? To tam jistě straší!
Já strašidelná místa rád, ale tohle je spíš než o hecu a strachu o tom, že člověk prozkoumá něco s neskutečně specifickou atmosférou. Takovou, kterou prostě jinde než v opuštěných budovách nenajdeš.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Dva velcí psi nechtěli jít do starého zatuchlého baráku? To tam jistě straší!
Já strašidelná místa rád, ale tohle je spíš než o hecu a strachu o tom, že člověk prozkoumá něco s neskutečně specifickou atmosférou. Takovou, kterou prostě jinde než v opuštěných budovách nenajdeš.
No já nevím, jeslti tam straší, ale je to tam divný.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.