Vy šouři... nejlepší rok byl 2011, protože vyšel Skyrim....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
u mě celej rok, ale to jsem už psal o pár desítek stran dřív
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
Já bych byl zase rád, kdyby v mých Akvarelech bylo víc barev Už mě nebaví je pořád míchat
Moje spolubydlící dala nedávno za barvičky přes 4000 Docela jsem koukala.
Představ si... že já taky (sice do toho započítávám ještě asi 500kč za nové štětce a akvarelové papíry, ale i tak, je to strašná síla, když chce člověk kvalitu )
EDIT: A souhlasím s LordeSem - jednoznačně nejlepší rok... Možná pak ještě 2002, kdy vyšel Morrowind
Upravil/a Whirt dne 30.12.2013 20:18
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.