No kámoši se hned dali do zdrhání - a já je pak musel dohánět
To se mi zdálo, tak jako bych tam s tím přetrhnul nějakej kabel od všech pouličních lamp - a na běžný zhasínání bylo ještě hodně brzo. Nebo jsem možná objevil Easter Egg
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Rade: S tím Easter Eggem's na to kápnul! Koneckonců, je na to ideální období
S kamarády chceme nejspíš příští víkend navštívit starou opuštěnou budovu, ve které býval blázinec. Tak mi tu nemluvte o tom, co je creepy
Upravil/a nagasadowcz dne 18.04.2014 11:50
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
LR: Je to rebel! Styďte se vandalové ...taky jsme dřív dělali kraviny dokonce jsem měl 2 roky podmínku...
Naga: blázinec? Wow, nezapomeň foťák my jsme byli jen v opuštěných kasárnách co se zrušili po Železné Oponě. Taky husťárna možná ještě někde splaším fotky...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
... když už jsi to sem postnul, tak viděli jste ten podpůrný "dokument" k Záhadě Blair Witch? Jmenuje se to Kletba Blair Witch http://www.csfd.c...air-witch/ ... koukal jsem na to jen v AJ s titulkama (AJ), ale docela creepy.
Beztak se o tom filmu říkalo, že je dle skutečné události a z nahrávek studentů jen kvůli reklamě. Kdyby se to neříkalo, tak by to byl totální propadák. Další filmy a třeba tenhle dokumet jen okolo sebe budou kopat, aby si nahrabali trochu víc peněz.
Všichni milovníci kvalitního heavy/power metalu od německé kapely EDGUY si rychle poslechněte nové album "Space Police - Defenders of the Crown". Zatím jsem zhruba v půlce a je to velmi slušná pecka!
naga: Ok, píši si to na seznam.
BTW. Já si nedávno objednal album This is your life, který vzdává poctu Diovi. Vystupuje tam spoustu kapel (i když mě mrzí, že tam nejsou Sabbati) takže mi to přišlo zajímavé. Navíc ty peníze jdou do nějaký organizace pro poj s rakovinou. Jen si ještě tak dva tejdny počkám než mi to přijde...
BTW, jak teď hraju GTA:SA (kdo neví, co ta zkratka znamená, nemá nárok na následující informaci ), tak jsem tam jednou naladil rádio K-JAH WEST hrající reggae. Pak jsem si pustil pár věci na youtube. Pak jsem stáhl pár bestofek. Teď je to přírůstek k mým nejmilejším žánrům
Bývalí čtenáři mého bývalého blogu si jistě paatují, že "příliš nemusím" Pitomia Okamuru... A když mi jeden kamarád poslal následující text, nemohl jsem jej nesdílet.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.