Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No já viděl zatím prvních 8 dílů Mimochodem zatím nejdrsnější bylo, jak jistej blonďák dostal "zlatou korunu, před kterou se i muži budou třást" A nebyl to ten hnusnej malej buzerant princátko
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@EldeR: 8 dílů? Jsem si jen právě uvědomil, že mluvíš o zatím nejdrsnější scéně, přičemž tě teď čeká díl devátý... Věz, že zatím ještě nechápeš, co je Hra o trůny, ale teď to poznáš
@Mike: Ty jsi taky dobrý expert Valar morghulis je staré valyrianské příšloví, na něž se zpravidla odpovídá Valar dohaerys. To znamená: Všichni lidé musí zemřít a Všichni lidé musí sloužit. Postava, kterou má na mysli, se jmenovala Jaquen H'Ghar, faceless man, tj. elitní nájemný zabiják ze sekty/řádu v Braavosu. Nyní se změnila jak jeho tvář, tak jeho jméno.
Já se na tu novou sérii těším, ale asi se na ní podívám teprv až bude celá, a stejně to udělám i u Vikings. Aspoň nebudu muset čekat na nový díly A teďka stejně hodně pařím
Já si poslední u Vikings kouskuju i sledování jednotlivých epizod - většinou na to koukám před spaním a pak si řeknu, že je už pozdě a nechám to na příště Výhoda je ta, že mi vydrží zábava déle
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
ZÁSADNÍ SPOILER Z DRUHÉ POLOVINY 3. KNIHY, tj. zatím neodvysílaných dílů 4. řady seriálu
Četl to vůbec někdo, nebo tu všichni čuměj jen na seriál?
@Mike: No, to teda ne
@EldeR: V GoT byla za všechny díly zatím jediná brutální věc, která byla pouze naznačená a ne přímo ukázaná. To by totiž cenzurou neprošlo ani při nočním vysílání na HBO --- BTW, chci tu vidět tvou reakci hned jak dokoukáš S01E09
Upravil/a nagasadowcz dne 10.04.2014 18:46
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@EldeR: V GoT byla za všechny díly zatím jediná brutální věc, která byla pouze naznačená a ne přímo ukázaná. To by totiž cenzurou neprošlo ani při nočním vysílání na HBO --- BTW, chci tu vidět tvou reakci hned jak dokoukáš S01E09
moji reakci ? ... Popravdě mě trochu zklamalo, že se nechal zlomit. Čekal sem, že promluví pravdu, ale nic to nemění na tom, že mě ten malej bastard, co si hraje na krále, byl nesympatickej už od prvního dílu, kdy se objevil..... P.S. sháním azbestovou babu s drakama .... neví někdo o nějaký?
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@EdleR: Mně naopak příjemně překvapil, když se zachoval, jak se zachoval. GoT je realistická až to bolí a když dojde na výběr mezi ctí a rodinou, myslím, že rodina by měla být jejímu otci přednější.
@Mike: Co zakázané? WUT?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@EdleR: Mně naopak příjemně překvapil, když se zachoval, jak se zachoval. GoT je realistická až to bolí a když dojde na výběr mezi ctí a rodinou, myslím, že rodina by měla být jejímu otci přednější.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.