Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Pokud by jste se mohli podívat http://skyrim.4fa...ost_127336
a případni mi říci názor na tu rasu o které píšu tak bych byl rád, nevím si rady a nějak jsme se zasekl předem díky
LordeS: před chvílí jsem to poslouchal a ty to sem prostě musíš dát znovu že
Upravil/a METTALIC dne 24.12.2013 16:26
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
kdybych veděl co je to za druh tak bych určitě přitaka, že je to působivý nález...
Jinak nemáš samozřejmě zač, za tavéto banality ani není třeba děkovat
@Tasi: Tak teď už opravdu můžu: Tasemnice dostala na vánočky tasemnice! Gratuluju, Tasi, umím si představit, že je to pro tebe krásný dárek.
@4FAN: Víte, co na vánocích miluju? I když je to všechno kolem hektické a většině lidí to leze na nervy, pak přijde večer, lidi se sejdou kolem stromku, rozdají si dárky, pojedí večeři, usadí se k televizi a prostě jen jsou a mají se rádi, pěkně pokupě... A to dělá vánoce vánoci, nehledě na to, jak a co v tyhle dny slavíte. Takže veselé vánoce já nepřeju, ale s radostí vám popřeju tohle: překrásný a útulný Štědrý večer
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Chtěl bych všem a zejména těm, kteří chodí nakouknout do nekonečné (ať už sporadicky či neustále), popřát krásný štědrý večer a aby jste si jej užily. Vždyť je přece jen jednou do roka.
Jsem rád, že se to tu za posledních pár týdnů trochu víc rozjelo a to hlavně v posledních pár dnech.
ok my jsme měli dnes večeři o dost dřív a já dostal z knih Guida Knoppa - Sen o světové říši, Soumrak od Glukhovskeho, Maria Puzo - Poslední Kmotr, Andry McNab termná čerň, Leviatan Scott Westerfeld, Charles Frazier Bílý náčelník a Dopisy Hitlerovi.
Teď dočeho se pustit prvního? Snad dostanete podobně bohatou nadílku jako já přeji vám to
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.