Whirt napsal:
Já myslím, že ten příspěvek si všicí s radostí přečetli, jakmile se tam píše o neúspěšných dobrodružstvích revolucionáře Lena
Páni! To zni dobře. To chce natočit film nebo napsat knihu
Tak to vás potěším !
Lenovi se podařilo znepřátelit si všechny hlavní klany v okolí A sotva co se mu podaří jakžtakž se zbavit dvou tak příjde třetí Krásná bitva Len zase spam lučištníků ale na hradbách byly krutý boje. I když jsem měl samuraje tak jsem to měl asi prohrát, ale schopnosti boostující morálku vyhrály bitvu
A Lenovi už pomalu ale jistě dochází trpělivost. A to jsem se konečně dal do pohybu já, a pomalu, i když jistě, se k němu blížím
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A to jsem se ještě nad Lenem slitoval a v několika bitvách úmyslně prohrál (přeci jen, chci si ho zabít sám, a Káďa říkal ať jsem hodnej) Charita
A jednu bitvu vyhrál jenom proto že využil jinej klan A pak si stěžuje na čest mé bitevní taktiky na hradbách
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Naga: Musíš je zkrotit ! Všechny! A pak se můžeš stát pravým trenérem kláves!
Nazval bych to "tuctovou krásou". Pravda, zvuk orchestru je pořád příliš úchvatný a tahle hudba příliš na úrovni, abych nad ní ohrnoval nos. Rád si ji poslechnu, je to nádhera. Ale nic, co bych musel poslouchat denně. Však je ti to asi jasné
Turečáky od Lullyho a Mozarta v pohodě, ale Beethoven... to víš, to je jiný level
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, jako u Charpentiera je vidět jasnej vliv Lullyho... A barokní hudba dost splývá, to je pravda, zvlášť, dkyž to všecko byli frantíci... Třeba Bach skládal o dost jináč.
No ale jo, cháápu.
Mě se nejvíc líbí Lullyho, protože jsem na něj vysazenej a mám rád celou tu Tureckou scénu, ale jako muím říct, že jak mě Beethoven moc neoslovil, tak tendleten se mě fakt líbí a Mozart... no ten vždy.
nagasadowcz napsal:
Tož klávesy jsou super, ale nejni to zas také lechké!
Nuže, bratře v hudbě, tak pilně cvič a kdo ví? Třeba nás otec osud jednou dožene k tomu, že si ještě společně zahrajem... ( i když raději ne, já jsem samotář i co se týče hudby...)
BW: tak koukám, že Shogun zní zajímavě. Kdyby to nebylo tak drahé a jen japonsko, tak se k vám přidám... Stojí to za ty prachy? Jelikož jsem včera vysolil 500€ za víkendovou dovolenou, nemůžu si vyskakovat
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
Kuja, LordeSi, že sis vzpomněl teď v minulým Humble Seeegaaaa Bundle to bylo za šest euro.... tomu se říká pech
Ou ... Di do háje! Zkazilas mi den přes Humble jsem ještě nenakupoval :/
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
já furt, máš tam balík minimálně pěti her za pět euro, což je naprosto ženiální cena díky tomu mám ostatně 50 her na Steamu Teď tam není zrovna nic extra zajmavýho, ale třeba Humble Indie Bundely jsou nejlepší a docela pěkný hry mám i z Humble Origin Bundle
BTW toto mě rozesmálo asi víc než mělo, zakuckala jsem se a minutu nemohla dejchat
Upravil/a Mopidu dne 03.04.2014 08:39
Saint's row IV: Game of the century edition (já tuhle hru miluju boží název), takže plánuju, že až to vyjde, tak si to pořídím :3 zatím nejlepší zpráva za dnešek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.