Jinak, Ligosi, Nago, atp. ... Akorát čumim na Atyse od Lullyho, má to přes tři hodiny, ale ten tanec je AWESOME, hudba taky. (pamatujete, jak sjem házel Krále Slunce s Leiou? Tak toto je podobné, ale oni měli vlastní choreografii, tady je původní) YouTube Video
Ligos napsal:
Když jste u těch jazyků, hádejte, kdo se začal učit italsky? Docela mě ten jazyk chytil...
Grande idea amici!
Taky se tak nějak učím, no, teda jakože, nemám na to moc vůli, ale jako něco málo vím.
Nago, to, co je u toho obrázku napsáno, je vždycky to zviřátko napsané anglicky, a to co říkají je to zviřátko přečtené anglicky. V angličtině se totiž zviřátka jinak čtou než píší. A ty zvuky, to je jak ta zviřátka dělají, ale to už asi znáš. Asi to napomáhá biologicky méně zdatným jedincům k determinaci druhů.
EldeR: Kašli na práci. (Tyjo, ale jo, což mi připomíná, že mám v plánu tak o půlnoci začít pracovat, co mi zbývá ještě ) Ještě, že nemám fixní pracovní dobu pevně danou.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.