hRDLA napsal:
Sakra, ME1 mi kazí plány na finální playthrough na Insanity, jenže to tam ještě nemám odemčený. Takže teď udělám speedrun na Hardcore a pak se na to konečně vrhnu
Edit:
Strašně moc děkuju kámošovi, že na tohle narazil. Rock coverový album písniček z Mass Effectu.
Mahoney napsal:
Tak jsem včera konečně pořádně rozehrál ME2. Zatím hledám členy do posádky, potkal jsem Zaeeda a musim říct, že ten se s tim nesere .
No to mi povídej Zaeed je super, na Normandy má taky spousta zajmavých historek ve stylu "Když jsem byl mladší, šli jsme na krogany...." to si poslechni
Tak bacha! Dala jsem 3 Killstreak! BW a Škorp dělali velkej prd co se challenge týče, ale zas bez nich bych nevěděla že je challenge a úplně náhodou jsem ji udělala
Jestli pamatujete na chatu toho turiana, co mi kreslil kamarád. Tak si dnes zkoušel quarianku, kterou mi tam chce taky nakreslit, a nějaké z obrázků se mu moc nepovedli. Tak si pak už jen hrál.
(kvalita fotky nic moc)
Tak tomu vzdám hold. Dabér to byl výbornej, skvěle k Zaeedovi seděl... Minuta ticha....
[o minutu později (ne, fakt)]
...tak a teď si ho všichni budem hezky pamatovat jako Zaeeda, takže v zapomění jen tak neupadne.
Konečně mi dorazil ten hrnek a jsem s ním nadmíru spokojen. Je vcelku veliký, tisk v pořádku. Akorát je tam vidět přechod z potisku na keramiku, což ovšem zase tak nevadí, jelikož je to oboje černé. A když si pomyslím, že mě to vyšlo 3x levněji než ten z bioware store, nemůžu si stěžovat.
Ten Origin je pěkně podělaná služba... z nějakýho důvodu mě pořád visí na ploše záložka Nastavení a nejde zavřít ani křížkem, ani tlačítkem hotovo .... nevíte někdo co s tím ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak jsem se rozhodl si to tak zahrát, když o tom tady všichni tak básníte. Lidi co hrajou Skyrim přece musí mít dobrej vkus . A musím říct, že to je po Gothicu nejlepší hra co jsem hrál !! A mise na Virmire je ta nejlepší část ze všech her. Něco tak emotivního jsem ještě nehrál.
Spoiler
Prostě je to upe super bombastico hra .
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.