To já jdu do práce ještě v sobotu. Z práce rovnou na rozlučkový firemní večírek (mimochodem, naše firma pořádá večírky až moc často, ale když to platí, proč ne?) a pak teprve volno!
Upravil/a Ligos dne 20.12.2013 00:23
Já sem se na firemní večírek zvysoka vys..l
Razím teorii, že když se budu chtít s někým napít, vyberu si sám s kým a klidně si to i zaplatím....
Nehledě na to, že vánoční večírek je obvykle spojenej s tancem a to teda ani náhodou.
A navíc lidi, se kterýma by si člověk někam sednout třeba i šel, stejně nešli z víceméně stejných důvodů, takže asi tak...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
To já jsem ráda, že jsem šla na katedrový večírek. Sice jsem vstupné ani zdaleka nepropila/neprojedla, ale seznámila jsem se se spoustou zajímavých lidí z oboru a zažila některé učitele s elektrickou kytarou
No, jako nevím co BW a Mopi proti večírkům mají, když se dají udělat i Geekovské večírky
Stačí sehnat deskové a počítačové hry pro víc hráčů a je o zábavu na večer postaráno.
Nezapomeňte na můj nápad při hraní Dark Souls - za každou smrt jeden panák!
Nemáš pro ty panáky alternativu? Já zas tolik*) nepiju
Jinak jestli bys něco takovýho zorganizoval na pro mě dosažitelném místě tak bych asi přišel
EDIT:
*) pochopíte jen pokud znáte Dark Souls **)
**) Ano, mám rád psaní hvězdičkových poznámek !
Upravil/a BadWolf dne 20.12.2013 14:45
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já mám obyčenjou klávesnici, jen se dobře mačkaj tlačítka, ale to je asi zvykem.
Ale svoji myš bych nikomu nedal, MOJE MYŠ, MOJE! MOJE MYŠŠŠÁTKO!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
no tak já mám normální Genius klávesnici, takovou tu na které se nemusí do toho mlátit aby se na to mněco zmáčklo (tu má babi)
Ale tak fakt nerada vidím že si na ni někdo hraje, dycky mám pocit že mi rozmordujou mezerník a jelikož je to jediná klávesnice v celém bytě...
Upravil/a Mopidu dne 20.12.2013 15:25
BW: Pokud se nám podaří uspořádat ten náš sraz, který už se stává mýtem, tak s radostí
Já se upřímně ke své klávesnici a myši chovám jak hovado, a stále mi funguje. I když musím přiznat, když někdo přijde k mému počítači, tak jsem jak na trní
Nikdo totiž neumí zacházet s mým počítačem tak dobře jako já
Včera jsem vyhodil dalších 1500,- za novej mikrofon, tak snad se dočkáte po svátkách dalších videí.......protože mi ho okamžitě přítelkyně zabavila, a že ho dostanu až pod stromek....a to jsem si ho koupil sám. To je teda spravedlnost....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
METTALIC napsal:
LordeS: Už vím jak budu jakože nakupovat dárky
Snaž se za tyhle vánoce jsem utratil kolem 18tisíc (ten foťák jsem sehnal levněji) a pro sebe v tom mám jen ten pitomej mikrofon. ale jinak už mám DÍKY BOHU vše .
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.