Naga: Vypadá to tak že jsem z Death Metalu přešel na Black protože Death Metal mě jaksi přijde méně propracovaný takže si občas poslechnu nějákej Brutal Slam Death ale teď spíš mám radši Black je víc atmosférický propracovaný atd....
A proto se tě chci zeptat neznáš nějákej dobrej Black krom Gorgoroth, Mayhem, Thy Antichrist ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No jasně! Děláš mi radost, já mám black taky radši. Mé oblíbené kapely jsou Darkthrone, Burzum, Ulver (jen první alba!), Immortal (moje nejoblíbenější), Dimmu Borgir nebo třeba Behemoth. Je jich samozřejmě víc, ale toto, myslím, na rozjezd stačí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Čoveče, včera jsem poslouchal asi 20songů od něj a celkem se mi to začalo zamlouvat . Pařil jsem u toho Battla, takže to byla jen kulisa. Prostě, když to skoro nevnímáš, je to hustý.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
max jen prvnich 20songů, pak je to elektro bo co....
Est Sularus Oth Mithas
Musím říct, že když se tou hudbou přestanete zabývat zní to až podezřele dobře!
Já se ani neodvažuji hodnotit to, kvůli té šílenosti abych to tak řekl.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.