@Mike - no.. mohla to být jednička, viď?!
@EldeR - jj, většina se jako povedla Ale to nový album Tradice z krabice se podle mě moc nepovedlo, fakt se mi tam líbili asi tři písníčky no..
Mike napsal:
Vy dva: hele vy... já počítal tak se čtyřkou
Hm...počítal se čtyřkou a dostal dvojku....jak tlustá byla obálka? Nebo jsi byl za profesorkou s nějakým nekalým úmyslem?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike napsal:
Vy dva: hele vy... já počítal tak se čtyřkou
Hm...počítal se čtyřkou a dostal dvojku....jak tlustá byla obálka? Nebo jsi byl za profesorkou s nějakým nekalým úmyslem?
Mike je postrach učitelek ... když mu daj blbou známku, nabourá jim auto
Už jsem se bál, že jim vyhrožoval pomazáním kliky od sborovny výkaly.... či jehly v židličce, nebo zcizením třídní knihy.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike napsal:
Lordes: Né, já měl štěstí, že jsem to šikovně okecal
EldeR: Chmmmm
Tyoj, třídnice... si pamatuju, jak jsme ji ještě v prváku museli přenášet z třídy do třídy. Dneska už zavedli elektronický.
Ou to ti nezávidím. Takhle už to nejde zfalšovat. Co kdyby to bylo ještě volně dostupné pro rodiče když si vezmu, kolik jsem toho prohákoval...
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.