Whirt napsal:
Áh... Nikdo mě neposlouchal, když jsem říkal, že natahovat film na tři části, když je kniha tenká jak noviny, je naprostá zbytečnost a že se jistě něco zvrtne. Už při prvním díle jsem nebyl tak nadšený, tak uvidím, jak to dopadne tentokráte...
Nah, nikdo tě neposlouchal? Já to říkám od začátku. Kvůli tomu jsem bojkotovala i první díl.
EldeR napsal:
A co se toho mládí týče, zrovna dneska jsem se v práci dozvěděl, že dívky/ženy jsou mladé ve 14 letech a v 26 letech už prý ne (Týkalo se to jisté 26tileté kolegyně), takže vzhledem k tomu, že jsi na studiích, už taky nejsi nejmladší....
Mimochodem... ohledně toho urážení... vydržím poměrně dost, v tvém případě bych řekl, že jsem ještě ani "významně nepozdvihl obočí"
Ale kdeže, já jsem v nejlepším věku
Tak to já postupně přitvrdím Ale ráda slyším, že si tě hned tak neznepřátelím, to bych opravdu nerada
4fan: Dneska jsem byla na přednášce, která měla podnázev "Ze zákulisí intimního života klisen" a musím říct, že jsem skutečně viděla víc, než jsem potřebovala
Mopidu napsal:
Že neuhodnete na co jsem si dnes vzpomněla? http://m.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tasemnice napsal:
Ale kdeže, já jsem v nejlepším věku
Tak to já postupně přitvrdím Ale ráda slyším, že si tě hned tak neznepřátelím, to bych opravdu nerada
4fan: Dneska jsem byla na přednášce, která měla podnázev "Ze zákulisí intimního života klisen" a musím říct, že jsem skutečně viděla víc, než jsem potřebovala
No když myslíš ...... (s tím věkem)
Ad intimní život klisen ... .to bych neřešil, páč u lidí se taková velikost nevyskytuje Teda pokud můžu tipovat, co jsi nepotřebovala vidět
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
A co se toho mládí týče, zrovna dneska jsem se v práci dozvěděl, že dívky/ženy jsou mladé ve 14 letech a v 26 letech už prý ne (Týkalo se to jisté 26tileté kolegyně), takže vzhledem k tomu, že jsi na studiích, už taky nejsi nejmladší....
Mimochodem... ohledně toho urážení... vydržím poměrně dost, v tvém případě bych řekl, že jsem ještě ani "významně nepozdvihl obočí"
Tak jsem zkoušel Magicku a je to boží A je to za Borderlands nejvíc easter eggová hra
Takže pokud byste si někdo chtěl zahrát tak stačí říct
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
Magicku už jsem kdysi dávno dohrál. Mám tam dvě nejoblíbenější zbraně
Excalibur - originál i s kamenem a M60. Zajímalo by mě, kolik z vás ji získalo
Ale po určité době mě začala Magicka štvát, jakej má stereotyp.
Oboje, ale M60 byla ultimátně op
@BW: Jako fakt? -_- ledový paprsek co je na tom sakra těžkýho? -_-
Hej, hrál jsem to jenom hoďku zatím
EDIT: A jinak nemyslím paprsek normálně z mrazu, to je sámo lehký, já myslel z toho když namixuješ vodu a mrazu a tím pádem máš led
Upravil/a BadWolf dne 13.12.2013 17:04
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To bylo dobrý, taková reference na jedničku Ale já si teda užíval hlavně scény se Šmakem
Upravil/a BadWolf dne 13.12.2013 17:13
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.