Jinak, já piju vodu, nejradši nějakou minerálku. Sem tam si dám i něco jinýho, nebo i nějakej ten alkohol, ale to nestojí za řeč.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
sh: http://skyrim.4fa...ad_id=4474
medovinovýho barda si asi někdo právě vymyslel na základě jednoho příspěvku
No... s tím bardem to je spíš tak, že jde o speciální ocenění a jistou formu poděkování za rychlou a zdařilou realizaci nápadu na sepsání (nejen) silvestrovského speciálu Skyrimského průvodce. S jeho udělením souhlasili všichni moderátoři, kteří byli v době mezi 30.12.2014 až 3.1.2015 k zastižení, takže se nejedná o žádnou rychloakci na základě nějakého jednoho příspěvku.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Medovinový bard je ocenění mimojiné za celého Průvodce. Můžete si všimnout, že Ligos má sice "Pisálka" za Amonia, ovšem Průvodce, který je poněkud nestandardním příspěvkem, a zaslouží si tedy podle nás zvláštní ocenění za psaní.
Jo a díky za připomenutí Králů slunovratu, zapomněl jsem si to odstranit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
sh: http://skyrim.4fa...ad_id=4474
medovinovýho barda si asi někdo právě vymyslel na základě jednoho příspěvku
No... s tím bardem to je spíš tak, že jde o speciální ocenění a jistou formu poděkování za rychlou a zdařilou realizaci nápadu na sepsání (nejen) silvestrovského speciálu Skyrimského průvodce. S jeho udělením souhlasili všichni moderátoři, kteří byli v době mezi 30.12.2014 až 3.1.2015 k zastižení, takže se nejedná o žádnou rychloakci na základě nějakého jednoho příspěvku.
Přesně tááááák
Ocenění za zásluhy tu máme, ale taky tu máme spešl ocenění za spešl věci. A ono jako vzhledem k tomu, že zrovna Ligos už má nejvyšší za zásluhy, tak todle byla prostě nejlepší možnost, jak mu za tendle projekt jaksi vyjádřit poděkování týmu, na kterým jsme se shodli, jak napsal EldeR.
Může dostat hRDLA ocenění za největšího štourala a prudiče?
Né, jen si dělám prdel
Miku, kde bydlíš v Práglu? Jsem tam pracovně poslední dobou téměř každý všední den.
Jinak, kdyby někdo z vás bydlel kolem Benešova, ozvěte se, můžem zajít na pokec.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jasný případně dám Echo......až se víc vyznám v Praze
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.