Hah, mít dalekohled a pěkný výhled, tak.bych taky šmíroval hlavně v létě zahrady s bazénem....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
EldeR napsal:
@Ligos .... jenom jestli tím teleskopem nekoukáš na nějaký "planety" do oken sousedům
Mno.... jednou se mi povolil u stativu šroub a hledáček omylem namířil na zahradu jednoho rodinného domku nedaleko. Bylo léto, ti lidé měli vysoký plot a mysleli si, bůhví jaké mají soukromí a tak....
Víc už raději nepovím...
Ale opravdu výhradně pozoruji pouze noční oblohu, když je ta možnost.
To chápu, noční obloha je skvělá. Ale neříkám že nejsou i jiný věci co sou skvělý
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Mike: Možná, a nebo zrovna my máme jediný tři dobrý kusy....
@EldeR: Tak třeba právě teď se na obloze krásně skví Měsíc. A není lepší pohled na Měsíc, kdy je kontrast mezi světlem a stínem a zvýrazňuje tak plastičnost kráterů...
Tak, který by jste mi poradily? Na rychlosti mi až tak nezáleží, vzhled nerozhoduje (vždycky je možnost výběr barvy), hlavně chci aspoň 1 TB a rozhodujícím aspektem je i cena. Napájení přes adaptér mi dosti vadí a jak psal Mike, je to omezující.
Upravil/a Diego dne 10.03.2014 20:19
externí disk bych osobně bral SSD.... přecejenom vydrží víc díky absenci rotačních částí, takže nevadí, když s ním někde bouchneš. Ale cenově to je malinko jinde
.
EldeR napsal:
externí disk bych osobně bral SSD.... přecejenom vydrží víc díky absenci rotačních částí, takže nevadí, když s ním někde bouchneš. Ale cenově to je malinko jinde
Jako jo no... já mám SSD v Macu, ale říkám, je to malá kapacita za těžký prachy...
Tyjo přesně... říkám, já mám sice jen 2 GB RAM ale lítám rychleji, jak klasickej disk a 8 GB RAM ... no, svoje dělá asi i MacInstosh, kterej je prostě rychlejší, jak Windows, ale i tak...
Modelování ve 3D a tvorba výkresové dokumentace Pro sestavy obsahující velký množstvý dílů (bavíme se o tisících dílů) potřebuješ výkon .... grafiku mám mimochodem za 65 000 Kč
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.