@Edý - tak hele, až budeš mít čas, dej si tam křesílko, pusť si nějakou muziku, pivko a sedni si tam Koukej chvíli po lidech a tak a uvidíš že je to prostě boží,, ani nevim proč
já takhle občas čumim z okna, ale pochvíli mě to přestane bavit, navíc, vidím maximálně tak nějaký kravaťáky, nebo pejskaře, co venčej psy na zákaze venčení psů
No já bydlím na pahorku no... ale na rozdíl od vašeho sídliště je o nás článeček na wikině... koukej přečíst, když máš blbý prázdniny, já jdu akorát do posluchárny...
Mahoney napsal:
@Edý - tak hele, až budeš mít čas, dej si tam křesílko, pusť si nějakou muziku, pivko a sedni si tam Koukej chvíli po lidech a tak a uvidíš že je to prostě boží,, ani nevim proč
Tak a tohle přesně nemám rád
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mahoney napsal:
ále prosim tě ... někdy si to vyzkoušej, to je prostě veget podle mýho gusta..
Neboj se, že to nemám vyzkoušený, takže vím o čem mluvím.... To si radši pudu dřepnout do parku na lavičku jak na pos*anej balkón A navíc já jak sem na balkóně, tak prostě musím plivat po všem.....
.
Ten park nemusíš brát doslovně Ale prostě lepší jak dřepět na balkóně. Jako pochopím, vzít si kafe na balkón, zakouřit si tam a jít pryč, ale vysedávat tam.... to ne ... a obzvlášť na slunci... to by byla moje smrt
.
SuperHunter napsal:
Oba dva bydlíte v hrozný díře tak se nehádejte
Já ti dám díru, todle je nejhezčí město na Ústecku.
Mahoney napsal:
@Mike - "narozdíl od vašeho sídliště je o nás článeček na wikině" ty volee
@Edý - co na tom nemáš rád? Odpočinek je důležitej..
Yea
EldeR: No, jako mě by to asi taky nebavilo, leda tak ve dvou, ale musim říct, že když jdu po ulici a čumí na mě takto někdo, tak to není zrovna nejlepší pocit no...
Mike napsal:
EldeR: No, jako mě by to asi taky nebavilo, leda tak ve dvou, ale musim říct, že když jdu po ulici a čumí na mě takto někdo, tak to není zrovna nejlepší pocit no...
Miku věř tomu, že ani ve dvou to není nic zajímavýho sedět na balkóně .... ve dvou se nechaj dělat jiný věci a jinde. Jo když se na balkóně bude promenádovat pěkná slečna ve spodním prádle (na tom netrvám, radši bez ) tak rád svlažím oko .... ale sedět tam mě nebere ....
.
U nás v ulici taky jedna bába, co bydlí bydlí v přízemí, neustále sonduje celou ulici. Ta sviňa okamžitě volá policajty, když tam někdo blbě parkuje... jednou jsem ji viděl v tom okně i obědvat. Normálně tam byla opřená o peřinu s talířem v ruce......
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.